Intrebare lanseta
Moderatori: gor965, florentiniuga
Intrebare lanseta
Salutari. sunt nou pe acest forum si la fel in tainele pescuitului. Am o intrebare legata de o lanseta Balzer magna majesty 3,90 pe care am achizitionat-o ieri. La imbinarea celor 2 tronsoane ramane loc, adica imbinarea nu se face pana la capat. la alte lansete am vazut ca se imbinau perfect insa vanzatorul zice ca aste este la asta. Puteti sa-mi spuneti parerea voastra legata de acest lucru si cum vi se pare lanseta?. Mulineta pe care am ales-o pentru acest bat este okuma longbow 60.
Re: Intrebarie lanseta
Daca e mufare pe spigot, e normal.
P.S. E cam mica mulineta pt aceasta lanseta. Mai bine o schimbi sau o vinzi si cumperi tot o okuma dar powerline sau sinex.
P.S. E cam mica mulineta pt aceasta lanseta. Mai bine o schimbi sau o vinzi si cumperi tot o okuma dar powerline sau sinex.
Re: Intrebare lanseta
Daca e modelul din poza de mai jos ,e normal cat se imbina , fiindca mufarea e pe spigot (iar asta se mai toceste in timp ) p.sdan.bv scrie:Salutari. sunt nou pe acest forum si la fel in tainele pescuitului. Am o intrebare legata de o lanseta Balzer magna majesty 3,90 pe care am achizitionat-o ieri. La imbinarea celor 2 tronsoane ramane loc, adica imbinarea nu se face pana la capat. la alte lansete am vazut ca se imbinau perfect insa vanzatorul zice ca aste este la asta. Puteti sa-mi spuneti parerea voastra legata de acest lucru si cum vi se pare lanseta?. Mulineta pe care am ales-o pentru acest bat este okuma longbow 60.
mulineta e cam mica ptr. o lanseta de 3.90m !
da ala este batul. legat de mulineta...cat sunt incepator 1 an ar merge? ar trebui sa imi fac griji?mica te referi ca nu sa pot arunca prea departe?oricum urmatoarea va fi mai mare....daca ai avea o recomandare te rog....ca buget sa nu depaseasca 150...nu vreau sa cheltui mai mult cat timp mai am de invatat mult despre pescuitul la crap.
- Pilbak Levente
- senior
cu 150 cauta second in bazar Okuma Powerliner 865 si nu vei regreta