Balta Lacul Pietrei

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

Butaru Gabriel
Veteran
Veteran

Balta Lacul Pietrei

Mesaj de Butaru Gabriel » 11 Iun 2010, 19:45

Balta este situata in Judetul Tulcea, la aproximativ 35 Km de Municipiul Tulcea pe ruta Tulcea –Murighiol .
Taxa la aceasta balta: 50 lei 24 ore cu 2 lansete, pentru fiecare lanseta in plus se plateste 5 lei. Asa stateau lucrurile cand am ajuns la balta, am fost condusi la patron care atunci cand ne-a vazut am fost mana cereasca pentru el. Astea erau regulile cand am fost de acord sa ne instalam acolo, ne-a spus cand a venit la noi ca banii maine dimineata baieti, dimineata a venit cu fel si fel de taxe ne flutura niste hartii de parca eram la banca, pe langa taxele de mai sus a trebuit sa mai platim 30 lei pentru plantat, 10 lei pentru masina, 10lei pentru cortul montat, 5 lei pentru gunoi, am pescuit 6 persoane fiecare cu cate 5,6 lansete la plantat, cantitatea de peste prins de toti a fost de 2 bucati caras si 3 bibani. Toti prietenii pe care ii avem in zona ne-au spus sa evitam aceasta balta pentru ca este o mare teapa, dar am hotarat sa ramanem acolo deoarece unde voiam noi sa ajungem pe niste canale nu se putea intra. De asemenea la plantat nici macar o trasatura.

Ion Mironov
Partener
Partener

Re: Balta Lacul Pietrei

Mesaj de Ion Mironov » 11 Iun 2010, 20:04

poate nu ati avut voi noroc.....eu am auzit ca au plecat de acolo pesti over 20....deci de acolo si pretentiile propietarului
Mironov Ion Valentin alias jonny_23
http://www.barcute-plantat.com
0726.424.099

Butaru Gabriel
Veteran
Veteran

Mesaj de Butaru Gabriel » 11 Iun 2010, 20:20

A fost o data, nu mai este acelasi patron,balta este administrata de alte persoane.

Laurentiu
Veteran
Veteran

Mesaj de Laurentiu » 11 Iun 2010, 22:28

Pe balta aia se prindea peste in adevaratul sens al cuvantului pana acum 10 ani, daca nu mai bine. Se numea Ghiolul Pietrii si era a nimanui. Mai veneau cei din Tulcea si plateai o taxa modica daca nu aveai vizat permisul. Balta isi facea plinul cu peste si apa din bratul Sf. Gheorghe cand inunda primavara.

Alexey30
junior
junior

Mesaj de Alexey30 » 15 Iun 2010, 15:20

" Multa Bafta " sa sti ca esti un mare mincinos in legatura cu Lacul Pietrei . In primul rand nu se ia taxa de gunoi sau parcare auto si ca nu ai prins peste cum trebuie da-mi voie sa iti spun ca are si pestele mandria lui .
Intrati pe www.laculpietrei.ro sa vedeti tarifele si sa imi spuneti daca se prinde sau nu peste .

Laurentiu
Veteran
Veteran

Mesaj de Laurentiu » 15 Iun 2010, 16:36

Auzi patrone? Dar daca unul din lipovenii aia ai dumitale l-a ars la tarife si omul nefiind certaret de felul lui a tacut?

Butaru Gabriel
Veteran
Veteran

Mesaj de Butaru Gabriel » 15 Iun 2010, 22:28

Alexey30 scrie:" Multa Bafta " sa sti ca esti un mare mincinos in legatura cu Lacul Pietrei . In primul rand nu se ia taxa de gunoi sau parcare auto si ca nu ai prins peste cum trebuie da-mi voie sa iti spun ca are si pestele mandria lui .
Intrati pe www.laculpietrei.ro sa vedeti tarifele si sa imi spuneti daca se prinde sau nu peste .
Da daca eu sunt mincinos tu sigur esti unul din aia care-i pupa dosul lui Varzaru, iar pozele din linkul respectiv mai bine spune unde sunt facute sau de unde au fost inchiriati pestii . Pai bai baiatule atunci chitantele astea pentru ce le-a dat, ca daduse in balbaiala la ce taxe ne spunea ca se percepe pe acea balta, iar in ce priveste mandria pestelui mai bine spune tu cum se spune corect: intra ursu mandru in gara sau mandru intra ursu in gara :-?

PONGO77
utilizator
utilizator

Mesaj de PONGO77 » 15 Iun 2010, 23:10

Am fost si eu impreuna cu 4prieteni,anul trecut..si tot asa a fost partida..varza ca numele patronului Varzaru,mai bine iar pune numele de "lacul tepei" decat lacul pietrei!

