Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Moderator: Sebastian
- craparulsef
- Veteran
Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Toata viata mea, incerc sa o traiesc, ca un perpetuum concediu...de obicei reusesc. Este foarte adevarat ca si pretentiile mele, dincolo de acest fapt, sunt relativ limitate. (Cine-i harnic si munceste are tot ce vrea!) Cum nu am decat o singura viata si cum nu sunt harnic...nu ma prea obosesc...cu munca fizica de exemplu. (Nu pun nici macar arpagica in gradina...nu pentru ca nu m-as pricepe, dar nu am gradina!) Daca as fi avut 10 vieti, pastram una din ele pentru munca in gradina, asa de curiozitate...restul in concediu!
Oricum pana in august mult nu mai este.
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
bre ,nea crapare , nu te lua bre \de agricultori ,ca ne certam zau asa..................
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
Morcovu'?sorprodan scrie:bre , aici la mine , la bechet creste mereu cativa cm pe noapte
- cosmin mihut
- Veteran
Prodane ce scoti tata cum la piata ? Pe la Medias nu ai drum, apropo aici ai avea desfacere foarte buna ...
MERCEDES S
Buna seara la toti deltaicii, multa stima si respect de la Iorgu.craparulsef scrie:Toata viata mea, incerc sa o traiesc, ca un perpetuum concediu...de obicei reusesc. Este foarte adevarat ca si pretentiile mele, dincolo de acest fapt, sunt relativ limitate. (Cine-i harnic si munceste are tot ce vrea!) Cum nu am decat o singura viata si cum nu sunt harnic...nu ma prea obosesc...cu munca fizica de exemplu. (Nu pun nici macar arpagica in gradina...nu pentru ca nu m-as pricepe, dar nu am gradina!) Daca as fi avut 10 vieti, pastram una din ele pentru munca in gradina, asa de curiozitate...restul in concediu!
Marius , esti a treia persoana in 24 de ore care ai aceasta optica asupra vietii. Consider eu, ca am o viziune sanatoasa asupra vietii, dar, am ajuns la concluzia ca aceasta nu este valabila in Romanica. Sincer nu stiu cu ce va ocupati voi,dar eu sunt angrenat total in munca, atat la firma mea cat si acasa. Inclin sa cred Marius, ca ai mare ,,dreptate'' referiror la cele 10 vieti, adica mai precis la cea pe care o avem. Ai mare dreptate, avem dreptul sa ne traim viata si prin realizarea micilor noastre placeri, recte pescuitul. Suntem angrenati in viata de zi cu zi la rezolvarea infinitelor probleme care apar. Nu le rezolvam niciodata pe toate, doar ne amagim. Vorba unui prieten comun : frate, mai lasati-le si mergeti la pescuit
Ocroteste natura, merita!
M-ai Timer ,pai Sorpodan are 3 neveste nene,e normal,,ca il trage nevestele de morcov toata noaptea.timer scrie:Morcovu'?sorprodan scrie:bre , aici la mine , la bechet creste mereu cativa cm pe noapte
Asa e la Bechet.
Lasa viteza curentului (ca pe aia o visez si noaptea) da matale ai vazut ca ai un,, tizzz,, ?? si cred ca o sa m-ai apara ? ca e la moda denumirea, a aparut de exemplu: calcanulsef,,si probabil o sa mai apara bibanulsef,carasulsef,salaulsef,foarte posibil,,,lansetistulsef,,unditarulsef si probabil o sa m-ai apara si somnulsef,,,eu sint de parere sa pui monopol pe terminatia de ,,,sef,, care vrea denumire care sa cuprinda terminatia de,,, sef,,??? sa vina la matale pentru aprobare,,eventual botez,pe malul girli,la morcovul gol , cu licenta platita pentru terminatie ,in contul deschis de ,,craparulsef,,vizita la Sulina la fiecare paste cu mielul ,,,la nasul,,,craparul sef,, si m-ai gindestete si matale ,la ce favoruri m-ai vrei,,ca mielul va veni la matale, nu la mine.craparulsef scrie:Daca iti puneai si costumul ala fara butelii, sa dai o tura pana la Viena...poate ne ziceai si ceva de viteza curentului
Ultima oară modificat 18 Iun 2010, 18:41 de către Paun Ion, modificat 1 dată în total.
Pana la urma o sa fie Sorprodan crescut din morcov . Dar probabil in zona este morcov be(re)chetPaun Ion scrie: Sorpodan are 3 neveste nene,e normal,,ca il trage nevestele de morcov toata noaptea.
Asa e la Bechet.
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Bai vere,,apa mare rau,rau,rau pe Sfintu Gheorghe,pina la dig.La Portile de Fier sint semne bune,,dar intre timp ,,parca sa mutat,, EL NINIO ,, in Europa .Si daca se supara ,,EL NINIO,, pai nu vom avea apa mici nici in octombrie.Trebuie sa fac o festanie de stabilizare a climei, altfel e belea.
Credinciosii: Doamne miluieste !Paun Ion scrie:Bai vere,,apa mare rau,rau,rau pe Sfintu Gheorghe,pina la dig.La Portile de Fier sint semne bune,,dar intre timp ,,parca sa mutat,, EL NINIO ,, in Europa .Si daca se supara ,,EL NINIO,, pai nu vom avea apa mici nici in octombrie.Trebuie sa fac o festanie de stabilizare a climei, altfel e belea.
Va blestem pe voi, fiarele cele de multe feluri, viermii, omizile, gandacii, lacustele, soarecii, cartitele si puricii si tot felul de muste, molii si furnici, viespi si urechelnite si tot felul de jiganii ce se tarasc pe pamant si pasari ce zboara, care aduc stricaciuni si paguba holdelor, viilor, pomilor si gradinilor!Amin!
ps/Sf.Trifon
uite bre ce creste pe la BECHET , acu sa vad ce comentati
- Fişiere ataşate
-
- Imag478.jpg (33.2 KiB) Vizualizat de 1794 ori
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
- Butaru Gabriel
- Veteran
Felicitari, dar stai linistit ca se gasesc comentatori
si cam ce-ai vrea tu sa comentam,cat de mare e foca aia ? ca de prins a scris si-n ziarul local ca l-ai luat la viermusi si linie de o.20 ,hai ba' coane lasa-ne cu vrajeala asta
maestre eu laudam zona ca e bogata ,ei faceau misto,,acu eu adusei dovada ei ce fak? dau din cleanta,,,,,,,,,,
Sorprodane, se pare ca tu nu ai vazut delta in viata ta si te sfatuiesc sa postezi de acuma la " Pe rauri si Dunare". Daca mai citesc multe din "cugetarile" tale simt ca dau in alzheimer ori parkinson.
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin