World Cup 2010 South Africa

discutii off-topic despre orice

Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman

Scrie răspuns
timer
Veteran
Veteran

Re: World Cup 2010 South Africa

Mesaj de timer » 13 Iun 2010, 19:00

Sarbii in genunchi...Nema,nema,nema... :-?

gor965
Site Admin
Site Admin

Mesaj de gor965 » 13 Iun 2010, 19:34

timer scrie:Sarbii in genunchi...Nema,nema,nema... :-?
Nu ma asteptam la treaba asta... :-S
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!

Imagine

timer
Veteran
Veteran

Mesaj de timer » 14 Iun 2010, 08:42

Senilele nemtesti strivira cangurii australieni!!Parca am vazut in jocul australienilor ,jocul nationalei noastre,cand ne-o trasera sarbii...Ii vad pe panzere in finala ,daca joaca tot asa... =D>

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 14 Iun 2010, 08:59

Intrebare. Fac apel (cred ca sunt in asentimentul vostru) la ,,meseriasii'' in ale P.C.-ului. Exista vreo modalitate sa filtram zgomotul de fond (exasperanta vuvuzela). Daca da, va rog postati modalitatea sau programul respectiv. Spectacolul este la inceput si pana la FINALA cred ca ne zapacim de tot :O
Ocroteste natura, merita!

Laurentiu
Veteran
Veteran

Mesaj de Laurentiu » 14 Iun 2010, 09:12

E ceva complicat ce vrei tu, plus ca necesita niste cunostiinte destul de avansate pt utilizarea unui program dedicat.
Oricum am inteles ca tot mapamondul e disperat de vuvuzele si se pare ca vor incepe interzicerea lor pe stadioane. Vor ca la iesirea din grupe sa nu mai existe asa ceva pe stadioane. Ca un exemplu: o drujba are un zgomot de 100 decibeli, o tampenie de vuvuzela 135-140 decibeli.

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 14 Iun 2010, 09:26

Laurentiu scrie:E ceva complicat ce vrei tu, plus ca necesita niste cunostiinte destul de avansate pt utilizarea unui program dedicat.
Oricum am inteles ca tot mapamodul e disperat de vuvuzele si se pare ca vor incepe interzicerea lor pe stadioane.

Laurentiule, acum cativa ani un roman, un copil de 16 ani, a spart toate codurile : NATO, NASA,CASA ALBA si altele care erau mai tari. Nu incurajez nici pe departe asa ceva, dar sunt sigur de capacitatea romanilor de navigare si accesare a multor date si programe, pe care sa le folosim in mod pasnic.
Sunt sigur ca avem pe acest site multi internauti care pot sau deja au rezolvat pozitiv stresantul zgomot ,,vuvuzela''

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 14 Iun 2010, 10:27

ce Nato si Nasa ma :-?? ca ie un buton mic pa telecomanda pa carel chiama MUTE ! ;) ala le ia mau la bubuzele si nu va mai doare capu ! >:D< voi sunteti ca in bancu ala cu americani care sa chinuit 10 ani ca sa faca un pix care sa scrie si in gravitatie zero :-? ,iar rusi siau tras dan prima ora un creion sia rezolvat problema ! <:-P
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 14 Iun 2010, 10:35

Goguta, MUTE in casa, MUTE in societate, MUTE in politichie :D Macar la 4 ani si noi ceva mai vorbitori :))

psss (copiat dupa tine) Cine nu are ,,telemomanda'' sau acel buton ,,mic'' :-?

gogu steriade
VIP+++
VIP+++

Mesaj de gogu steriade » 14 Iun 2010, 10:44

[quote="iorg

psss (copiat dupa tine) Cine nu are ,,telemomanda'' sau acel buton ,,mic'' :-?[/quote]

cine nare buton sasi cumpere alta telecomanda ;) . da daca nu merge mai bine sasi ia si alt telebizor (:| .da e posibil sa nu sa mai incadreze in mobila ca acu telembizoarele ie mari si late deci sasi schimbe si mobila ! =D> mai mult ca sigur nu o sa se potriveasca cu casa asa ca schimbati casa :-? .si cum sa zice la casa noua nevasta noua ! <:-P .....ma duc sa ma mai uit o data daca am butonu mute pa tastatura ca mia venit niste idei ... :-B
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 14 Iun 2010, 10:58

