Grecia ,Franta ,Serbia ,Slovenia ,Anglia ,Italia ...ori aveam eu pretentii mai mari de la ele ori Restul Lumii joaca mult mai bine ?!
![dont know :-??](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/106.gif)
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
Italia intotdeauna s-a "incalzit" mai greu la campionatele euro sau world, Grecia, Danemarca si Franta sunt echipe pe panta descendenta, Anglia poate exploda oricand dar fara bataie lunga, Serbia pare o echipa de "partizani" fara lider...sa vedem ce o sa urmeze...gor965 scrie:In afara de Germania si Olanda care sunt in ritmul lor ,restul echipelor europene m-au disperat cat de slab joaca !
Grecia ,Franta ,Serbia ,Slovenia ,Anglia ,Italia ...ori aveam eu pretentii mai mari de la ele ori Restul Lumii joaca mult mai bine ?!
Ne-a spart neamtu' ala...a gasit fregventa la vuvuzele pe basi si pe medii iar recomandarea e sa taiem din inalte !Laurentiu scrie:Pt. Iorgu: cum sa scapam de vuvuzele.
gor965 scrie:Ne-a spart neamtu' ala...a gasit fregventa la vuvuzele pe basi si pe medii iar recomandarea e sa taiem din inalte !Laurentiu scrie:Pt. Iorgu: cum sa scapam de vuvuzele....care ai un egalizator mai bun ?
George, am scapat de ,,zumzarele''. Dupa ce m-am chinuit 1ora si jumatate, am chemat un prieten care a rezolvat problema in 30 de secunde. Era simplu de tot, dar Iorgu...degor965 scrie: @Iorgu
vezi daca ai egalizator la televizor ...unele modele au cateva variante de sunet presetate (Hall , Theatre,Pop,Rock ,Disco ,Flat , etc. ,etc. ) .. daca ai si varianta sa-ti selectezi sunetul manual ,taie din Medii si din Inalte (de obicei iti scoate vocea aluia care glasuieste pe ecran ,iar acum va taia sunetul la trompete )!
Ce previziuni nene ,ca m-au dat pe spate astia din Europa cat sunt de blazati !iorgu scrie:............Hai si voi mai mult curaj in previziuni
Pai nea Iorgule,ai inceput ,,tare,,si ai terminat ,,repede,,.Cred ca :,,in asta consta farmecul,,jocului.iorgu scrie:George, Iorgu a vrut sa parieze pe Bwin la meciurile care aveau loc sau, urmau. M-am logat si a trebuit sa alimentez un cont cu bani reali. Am facut card la o banca si am depus 1000 roni in cont. Dupa ce am pierdut 826 roni, pe meciurile bazate, Iorgu s-a desteptat si am mers la ,,bombe''. Rezultatul : m-am scos si la 1138 roni m-am retras. Comisionul pe care l-am dat pentru retragerea banilor a fost de 204 roni, diferenta valuta (se mizeaza in euro), comision bwin, comision banca, comision card etc...In momentul de fata sunt bombardat cu email-uri si sunt solicitat sa alimentez contul cu facilitatea de dublare din partea lor a sumei depuse de mine. Dar ,,gata'', m-am lecuit.
Am facut aceasta postare nu in ideea ca la acest campionat sunt aranjamente, NU SUNT. Am vrut sa scot firav in evidenta faptul, ca cine incepe ,,tare'', termina ,,repede''. In asta consta farmecul unui C.M. Trebuie tinut cont si de faptul ca atmosfera de acolo este total diferita de ce este aici. Cam atat. Doamne mult am putut sa tastez