''FERMA LU' LAIU''
Moderator: Coleman
Reguli forum
Nu postati aici inainte de a citi regulamentul specific pentru aceasta categorie !
Nu postati aici inainte de a citi regulamentul specific pentru aceasta categorie !
''FERMA LU' LAIU''
Pe soseaua Arad-Timisoara,in comuna Sagu,se face stanga spre Cruceni-Firiteaz,iar la intrare in ultima localitate mentionata(Firiteaz),pe partea stanga se afla balta.Din Arad sunt aproximativ 18km.Balta este binisor populata cu crap si caras,drumul este acceptabil pana la balta,taxa 40ron-24h(c&r),40ron-12h(2kg crap+5kg caras),se poate pescui cu 4lansete,la porumb si boillies.Ultima partida am facut-o in 30 aprilie-02 mai (48h).A fost o partida reusita din toate punctele de vedere,am avut timp frumos pe toata durata partidei,capturi destule si variate ca marime(2kg-14kg).Balta este destul de ciudata la prima vedere si pare greu de pescuit lasind impresia ca nu are peste dar poti avea surprize placute.Daca in 30 seara ,incepusem sa fiu dezamagit, pe la 2 noaptea,dupa 9h de la nadirea grea(care cred ca a fost prea grea...)s-a declansat fiesta care a tinut pina duminica (2mai)pe la 4 dimineata,in total 23 de bucati intre 2-14kg,media fiind de 6kg.Am folosit ca nada, groundbaits +pellete+canepa+porumb alimentar+seminte canari+boilliesuri sparte(solubile si fierte),acestea pentru nadirea grea,pentru intretinere am folosit boillies solubil(dupa fiecare trasatura,10-15bile aruncate cu cobra),pe carlig boillies fiert de 20.
- janes romanes
- senior
Re: ''FERMA LU' LAIU''
bai tata ce sa zic sincere felicitari l ati indoit pe crapalau !!!!!!
- stefan_kwr
- Veteran
Felicitari pentru frumoasele capturi, tineti-o tot asa!!!
Felicitari frumosi mustaciosi
PS:"taxa 40ron-24h(c&r),40ron-12h(2kg crap+5kg caras)" Aviz patronilor de balti de prin jurul Bucuresti-ului iata ca se poate si la preturi de criza
PS:"taxa 40ron-24h(c&r),40ron-12h(2kg crap+5kg caras)" Aviz patronilor de balti de prin jurul Bucuresti-ului iata ca se poate si la preturi de criza
Wants food.......but it's too late to eat!!!
Am mai facut o partida scurta la ''FERMA LU' LAIU'' de 24h,tocmai ce am ajuns acasa.De data aceasta a fost mult mai slab(canicula cred ca a fost de vina)doar doua trasaturi dimineata intre ora 5 si 6 cand a fost mai racoare.Aseara dupa nadire au inceput sa sara pe nada,toata noaptea,dar nu au pus botul.Capturile au fost de 2kg respectiv 8kg.Atasez mai jos pozele cu cel de 8kg.
Asa pret mai zic si eu.
Pe langa Bucuresti chiar de vrei nu gasesti asa ceva.........,se vede ca banatu-i fruncea........,oameni mai civilizati nu vor sa se imbogateasca peste noapte ca astia de pe la noi de aici din sud.
Pe langa Bucuresti chiar de vrei nu gasesti asa ceva.........,se vede ca banatu-i fruncea........,oameni mai civilizati nu vor sa se imbogateasca peste noapte ca astia de pe la noi de aici din sud.
criza-necriza, vreau sa-ti spun ca si prin jud Mures e criza si taxele pe balta sunt modice comparativ cu vecinatatile Bucurestiului si asa erau si anul trecut; pescarii de acolo pot confirma.Tony scrie:Felicitari frumosi mustaciosi
nu prea inteleg nici eu artificiul asta de calcul.
stii cum e :"bate fierul; cat e cald.."
cred ca este un exemplu de luat in calcul pt cei ce ar vrea sa stimuleze cu adevarat c@r si sa aiba baltile pline.
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!
doar ca prin judetul Mures nu prea ai pe unde sa mergi la pescuit si sa fie si pestemihi78 scrie:criza-necriza, vreau sa-ti spun ca si prin jud Mures e criza si taxele pe balta sunt modice comparativ cu vecinatatile Bucurestiului si asa erau si anul trecut; pescarii de acolo pot confirma.Tony scrie:Felicitari frumosi mustaciosi
nu prea inteleg nici eu artificiul asta de calcul.
stii cum e :"bate fierul; cat e cald.."
cred ca este un exemplu de luat in calcul pt cei ce ar vrea sa stimuleze cu adevarat c@r si sa aiba baltile pline.
Catch & Release