mix pentru naditor
Moderator: florentiniuga
Re: mix pentru naditor
multumesc dl toader niculae .. fir intins
- toader nicolae
- Veteran
Radule am uitat sa precizez ca daca vrei sa prepari nada de acasa(nu te sfatuiesc)trebuie sa o faci neaparat cu apa de ploaie,de fantana sau cu apa plata(in ordinea asta) si pentru boabe mamaliga e.t.c .APA DE LA CANAL ARE CLOR SI O SA FUGAREASCA TOTI PESTII DIN ZONA si deaca nu va fi mancata se altereaza si strici locul de pescuit pentru mult timp.Sper sa prinzi mult peste ca sa ai ce elibera.FIRE CAT MAI ZBUCIMATE.
multumesc .. fir intins ..
- mihai burcau
- utilizator
În ce cantitate se pune făina de peşte pt. a nu obţine efectul invers ?
- marius-sorin
- junior
Cum pot afla reteta de mix ce a fost prezentata la Info pescar
- Agent-Bond
- utilizator
salutare! am incercat asa din curiozitate sa fac intr-un vas un gen de nada: am pus 3 maini de uruiala, 3 linguri de faina si ceva srot de floarea soarelui. mi-a iesit o compozitie destul de solida, imi e frica ca din cauza fainei nu se va dizolva, ce ziceti exista riscul asta?
Nu e buna faina de grau in nada. Poti pune eventual faina de porumb.
Cel mai sigur e sa cumperi nada gata preparata la care mai poti adauga spartura de porumb inmuiata, porumb fiert sau de conserva, grau fiert, .....
Cel mai sigur e sa cumperi nada gata preparata la care mai poti adauga spartura de porumb inmuiata, porumb fiert sau de conserva, grau fiert, .....
- Agent-Bond
- utilizator
dar altceva sa pun in uruiala sa se lege, vreau ca nada sa o pregatesc pe malul baltii (Oltului )
Tot in comert la magazinele de profil se gaseste un praf numit "cauciuc pentru nada". Este foarte bun de colant si din cate-mi amintesc destul de ieftin. Daca nu vrei sa dai bani, cred ca poti s-o mai legi un pic cu niste pesmet sau pur si simplu fa o mamaliga.
I Fish. Therefore I am.
- Agent-Bond
- utilizator
bun, am fost la un magazain si am intreba de "cauciuc pentru crap" asa am citit pe forum si mi-au spus ca nu au auzit de asa ceva ) acum stiu, multumesc pentru sfaturi
du-te cu link-ul la magazin http://www.cauti.ro/produs--EnergoFish~ ... 31798.html
I Fish. Therefore I am.
- Agent-Bond
- utilizator
dar cauciucul asta doar trebuie sa-l combin cu elementele mentionate mai sus si sa il amestec bine, nu sa-l fierb ?
doar il combini si-l amesteci cu restul ingredientelor si cu apa, evident
I Fish. Therefore I am.
- Agent-Bond
- utilizator
da multumes pentru sfaturi...o sa plec vineri pe Olt sa va daca prind ceva , mi-am luat si niste boiliesuri cu scopex poate da vreun crap, cu toate ca nu este obisnuit cu asa ceva...si porumbul evident, care e de nelipsit
datimi si mie un sfat in ale pescuitului merg la o balta in brasov la pescuit unde ma omoara racu in 20min mininca ori si ce momeala