CRAP SI SOMN IN DELTA DUNARII
Moderator: Sebastian
- cosmin mihut
- Veteran
- cosmin mihut
- Veteran
Re: CRAP SI SOMN IN DELTA DUNARII
Am momit ptr crap dar...el este singurul care a indraznit sa serveasca masa...
MERCEDES S
- cosmin mihut
- Veteran
- cosmin mihut
- Veteran
Sa traiesti, Cosmine! Cel mai important lucru este ca ai fost prezent acolo Sunt sigur ca nu ai plecat cu gandul sa-l extermini pe maria sa crapul. Ai plecat cu gandul sa te relaxezi dupa un an de munca. Sunt situatii cand se leaga toate si cand nu se leaga nimic. Sunt sigur ca te-ai relaxat cu toate dezavantajele cotelor Dunarii
Ocroteste natura, merita!
bre cosmine facusi matale atata drum pentru un ciortanel ,,,,cand crapii se bat p-acia prin PAPADIA
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
M-ai Sorpodane lasane dracu cu papadia ta. Miine poimiine ,zici ca se bate crapu la tine in solar, printre rosisorprodan scrie:bre cosmine facusi matale atata drum pentru un ciortanel ,,,,cand crapii se bat p-acia prin PAPADIA
Asta ca asta ?, dar eu nu am m-ai auzit pe vreunu, sa ia crap pe Sfintu Gheorghe, anu asta, pe apele astea ?cosmin mihut scrie:Si cam asta a fost...
Esti tare Cosmine
Tare ca fumul de la vapor
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Asa e, bravo CosminePaun Ion scrie:Asta ca asta ?, dar eu nu am m-ai auzit pe vreunu, sa ia crap pe Sfintu Gheorghe, anu asta, pe apele astea ?cosmin mihut scrie:Si cam asta a fost...
Esti tare Cosmine
I Fish. Therefore I am.
cosmineeeee.cam tacut ,cei cu tine?hai fii mai stufos
- liviu_neacsu
- membru activ
Salutare,cosmin mihut scrie:Am momit ptr crap dar...el este singurul care a indraznit sa serveasca masa...
Ai fost un norocos nea Cosmine!! Noi, in aceeasi perioada, n-am vazut decat cateva platici si moculite. Am consumat bunatate de nada degeaba. Am preparat reteta dl. Paun (cam scump alcoolul ala!!)
A 4-a zi am plecat sa sa ne plimbam pe lacuri si sa incercam ceva linguri. Eii..... aici am avut ceva noroc:
- liviu_neacsu
- membru activ
Captura totala in 5 zile, 4 "pescari": 5 platici, 1 caras, 6 moculite, 3 stiuci frumoase si salvarea si buciria expeditiei - o galeata de oblete. Daca nu era obletele ramaneam cu burtile goale. Sa nu mai zic de distractie.... maxima cu obletele. Si gustos foc. Bagati cate 3-4 pe scobitori si prajiti in malai, cu un mujdei de usturoi dres su rosii coapte batute bine..... O NEBUNIE.
bre nea ioane \eu nu vb prostii uite ici dovada
- Fişiere ataşate
-
- Imag478.jpg (33.2 KiB) Vizualizat de 1975 ori
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
Prodane,mai du-te frate pe la peste , vad ca ai inceput sa ai vise erotice