World Cup 2010 South Africa

discutii off-topic despre orice

Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman

Scrie răspuns
gor965
Site Admin
Site Admin

Re: World Cup 2010 South Africa

Mesaj de gor965 » 14 Iun 2010, 23:27

In afara de Germania si Olanda care sunt in ritmul lor ,restul echipelor europene m-au disperat cat de slab joaca !
Grecia ,Franta ,Serbia ,Slovenia ,Anglia ,Italia ...ori aveam eu pretentii mai mari de la ele ori Restul Lumii joaca mult mai bine ?! :-??
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

Amstel
Veteran
Veteran

Mesaj de Amstel » 15 Iun 2010, 00:14

gor965 scrie:In afara de Germania si Olanda care sunt in ritmul lor ,restul echipelor europene m-au disperat cat de slab joaca !
Grecia ,Franta ,Serbia ,Slovenia ,Anglia ,Italia ...ori aveam eu pretentii mai mari de la ele ori Restul Lumii joaca mult mai bine ?! :-??
Italia intotdeauna s-a "incalzit" mai greu la campionatele euro sau world, Grecia, Danemarca si Franta sunt echipe pe panta descendenta, Anglia poate exploda oricand dar fara bataie lunga, Serbia pare o echipa de "partizani" fara lider...sa vedem ce o sa urmeze...

Laurentiu
Veteran
Veteran

Mesaj de Laurentiu » 15 Iun 2010, 16:34

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 15 Iun 2010, 17:00

Laurentiu scrie:Pt. Iorgu: cum sa scapam de vuvuzele.
Ne-a spart neamtu' ala...a gasit fregventa la vuvuzele pe basi si pe medii iar recomandarea e sa taiem din inalte ! :)) ...care ai un egalizator mai bun ? :-w

Imagine

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 15 Iun 2010, 22:33

gor965 scrie:
Laurentiu scrie:Pt. Iorgu: cum sa scapam de vuvuzele.
Ne-a spart neamtu' ala...a gasit fregventa la vuvuzele pe basi si pe medii iar recomandarea e sa taiem din inalte ! :)) ...care ai un egalizator mai bun ? :-w

Ati vazut fratilor ca exista rezolvare. Iorgu este batran si prost in ale p.c.-ului . Toti doream asa ceva dar nu stiam cum. Ramane doar sa punem in aplicare. Care esti mai priceput da amanumte pe pasii de urmat si vei fii respectat de toti. Dispunem de toate conditiile tehnice dar nu le stiu pune in valoare #:-S
psss. Goguta ai vazut ca merge si fara ,,MUTE'' :))
P.S 2 Laurentiu esti tare frate :lol:
Ocroteste natura, merita!

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 15 Iun 2010, 23:00

Bai ce gol a dat Brazilia @-)(1-0) ...cred c-a fost plesneala ! :D
@Iorgu
vezi daca ai egalizator la televizor ...unele modele au cateva variante de sunet presetate (Hall , Theatre,Pop,Rock ,Disco ,Flat , etc. ,etc. ) .. daca ai si varianta sa-ti selectezi sunetul manual ,taie din Medii si din Inalte (de obicei iti scoate vocea aluia care glasuieste pe ecran ,iar acum va taia sunetul la trompete )!

Imagine

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 15 Iun 2010, 23:22

Asta e fotbalul adevarat, dansul in ritm de samba, un adevarat spectacol, o placere destinata ochiului. Doar o mare nesansa ar putea opri Brazilia din cursa pentru castigarea trofeului. Contracandidate la titlu... ? Poate Spania, poate Argentina, poate Germania... poate Noua Zeelanda =)) .
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 16 Iun 2010, 18:54

gor965 scrie: @Iorgu
vezi daca ai egalizator la televizor ...unele modele au cateva variante de sunet presetate (Hall , Theatre,Pop,Rock ,Disco ,Flat , etc. ,etc. ) .. daca ai si varianta sa-ti selectezi sunetul manual ,taie din Medii si din Inalte (de obicei iti scoate vocea aluia care glasuieste pe ecran ,iar acum va taia sunetul la trompete )!
George, am scapat de ,,zumzarele''. Dupa ce m-am chinuit 1ora si jumatate, am chemat un prieten care a rezolvat problema in 30 de secunde. Era simplu de tot, dar Iorgu...de ~x(
Va multumesc celor care m-ati ajutat =D> zgomotul de fond a disparut <:-P

