Intrebare lanseta

Moderatori: gor965, florentiniuga

Scrie răspuns
dan.bv
utilizator
utilizator

Intrebare lanseta

Mesaj de dan.bv » 17 Iun 2010, 14:01

Salutari. sunt nou pe acest forum si la fel in tainele pescuitului. Am o intrebare legata de o lanseta Balzer magna majesty 3,90 pe care am achizitionat-o ieri. La imbinarea celor 2 tronsoane ramane loc, adica imbinarea nu se face pana la capat. la alte lansete am vazut ca se imbinau perfect insa vanzatorul zice ca aste este la asta. Puteti sa-mi spuneti parerea voastra legata de acest lucru si cum vi se pare lanseta?. Mulineta pe care am ales-o pentru acest bat este okuma longbow 60.

Laurentiu
Veteran
Veteran

Re: Intrebarie lanseta

Mesaj de Laurentiu » 17 Iun 2010, 14:13

Daca e mufare pe spigot, e normal.
P.S. E cam mica mulineta pt aceasta lanseta. Mai bine o schimbi sau o vinzi si cumperi tot o okuma dar powerline sau sinex. ;)

gor965
Site Admin
Site Admin

Re: Intrebare lanseta

Mesaj de gor965 » 17 Iun 2010, 17:17

dan.bv scrie:Salutari. sunt nou pe acest forum si la fel in tainele pescuitului. Am o intrebare legata de o lanseta Balzer magna majesty 3,90 pe care am achizitionat-o ieri. La imbinarea celor 2 tronsoane ramane loc, adica imbinarea nu se face pana la capat. la alte lansete am vazut ca se imbinau perfect insa vanzatorul zice ca aste este la asta. Puteti sa-mi spuneti parerea voastra legata de acest lucru si cum vi se pare lanseta?. Mulineta pe care am ales-o pentru acest bat este okuma longbow 60.
Daca e modelul din poza de mai jos ,e normal cat se imbina , fiindca mufarea e pe spigot (iar asta se mai toceste in timp )
11569360.jpg
p.s
mulineta e cam mica ptr. o lanseta de 3.90m !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

dan.bv
utilizator
utilizator

Mesaj de dan.bv » 17 Iun 2010, 17:47

da ala este batul. legat de mulineta...cat sunt incepator 1 an ar merge? ar trebui sa imi fac griji?mica te referi ca nu sa pot arunca prea departe?oricum urmatoarea va fi mai mare....daca ai avea o recomandare te rog....ca buget sa nu depaseasca 150...nu vreau sa cheltui mai mult cat timp mai am de invatat mult despre pescuitul la crap.

Pilbak Levente
senior
senior

Mesaj de Pilbak Levente » 17 Iun 2010, 20:51

cu 150 cauta second in bazar Okuma Powerliner 865 si nu vei regreta

Scrie răspuns

Înapoi la “Undite si lansete”