Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
Paun Ion
Veteran
Veteran

Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

Mesaj de Paun Ion » 15 Iun 2010, 12:20

pharaoh scrie:
Paun Ion scrie: Anul asta va trage crapul la toata lumea,, tare de tot ,,sa lasa cu foame mare, dupa atitea luni de orgi.
Amin.
Sa traiesti parintele si sa iti fie ascultata dezlegarea data

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 15 Iun 2010, 14:31

Paun Ion scrie:Miroase a scadere de apa,,,dar m-ai dureaza nintel,(max o saptamina si pune frina mare la baraj)...
Te rog, nea Ioane, daca ai informatii clare, de la prieteni din zona PF sa spunem, doresc a sti o eventuala estimare...se mai deschid portile, se uzineaza la full? Care e situatia acolo? O sa incerc si eu sa aflu ce se mai intampla la nord-est.
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 15 Iun 2010, 15:25

craparulsef scrie:
Paun Ion scrie:Miroase a scadere de apa,,,dar m-ai dureaza nintel,(max o saptamina si pune frina mare la baraj)...
Te rog, nea Ioane, daca ai informatii clare, de la prieteni din zona PF sa spunem, doresc a sti o eventuala estimare...se mai deschid portile, se uzineaza la full? Care e situatia acolo? O sa incerc si eu sa aflu ce se mai intampla la nord-est.
........................................................................................................................
Nu am bre, prieteni la Portile de Fier (e doar mirosul meu) ma uit asa pa girla ,,si zic in mintea mea,,,gata,, cam asta a fost,,(s-ar putea sa ma insel ? cu 2,3 zile ,,dar sintem acolea,,aproape.(cu toate ca in Austria ,ieri a fost potop mare ,,dar asta e un mizilic)

dunareanu
senior
senior

Mesaj de dunareanu » 15 Iun 2010, 15:45

nea Crapare,intra domne' pe afdj-cote si ai sa vezi cotele si tendintele pe tot cursul Dunarii de la Viena pana la Sulina,si-ti poti face singur calculele,nu trebuie sa ai prieteni acolo ca vezi singur cand vin sau nu viituri ;) !

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 15 Iun 2010, 15:53

craparulsef scrie:
Asa de tare au dat drumul aia la Portile de Fier, incat, pur si simplu in amonte de baraj albia a ramas seaca, iar pestii se zbat pe uscat =)) =)) =)) .
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 15 Iun 2010, 15:56

Nea Dunarene, n-ai ideie ce mult conteaza un ochi critic in imediata apropiere a portilor...cat de mult se deschid, pe ce interval, care e tulburenta? La fel la Galati...este apa pe faleza, cat e de tulbure Dunarea? Ai vazut ce imagini va prezint eu si nu de putine ori? Daca doream informatii oficiale apelam implicit la calea indicata de tine.

P.S. Ca sa nu mai adaug si faptul ca lucrez la aprozar!

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 15 Iun 2010, 16:07

craparulsef scrie:Nea Dunarene, n-ai ideie ce mult conteaza un ochi critic in imediata apropiere a portilor...cat de mult se deschid, pe ce interval, care e tulburenta? La fel la Galati...este apa pe faleza, cat e de tulbure Dunarea? Ai vazut ce imagini va prezint eu si nu de putine ori? Daca doream informatii oficiale apelam implicit la calea indicata de tine.

P.S. Ca sa nu mai adaug si faptul ca lucrez la aprozar!
...............................................................................................................................
Asculta bre la nea Ion,,ca m-am urcat azi dimineata cu scara pe casa,si de la mine dupa acoperis, se vede bine ,pina la Viena ,,gata , nu m-ai e mult si ii pune dopul.

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 15 Iun 2010, 17:20

Daca iti puneai si costumul ala fara butelii, sa dai o tura pana la Viena...poate ne ziceai si ceva de viteza curentului =)) =)) =))

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 15 Iun 2010, 18:56

Mai nene,acum multi ani,,Italia era condusa de Mafie ,total si pe fata,,,asa e acum la noi ,,mafia e la apogeul ei,,dar sa vedem pina cind ?

dunareanu
senior
senior

Mesaj de dunareanu » 15 Iun 2010, 19:11

nea Crapareee,sa traiesti 1000 de ani, da' sa-ti zic ceva,apa de la PF-uri,e clara ca lacrima cand ii da drumul asa ca tulbureala canci :)) are influenta doar la cresterea cotei insa pana la Sulina ha,ha se evapora :)) asa ca pt voi influenta principala e Prutul si Siretul,bulangii aia 2 fac problme :)) ,cand e tulbure Prutul,Chilia si Musura e maro,cand e Siretul,celelalte brate sant afectate,asta daca vrei sa ma crezi :D !

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 15 Iun 2010, 20:53

craparulsef scrie: Ca sa nu mai adaug si faptul ca lucrez la aprozar!
Si cu cat dai morcovii... morcovii... ca dincolo erau mai ieftini ! =))
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 15 Iun 2010, 22:14

bre , aici la mine , :-/ la bechet creste mereu cativa cm pe noapte :D
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 16 Iun 2010, 08:59

sorin1362 scrie:...Si cu cat dai morcovii... morcovii... ca dincolo erau mai ieftini ! =))
Bre, daca ploua la Calafati si pe la Giurgenii, asa cam 50 litrii pe mp si se combineaza cu apa de la izvoreanu, de la PF-ul, o sa am civa productiune si lu matale dam ieftin, lu domn profesore Dunareanu...mai scumpe, ca e recalcitranti! Cat despre oarece ploile, cernobalice si putintel acide, de la nord est, cica alea ar fi problema cu morcovii atomici...aia de e mari de tot...pa care-i dam moca, lu profesoru de hidrodinamici consecutive si anabolice sau anabiotice sau cum draq le zice, ca trebuie a fi intrebat tot dumnealui! :-&

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 17 Iun 2010, 09:31

E asa putina inspiratie pe topicul Delta Dunarii...nu tu o stire ca lumea, nu tu imagini de curand facute cu ceva capturi din delta, numai vorbe goale! :-@ Nici macar o glumita nevinovata...ceva acolo, o captura la harbaleta, nimic dom-le, nimic!? :-B Deschid calculatorul, in speranta ca am ceva, de care sa ma agat...sa fac si eu colo, un comentariu nevinovat, canci, nexam, zero!!! :-& Revin peste o luna :-h

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 17 Iun 2010, 13:53

Fericitule, cred ca iar ai concediu =D> Ne-ai omorat de tot :))
Realitatea este ca un baiat destept, doarme in doua ore, cat un fraier in 10 ore. Cred ca aplici acelasi percept si la munca :-? Adica munca 3 zile - concediu 15 zile <:-P
Te asteptam cu imaginile si glumitele pe care le invocai :-h
Ocroteste natura, merita!

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”