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 16 Iun 2010, 19:36

Spania -Elvetia = 0-1 ... #-o... :-w... ~x( ... >:)

Imagine

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 16 Iun 2010, 19:47

Sa nu radeti! Una din cele patru finaliste va fii GHANA. Parerea lui Iorgu :-B Sambata, cu permisiunea voastra, ma hazardez in a face cunoscut numele celei de a doua. Asta pentru ,,socializare'' Hai si voi mai mult curaj in previziuni L-)

Nelutu
senior
senior

Mesaj de Nelutu » 16 Iun 2010, 21:21

O finalista va fi Argentina!! :D

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 16 Iun 2010, 22:23

iorgu scrie:............Hai si voi mai mult curaj in previziuni L-)
Ce previziuni nene ,ca m-au dat pe spate astia din Europa cat sunt de blazati ! :"> Nu mi-a iesit nici un pronostic la care am mers pe mana favoritelor din Europa !
Portugalia ,Franta ,Spania ,Anglia ,Italia ,Serbia ....astia trebuiau sa le rupa picioarelor alora din Restul Lumii ,ce draqu...e campionat mondial nu Liga lu' Mitica ! ~x(

Imagine

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 16 Iun 2010, 23:17

George, Iorgu a vrut sa parieze pe Bwin la meciurile care aveau loc sau, urmau. M-am logat si a trebuit sa alimentez un cont cu bani reali. Am facut card la o banca si am depus 1000 roni in cont. Dupa ce am pierdut 826 roni, pe meciurile bazate, Iorgu s-a desteptat si am mers la ,,bombe''. Rezultatul : m-am scos si la 1138 roni m-am retras. Comisionul pe care l-am dat pentru retragerea banilor a fost de 204 roni, diferenta valuta (se mizeaza in euro), comision bwin, comision banca, comision card etc...In momentul de fata sunt bombardat cu email-uri si sunt solicitat sa alimentez contul cu facilitatea de dublare din partea lor a sumei depuse de mine. Dar ,,gata'', m-am lecuit.
Am facut aceasta postare nu in ideea ca la acest campionat sunt aranjamente, NU SUNT. Am vrut sa scot firav in evidenta faptul, ca cine incepe ,,tare'', termina ,,repede''. In asta consta farmecul unui C.M. Trebuie tinut cont si de faptul ca atmosfera de acolo este total diferita de ce este aici. Cam atat. Doamne mult am putut sa tastez #:-S

mausse26
senior
senior

Mesaj de mausse26 » 16 Iun 2010, 23:26

Pana acum nu m-a impresionat nici o echipa,ba as spune ca multe nationale ne-au dezamagit.Inclin sa cred ca adevarata valoare a acestui mondial se v-a vedea din optimile de finala.Singura nationala care si-a aratat valoarea este echipa Germaniei ,dar sa avem putina rabdare caci timpul v-a cerne mediocritatea.respecte

mausse26
senior
senior

Mesaj de mausse26 » 16 Iun 2010, 23:37

iorgu scrie:George, Iorgu a vrut sa parieze pe Bwin la meciurile care aveau loc sau, urmau. M-am logat si a trebuit sa alimentez un cont cu bani reali. Am facut card la o banca si am depus 1000 roni in cont. Dupa ce am pierdut 826 roni, pe meciurile bazate, Iorgu s-a desteptat si am mers la ,,bombe''. Rezultatul : m-am scos si la 1138 roni m-am retras. Comisionul pe care l-am dat pentru retragerea banilor a fost de 204 roni, diferenta valuta (se mizeaza in euro), comision bwin, comision banca, comision card etc...In momentul de fata sunt bombardat cu email-uri si sunt solicitat sa alimentez contul cu facilitatea de dublare din partea lor a sumei depuse de mine. Dar ,,gata'', m-am lecuit.
Am facut aceasta postare nu in ideea ca la acest campionat sunt aranjamente, NU SUNT. Am vrut sa scot firav in evidenta faptul, ca cine incepe ,,tare'', termina ,,repede''. In asta consta farmecul unui C.M. Trebuie tinut cont si de faptul ca atmosfera de acolo este total diferita de ce este aici. Cam atat. Doamne mult am putut sa tastez #:-S
Pai nea Iorgule,ai inceput ,,tare,,si ai terminat ,,repede,,.Cred ca :,,in asta consta farmecul,,jocului. =)) =)) =))

Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”