nu se deterioareaza oare materialul sau sa isi piarda din impermeabilitate???? astept raspuns plss sau un sfat
![confused :-/](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/7.gif)
Moderatori: gor965, florentiniuga
ai vrut sa masori 1500 de metri cu ruleta metru cu metru?mig3002 scrie:si eu am muscat-o cu magazinul(MAREPESTE( mai sus mentionat - cumpar un fir de la UL..MA si vreau sa-l pun pe 4 mulinete ... bun .pe rola scria 1525 m fac eu socoteala si sa pun 360 m pe fiecare sa fie bine masor metru cu metru cu un amic el masura si eu bobinam pe alta rola timp aveam ca e frig si zapada afara si dai sa sune ...pun pe una ,pun pe doua , si la a treia mulineta la 290 m se termina firul frate !!! deci 360 cu 360 si cu 290 taman )- =1010 m teapa exact 515 m= sa inebunesc nu alta .masor din nou metru cu metru aceasi poveste .asta e sun la ei si raspuns evaziv- daca eu as avea un angajat din ala las da afara ieri nu azi !bla bla bla abureala si pana la urma dupa doua telefoane primesc un raspuns oficial** ca au trimis email in anglia si o sa imi comunice raspunsul . cam asta e mega magazinul lor cu angajati super -le-ai dat banul ce mai conteaza restul .... eu unul m-am lamurit.
Incearca "nodul fara nod".viorelb73 scrie:Sunt sigur ca pentru noi toti e o mare dezamagire cand dai banii pe un produs care se dovedeste a fi un chix !!!!!!!
As ruga pe toti cei care au luat țepe cu diferite produse sa ne anunțe pe toți.
Eu vă recomand să vă feriti de firele textile de la Lineaeffe - Fir Lineaeffe Take Xtreme Braid rola de 500M. Este cea mai mare porcărie pe care am pus mana. La firul de 0,20 mm am facut un nod 8 si s-a rupt ca un fir de ață. Am făcut inca un nod la o distanță de circa 1 m si s-a comportat la fel. Si am dat si o groaza de bani pe el.
Respect la toti !!!