Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
Paun Ion
Veteran
Veteran

Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

Mesaj de Paun Ion » 13 Iun 2010, 23:09

craparulsef scrie:Nea Ioane, eu de asta mai beau...peste 12 ani vechime...ei ce ziceti acum, cunoscatorilor!!!???
...........................................................................................................
Nenicule ,e o vorba,,cine poate ? , oase roade,,,cine nu ? sta si se uita ,,
sau alta m-ai actuala,,,auzi uneori expresia,,,,,,E BAZAT OMU,,, asa si in cazul matale ,,,ESTI BAZAT NENICULE,,,succes,in continuare.

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 13 Iun 2010, 23:12

Si as putea sa mai adaug ca Sulina a ramas "porto franco" pentru unii... ;)
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 13 Iun 2010, 23:53

Sa fie primit! Amin.
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 14 Iun 2010, 16:41

Ba astia, de ati fost pe girla ,,bagati nene niste poze ,sa m-ai vedem si noi girla,,cum va rabda inima ?? sa ne tineti atit in tensiune.

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 14 Iun 2010, 17:11

Paun Ion scrie:Ba astia, de ati fost pe girla ,,bagati nene niste poze ,sa m-ai vedem si noi girla,,cum va rabda inima ?? sa ne tineti atit in tensiune.
Ionica, tu ai ars de nerabdare sa te reantorci acasa si sa ne prezinti filme si poze. In schimb altii ;) se cam dau loviti in aripa... Cosmin s-a ascuns in barlog de nu i se vede nici mustata... nici fum de tigara nu se vede... o fi ranit grav dupa iesirea pe garla =)) . Oricum, noi l-am avertizat...
Costin, se pare ca o mai lalaie pe malul apei, mai mult cu spritzurile, ca altfel ar fi involburat apele si pe aici :D .
Iar, Alin, revenit de pe meleaguri occidentale, ar putea posta niscaiva poze, macar sa putem face o comparatie intre acolo si aici.

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 14 Iun 2010, 17:30

sorin1362 scrie:
Paun Ion scrie:Ba astia, de ati fost pe girla ,,bagati nene niste poze ,sa m-ai vedem si noi girla,,cum va rabda inima ?? sa ne tineti atit in tensiune.
Ionica, tu ai ars de nerabdare sa te reantorci acasa si sa ne prezinti filme si poze. In schimb altii ;) se cam dau loviti in aripa... Cosmin s-a ascuns in barlog de nu i se vede nici mustata... nici fum de tigara nu se vede... o fi ranit grav dupa iesirea pe garla =)) . Oricum, noi l-am avertizat...
Costin, se pare ca o mai lalaie pe malul apei, mai mult cu spritzurile, ca altfel ar fi involburat apele si pe aici :D .
Iar, Alin, revenit de pe meleaguri occidentale, ar putea posta niscaiva poze, macar sa putem face o comparatie intre acolo si aici.
A venit bre si dunareanu si mihut,,am vorbit cu ei ,la tel. au si poze si filme ,da le cam incurca cu Movie Makar.cred ca le pune pina la iarna

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 14 Iun 2010, 18:50

Paun Ion scrie:A venit bre si dunareanu si mihut,,am vorbit cu ei ,la tel. au si poze si filme ,da le cam incurca cu Movie Makar.cred ca le pune pina la iarna
Costin si Cosmin, ca niste adevarati artisti ai deltei, vor probabil sa "sparga" toate studiourile de film, incepand cu Metro Goldwin Mayer =)) .
Fişiere ataşate
amuzante-poze-lei.jpg
amuzante-poze-lei.jpg (15.39 KiB) Vizualizat de 1854 ori

dunareanu
senior
senior

Mesaj de dunareanu » 14 Iun 2010, 21:42

bai fratilor,nu stiu cu ce va ocupati voi dar eu am lipsit fro' 5 zile si in primul rand trebuie sa pun la punct treburile si abia apoi restul,intelesu-m-ati ? :)) basca ca nu le am cu filmele pozele,astea cer timp si n-am avut azi nenicilor,sper ca intelegeti,o sa scriu totusi ceva azi !

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 14 Iun 2010, 22:07

Pai asta asteptam Costinele, sa scrii... stam ca la dentist... ori ca puii in cuib , cu gurile cascate :D .

bogdan25
membru activ
membru activ

Mesaj de bogdan25 » 14 Iun 2010, 23:16

Noroc cu potoshopul
,Am si io 2 locuri pe apa sub stuf de vanzare =)) =)) (pt cunoscatori)garantie peste ff. mareeeee!!!!!!!!!!!!!

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 15 Iun 2010, 09:16

bogdan25 scrie:Noroc cu potoshopul
,Am si io 2 locuri pe apa sub stuf de vanzare =)) =)) (pt cunoscatori)garantie peste ff. mareeeee!!!!!!!!!!!!!
Scump dom-le la matale? Ca la mine ai vazut...e aproape moaca! =)) Da nu se arunca nimeni...ce face criza din sarmanul roman :-& Daca nici macar loc de concediu nu mai vrea :(( S-au hotarat toti sa mearga ca orbetii :-B
Bogdane cand vii frate, ia tu slana, ca eu cumpar de drojdeala! Si ca bonus iti mai ofer si un loc in barca(pe motor...ca e mai cald acolo) >:)
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 15 Iun 2010, 11:31

Noroc ,noroc inca nu am descarcat pozele de pe telefon incerc azi daca o sa ajung acasa ,acum sunt la Valcea ,dar promit ca am sa le pun.Va salut pe toti cu respect... :-SS
MERCEDES S

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 15 Iun 2010, 11:33

Cosmin, bine ai reventi >:D<
I Fish. Therefore I am.

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 15 Iun 2010, 12:13

Miroase a scadere de apa,,,dar m-ai dureaza nintel,(max o saptamina si pune frina mare la baraj),oricum nu am vazut de cind ma facut mama ,apa asa mare ,atit de multe luni (a inceput in martie,,m-ai are nintel si face 4 luni pline de Dunare iesita din matca)si cind te gindesti ca au fost primaveri ?? cind Dunarea primavara ,,nici nu a iesit din matca.Pai cum sa se bata saracu peste?? Anul asta va trage crapul la toata lumea,, tare de tot ,,sa lasa cu foame mare, dupa atitea luni de orgie ,pa capul lui.

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 15 Iun 2010, 12:16

Paun Ion scrie: Anul asta va trage crapul la toata lumea,, tare de tot ,,sa lasa cu foame mare, dupa atitea luni de orgi.
Amin.
I Fish. Therefore I am.

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”