Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
dunareanu
senior
senior

Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

Mesaj de dunareanu » 22 Iun 2010, 11:35

Sorine,crede-ma ca stiu ce vorbesc,cunosc destui localnici din zona Milei si unii predau si 300 de kile pe zi la cherhanale,peste amestecat si de la cel mai ieftin la cel mai scump,fa si tu o socoteala cam cat vine ,cand au turisti intervine comoditatea prefera sa-i plimbe sa le gatesca,etc,castiga mai putin dar mai lejer si convine tuturor,in lipsa de turisti insa e naspa !

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 22 Iun 2010, 15:15

sorprodan scrie:bre nea sefule care esti matale la crapi din respect pentru matale eu nu zic bre nimic rau de matale, eu spun doar adevarul ,ca supara pe unii ca unii care se cred seeace nu-s ei treba lor ,,,,,,,,,,,,,,,,exista romani fericiti bre eu mi-s unul din ei :))
? ? ? ? ? ? ...ce draq de limba romana e asta, ca nu intelege omu nimic din ce vrei a spune? :-??
Ultima oară modificat 22 Iun 2010, 16:08 de către craparulsef, modificat 1 dată în total.
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 22 Iun 2010, 16:04

sorin1362 scrie:
cosmin mihut scrie: ...mi-a fost stricat netul ,dar sa remediat...
Mai Cosmine, eu cred ca netul nu a avut probleme :)) . Probabil ca tu ai avut probleme... ape mari, nereusite, suparari. Asa e dupa o iesire de asta, brusc ti se buleste netul =)) . Unii te lauda pentru crapusteanul prins in conditii vitrege. Asta, asa, ca sa-ti planga pe umar, iar in spate stau cu degetele incrucisate si rad ca niste hahalere =)) . Eu ti-am spus sa amanati concediile, ca doara nu lucrati la NATO, ori nu-s turnate in beton (concediile). Ma rog, asta a fost. Da macar tu sa nu fii "betonat" la povestitoare... las-o bre sa ne spuna ce ati facut atata vreme...
Si eu i-am spus sa amane...nici pe mine nu m-a ascultat...cica era musai. Si am vazut cu totii ce peisaje frumoase s-au mai adaugat la colectia forumului! =)) Da vorba lui Sorin, macar o povestioara...ceva de genul, cum mai navalea apa in corturi, sau cum fugeau crapii la vale dusi de torente, sau cum am pus zahar in loc de sare la tocanita de miel...ceva, orice sa ne mai radem si noi ca hahalerele... =))
bogdan25 scrie:E clar d-nul Craparsef ati baut ceva acidulat fara sa mancati (daca nu prinzi nimic asa ajungi =)) )
Nu mai tin minte !

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 22 Iun 2010, 16:22

sorprodan scrie:bre eu cumpar barca fie ce ~x( o fi

Pai daca abia acum cumperi barca, cum se face de ai semnatura asta la fiecare postare "cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume" ???

alin_85
junior
junior

Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?

Mesaj de alin_85 » 22 Iun 2010, 17:03

salut!sunt nou in bransa(mai bine zis nu stiu mai nimic) si as avea o intrebare...poate pt unii stupida dar nu prea am inteles cum sta treaba.
daca nu am niciun fel de permis de pescuit inseamna ca nu pot pescui in delta?
ca am vazut niste taxe pt turisti in dar nu zice nimic de pescuit...
va rog sa-mi spuneti daca pot plati o taxa direct in tulcea ca sa pot pescui si eu linistit o saptamana poate chiar 2 in delta...
cu multumirile de rigoare astept un raspuns

