Moara Vlasiei
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- stan nicolae
- senior
Re: Moara Vlasiei
super frumos ,driluri multe...3, 7 kg..... 3,5 kg ....8.7 kg..... 8.2 kg.....5.7 kg + 1 kg oblete fara mamaliga l-am mancat cu paine .
Re: Moara Vlasiei 2
Joker scrie:ms ..sper ca in max 2 saptamani sa ajung pe acolo ...revin cu poze
asteptam pozele de la tine!!!Joker scrie:nimic noutati ?
mda..din pacate nu am ajuns din cauza unor probleme....preconizez ca la sfarsitul lunii sa ajung acolo...daca imi permite vremea....
Prinde ,pastreaza dar si ELIBEREAZA !!
Maine ma duc pe MV2. Cine mai vine si vrea sa stam la o cafea de vorba si sa ne cunoastem, sa se uite dupa un Golf 4 GTI negru de Bucuresti.
- minimaloman
- utilizator
Sal...
As vre sa ma duc maine pe MV2 dar nu stiu ,in caz ca ploua,mai poti sa iesi cu masina?si inca o intrebare : pot sa inchiriez saltea si spray dezinfectant de acolo?
As vre sa ma duc maine pe MV2 dar nu stiu ,in caz ca ploua,mai poti sa iesi cu masina?si inca o intrebare : pot sa inchiriez saltea si spray dezinfectant de acolo?
Poti sa te duci linistit chiar daca ploua torential. Este pietris pe drumul de langa balta.
Poti inchiria de acolo saltea si dezifectant.
Stie cineva unde pot reclama un paznic extrem de obraznic de pe Moara Vlasiei 2 ?
Poti inchiria de acolo saltea si dezifectant.
Stie cineva unde pot reclama un paznic extrem de obraznic de pe Moara Vlasiei 2 ?
- minimaloman
- utilizator
Multumesc pt raspuns...dar care e treaba cu paznicul?ca poate dau si eu de el in general am auzit numai de bine de balta asta si de paznici....
salutare ...ieri am fost la o partida scurta de 12 ore pe mv2....din pacate pestele nu a vrut sa manance.......impreuna cu colegul meu am reusit sa aducem pe saltea 3 crapi(el 2 si eu 1 ) si a mai prins el inca un novac pe care nu am apucat sa ii fac poza...
- Fişiere ataşate
-
- DSCF5740.jpg (23.04 KiB) Vizualizat de 3200 ori
-
- DSCF5729.000.jpg (17.33 KiB) Vizualizat de 3200 ori
inca unul .
- Fişiere ataşate
-
- DSCF5745.jpg (20 KiB) Vizualizat de 3200 ori
- Madalin Dirla
- Veteran
- Madalin Dirla
- Veteran
luni 23.08.2010 voi fi la MV 2 pentru o partida de 12 h sau 24 h depinde de serviciu.
cine vrea sa mai vina este bine venit!!
Florine B., esti invitatul meu de onoare!!!!!
Multumesc Madalin! Ne vedem acolo. Oricum ne auzim la telefon sa stabilim la ce ora ne intalnim...Madalin007 scrie:luni 23.08.2010 voi fi la MV 2 pentru o partida de 12 h sau 24 h depinde de serviciu.
Multa bafta!!
- Madalin Dirla
- Veteran
Multa bafta!!
BAFTA?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
BAFTA?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!