Lanseuri lungi
Moderator: florentiniuga
Lanseuri lungi
Buna! Am urmatoarea problema: pescuiesc in general pe balti si de multe ori am nevoie de lanseuri lungi pt. a ajunge in locurile unde se hraneste pestele. Cand scot montura din apa constat ca este incurcata. Spuneti-mi va rog care sunt cele mai sigure monturi pt. lansari la distanta si ce trucuri folositi pentru a evita incurcarile.
Re: Lanseuri lungi
Eu am terminat cu toate smecheriile scumpe si fara rezultat de la diferiti producatori si infasor montura in pufulete solubil. Sau daca vrei, cu navo nu ti se incurca niciodata.
De navomodel n-am bani deocamdata desi ar fi cam cea mai buna solutie. Explica-mi te rog putin mai detaliat cum procedezi cu pufuletele solubil.
ca sa nu ti se mai incurce.fa forfacul mai scurt..si eu am avut aceeasi problema....folosesc saculeti solubili si mi e incurca knd pica in apa ..si am facut forfacul mai scurt si nu mai am probleme ..
Prinde ,pastreaza dar si ELIBEREAZA !!
Nu e bine nici cu forfacul scurt, sunt unele balti care au namol sau vegetatie pe fund si trebuie ceva mai lung. Nu mai vb de faptul ca sunt cazuri cand crapul fuge de un forfac scurt (asta am citit si vazut in documentare).
Cand folosesc momitor introduc putin carligul in nada si astfel evit incurcarile dar cand dau cu plumb si cu fir mai matasos apare problema.As vrea sa mai aud si alte pareri ...
- catalin2804
- membru activ
Eu folosesc boillie funnel web cu firul trecut prin saculetz sau cand vreau fara saculetz pun forfac cu mono.
si asa e bine cu forfacul trecut prin saculet .....daca folosesti plumb ....la momitor nu stiu cum sa faci ca nu folosesc ....mai ai varianta sa intinzi mai mult firul dupa ce pik in apa ca sa se aseze forfacul mai bine ..
- cristian matei
- senior
foloseste asta. eu arunc cu toata forta oriunde si schimbi rapid saculetul.
Cristian Matei
- cristian matei
- senior
Multumesc tuturor pt .sfaturi. Foarte misto sistemul acela de la Solar. V-as fi recunoscator daca mi-ati putea da un link de unde sa il cumpar ca pe aici prin magazine nu am vazut.
- cristian matei
- senior
http://bigfish.ro/produse/sistem-elicop ... u-pva.html
o bere rece la baiatu'
o bere rece la baiatu'
Cristian Matei
Si mai multe cu cea mai mare placere. Ms inca odata.
- cristian matei
- senior
chiar interesant sistemul de prindere al saculetului ..dar trebuie sa fii foarte atent la plumb ..sa dea cu substratul..ca altfel la revedere peste ..