Bogdan2011
junior
junior

Mesaj de Bogdan2011 » 13 Ian 2011, 18:04

Buna ziua tuturor ! Numele meu este Bogdan ,tin sa precizez ca pescuiesc pe lacul pietrei de 4 ani http://www............ stiu foarte bine balta este SUPERA un loc in care iti incarci bateriile indiferent de vreme ! De cand pescuiesc pe acest lac nu am plecat niciodata fara peste !!! Numai cei care nu vor sa prinda nu prind ! Am avut capturi repetate de 22,5 Kg , undeva pe site aveti o poza cu tatal meu cu o sapca albastra in care pestele avea 18 Kg .Foarte multi Bucuresteni prieteni de ai mei au mers acolo si nimeni nu s a plans ca nu au avut capturi ! Pesti pe care eu i am prins am plecat cu ei acasa ceea ce pe langa Bucuresti nu exista asa ceva mai ales ca nu ai limita la pescuit ! Preturile sunt foarte avantajoase, avand in vedere ca nu te deranjaza nimeni cu manele sau cu alt gen de muzica pt asa ceva este amanajat special o terasa rustica unde aveti parte si de cele mai bune preparate din peste , bere la discretie la pret de magazin fara adausuri mari ,in concluzie nu trebuie sa va umpleti portbagaju cu bere :D tot acolo exista si congelator pentru peste prins in caz ca prinde ti prea mult si stati o saptamana sau mai mult .

Va doresc fir intins ! Iar cei ce vor detalii poate sa ma intrebe aici !

sece4u20
senior
senior

Mesaj de sece4u20 » 13 Ian 2011, 18:43

nu va suparati dar cei care aveti cate un singur post aveti credibilitate egala cu zero. nici macar nu va-ti prezentat si fix la acest topic ati ajuns sa scrieti. eu unul tind sa cred ca sunteti ori lingaii patronului ori chiar patronul cu multi usere.

spor

Bogdan2011
junior
junior

Mesaj de Bogdan2011 » 14 Ian 2011, 09:00

Salutare " sece4u20 " nu este frumos sa vb asa " lingai " ce insemna asta ? pe banii mei fac ce vreau nu am dece sa fac 700 Km sa" ling pe cineva in urechi " ascultama balta este un vis frumos care nu oricine al apreciaza ! si ca sa te convingi tu si oricine este interesat uitati adresa mea de mess "bogdan_eduard20032000@yahoo.com " am sa va dau poze cu lacul acela cu familia mea si nu numai capturi prinse , inclusiv de sotia si mama mea :) ideea este ca daca mama a prins peste iar ceilanti nu inseamna ca nu au gasit momeala care trebuie " iar aceste secrete nu se spun " ! asa ca va astept pe toti in limita timpului disponibil si am sa va raspund ...o zi cat mai placuta va doresc !

sece4u20
senior
senior

Mesaj de sece4u20 » 14 Ian 2011, 10:41

@ secrete care nu se spun ??? uoauuu. deja mi-am facut o parere. multumesc si spor la treaba

Bogdan2011
junior
junior

Mesaj de Bogdan2011 » 14 Ian 2011, 12:23

Pai atunci de ce s ar mai numi secrete ? :)) e am sa merg la inceputul lui martie la o partida de pescuit cu tatal meu si un prieten la stiuca, biban,salau asta am prins eu acolo , daca esti interesat poti sa vi acolo ! de inchiriat barca gasesti acolo este 30 lei / zi si daca vb cu paznicii poate iti aduce si ceva rosioara !!! ca ci cu asta este invatat pestele ! " asta este un mic secret l am dezvaluit pt tine " Distractie placuta !

Marius Vintila
senior
senior

Mesaj de Marius Vintila » 20 Ian 2011, 09:45

Bogdan2011 scrie:Pai atunci de ce s ar mai numi secrete ? :)) e am sa merg la inceputul lui martie la o partida de pescuit cu tatal meu si un prieten la stiuca, biban,salau asta am prins eu acolo , daca esti interesat poti sa vi acolo ! de inchiriat barca gasesti acolo este 30 lei / zi si daca vb cu paznicii poate iti aduce si ceva rosioara !!! ca ci cu asta este invatat pestele ! " asta este un mic secret l am dezvaluit pt tine " Distractie placuta !
Da, prietene, secretele astea ale voastre fac sa ramaneti fara pescari pe balta. Prindeti voi biban!
MARIUS VINTILA
AVIATORS FISHING CLUB

Marius Vintila
senior
senior

Mesaj de Marius Vintila » 20 Ian 2011, 10:07

Alexey30 scrie:" Multa Bafta " sa sti ca esti un mare mincinos in legatura cu Lacul Pietrei . In primul rand nu se ia taxa de gunoi sau parcare auto si ca nu ai prins peste cum trebuie da-mi voie sa iti spun ca are si pestele mandria lui .
Lasati, domnule Alexey30, am mai vazut balti in care vin patronii cu diferite pretentii si cand il intrebi de ce a dat drumu' la apa te invita sa nu mai faci scandal altfel pleci si ramai fara scule. Si ghici ce....nu mai vine nimeni pe balta respectiva pentru ca unu' ca mine sau ca multi "mincinosi" de care zici tu n-o sa accepte sa fie calcat in picioare de mandria pestelui inexistent!
Proprietarii astia de balti care cred ca pescarul vine la peste ca sa "te distrezi" prinzand nimic, am intalnit mai multi. Pot sa va arunc cu pietre in cap daca tot vreau sa ma distrez?...doar am platit sa ma distrez, nu? Asta consider eu ca e distractie cand umblati la apa, aruncati cu azotati, faceti figuri pe banii pescarului, etc.
MARIUS VINTILA
AVIATORS FISHING CLUB

Scrie răspuns

Înapoi la “Balti, iazuri si ferme piscicole”