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 22 Iun 2010, 19:15

uite bre aici >:)
Fişiere ataşate
22062010383.jpg
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 22 Iun 2010, 19:17

daca nu aveam barca acum , asta nu insemna ca nu am avut. acum intelegi bre ce vreau sa zic :-@
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 22 Iun 2010, 19:19

dunareanu scrie:Sorine,crede-ma ca stiu ce vorbesc,cunosc destui localnici din zona Milei si unii predau si 300 de kile pe zi la cherhanale,peste amestecat si de la cel mai ieftin la cel mai scump,fa si tu o socoteala cam cat vine ,cand au turisti intervine comoditatea prefera sa-i plimbe sa le gatesca,etc,castiga mai putin dar mai lejer si convine tuturor,in lipsa de turisti insa e naspa !
..........................................................................................................
Meseria de pescar autorizat (care preda peste la cherhana) si care pescuieste cu scule clasice,, e o meserie foarte grea ,,sa te scoli zi de zi la 3 dimineata, pleci cu barca la multi km distanta ,zi de zi ,e greu,,iar iarna e jale,,pescari autorizati pescuiesc si iarna , cind sint apele inghetate.Normal ca pentru un pescar satul de atita munca ,chiar daca cistiga m-ai putin cu turisti,e m-ai bine ,e m-ai relaxant,omul e satul de atita rutina.

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 22 Iun 2010, 19:23

nea crapare citeste bre printe randuri,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :))

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 22 Iun 2010, 20:07

alin_85 scrie:salut!sunt nou in bransa(mai bine zis nu stiu mai nimic) si as avea o intrebare...poate pt unii stupida dar nu prea am inteles cum sta treaba.
daca nu am niciun fel de permis de pescuit inseamna ca nu pot pescui in delta?
ca am vazut niste taxe pt turisti in dar nu zice nimic de pescuit...
va rog sa-mi spuneti daca pot plati o taxa direct in tulcea ca sa pot pescui si eu linistit o saptamana poate chiar 2 in delta...
cu multumirile de rigoare astept un raspuns
Simt ca-mi cedeaza nervii... dar cineva de acolo de sus imi spune : fi calm !
Deci, Aline, turistul intra in delta dupa ce plateste asa numita taxa de intrare in delta. Acest turist are doar dreptul sa beleasca ochii la cei ce pescuiesc. Pescarul, in plus, trebuie sa detina permis de pescuit+ANPA.
Dar mai bine ia tu la lecturat tot topicul referitor la Delta Dunarii si vei afla singur raspunsul.
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 22 Iun 2010, 20:25

sorprodan scrie:nea crapare citeste bre printe randuri,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :))
Bre Prodane, eu ti-am mai spus candva ca nu avem cum citi printre randurile tale, ca tu scrii de regula doar un rand, si ala scurt si plin de mazgaleli, ca in clasa I-a. Cand te incumeti totusi sa scrii mai multe randuri... iese o varza. Ce sa mai citim si printre randuri, ca e greu sa citim randurile =)) . Iar daca incercam sa intelegem ce vrei sa spui, riscam sa ni se rupa sinapsele dintre neuroni si sa ajungem la balamuc :)) .
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 22 Iun 2010, 20:41

sorin1362 scrie:
sorprodan scrie:nea crapare citeste bre printe randuri,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :))
Bre Prodane, eu ti-am mai spus candva ca nu avem cum citi printre randurile tale, ca tu scrii de regula doar un rand, si ala scurt si plin de mazgaleli, ca in clasa I-a. Cand te incumeti totusi sa scrii mai multe randuri... iese o varza. Ce sa mai citim si printre randuri, ca e greu sa citim randurile =)) . Iar daca incercam sa intelegem ce vrei sa spui, riscam sa ni se rupa sinapsele dintre neuroni si sa ajungem la balamuc :)) .
Sorineee,,asta zice sa citesti printre rindurile din solar,,de aia nu se intelege nimic,aia e o limba numai de el stiuta,,,dar el crede ca o stim si noi,si aici apare confuzia.

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 22 Iun 2010, 22:34

uite nea ion s-a prins de figura :))

bogdan25
membru activ
membru activ

Mesaj de bogdan25 » 22 Iun 2010, 23:38

Sorine ai grija ca sunt invidiosi pe barca si te pun s-o semeni in solar =))

dunareanu
senior
senior

Mesaj de dunareanu » 23 Iun 2010, 00:11

abtine-te frate ca daia' esti moderator!!! :D ,nu te uita ca unul sau altul habar n-are cu ce se mananca delta,e o treaba normala dar la care tu te-ai inhamat,din pacate :)) am ceva mesaje din delta,destul de interesante,insa pana nu le trec prin filtru nu le dau pe "post"! ;)

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”