Lipsa telecomanda = nevestica noua (si tinerica) :?:

Moamaaaaaaa sa vezi ce patesc :-t Nevasta mea are acces la postarile pe care le fac :-$ Gogule eu voi da vina pe tine,frate. Tu ai fost cu ideea :-B

Amstel
Veteran
Veteran

Mesaj de Amstel » 14 Iun 2010, 17:01

Daca bagi inainte de meci niste J. Walker sau j&B sau Red Lebel o sa zici ca-i prea incet tv-ul si e prea mult zgomot in capul tau... :) , dar cum la voi e canicula nici astea nu prea merg ...incercati atunci sa va scoateti protezele auditive...babe alintate ce sunteti!! =))
ps: de vuvuzele va speriati, dar de butelie nu va este frica? ;)

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 14 Iun 2010, 18:55

Amsterdamer scrie:Daca bagi inainte de meci niste J. Walker sau j&B sau Red Lebel o sa zici ca-i prea incet tv-ul si e prea mult zgomot in capul tau... :) , dar cum la voi e canicula nici astea nu prea merg ...incercati atunci sa va scoateti protezele auditive...babe alintate ce sunteti!! =))
ps: de vuvuzele va speriati, dar de butelie nu va este frica? ;)

Olandezule, toti te stiam consumator de bere :!! Aveai si o marca anume pe care ai sustinut-o mult timp =D>
Nu este cam dura trecerea la alcool :?:
Butelie ??? ce este aia frate? In Romanica, lumea a trecut la energie nucleara, maritima (a valurilor), solara si eoliana :lol: Apropo de ultima : tu nu vezi ca la noi toate zboara? - salarii, pensii, afaceri, se duc precum vantul.
Si cu toate astea au venit si ,,vuvuzelele peste noi :O

Amstel
Veteran
Veteran

Mesaj de Amstel » 14 Iun 2010, 19:35

Si aici e rau, dar nu chiar atat de rau ca in Romanica. Multe magazine sunt goale (au dat faliment), peste tot sunt spatii de birouri si de depozitare libere si scoase la inchiriat/vanzare - nimeni nu mai are nevoie de ele - se lucreaza cate 3 zile pe saptamana in loc de 5 in f multe companii, parcurile auto sunt suprasaturate, magazinele idem, etc, etc.
Cei cu magazinele de pescuit se plang ca este un an tare prost: nu vand decat produsele ieftine, cele de firma stau in rafturi iar oamenii pescuiesc cu alune si porumb si nu mai dau asa multi bani pe bile ca in anii trecuti. Cel cu balta privata la care am fost ne spunea ca in ceilalti ani, pe vremea asta, avea totul rezervat pana la sfarsitul anului...acum poti sa mergi la pescuit si maine, ca are locuri libere...dar totusi lumea se distreaza ori de cate ori are ocazia <:-P , in functie de posibilitati.

ps: imi placea berea, in special Grolsch - din pacate eu nu (mai) beau alcool...vorbeam din amintiri :))

vali003
site team
site team

Mesaj de vali003 » 14 Iun 2010, 22:44

Olandezule .......... cine nu bea - nu prinde ....... asa , intoarcete la Grolsch , este si berea mea preferata , cum ajung pe balta , primul lucru , desfac o bere , iau o dusca si invit pe toti prietenii , din apa , asta este secretul , baboii nu rezista :)) :)) .

Amstel
Veteran
Veteran

Mesaj de Amstel » 14 Iun 2010, 22:58

M-as intoarce eu ...si nu numai la Grolsch, ci si la un "DIP" ardelenesc, la un Jack, o francusa...dar lasa, ca sunt si crapi abstinenti, asa cum ai vazut la alt topic. :P ...si nici nu sunt intepati de multe ori :))

Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”