Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Moderator: Sebastian
Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
sebastiane, macar te consolezi la gandul ca locul e oricum inundat, asa ca mai devreme nu poti sa mergi
Pe mine in fiecare weekend ma roade dor de duca dar ma abtin cu stoicism
Pe mine in fiecare weekend ma roade dor de duca dar ma abtin cu stoicism
I Fish. Therefore I am.
vrem si noi foto bre nea sebastiene...................
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
un pic de rabdare sa se intoarca baietii de pe garla si apoi sa vezi.sorprodan scrie:vrem si noi foto bre nea sebastiene...................
(MESAJ PRIMIT PE PRIVAT)
soare33
utilizator
Posturi: 39
Autentificat: 08 Ian 2008, 10:42
Mesaj privat
Trimitere la: 08 Iun 2010, 13:32
Expeditor: soare33
Destinatar: Paun Ion
Salut...
Vreau sa plec in iulie in concediu in zona unde ai prins si eliberat crapul acela "ELIBERAREA PRIMULUI PESTE"se numeste filmuletul ....te rog frumos indruma-ma si pe mine acolo...astept un mesaj privat sau suna-ma,da-mi bip la nr de telf.0766523301...Sorin
Vreau mai multe detali daca se poate...
..............................................................................................
Bre da astia nu au pic de bun simt,,suna cam asa : bai nene vezi ca pe data de x imi iau concediu,,zi unde pescuiesti ?,ca vin eu sa dau acolo,,(nu vrei ma, sa dau si cu matura ? ca vi tu acolo,,sa fac o ecologizare,,sa momesc locul?aaaaaaaaa? sa iti arat de unde pina unde sa arunci,,ca sa nu agati,,) M-ai nepoate ,daca uneori m-ai spun povesti pe forumul asta ? asta nu inseamna ca o sa fac si un drum in Delta sa iti arat tie pe real toate locurile cu potential care le stiu eu .(s-au sa i-ti dau explicati telefonice super detaliate ) Sti de ce ?,,nu ai cheltuit tu impreuna cu mine sute de milioane in atitia zeci de ani ,in benzina ,sa cauti locuri bune,ani pierduti ,pe malul girli si multe ,,multe chinuri.(eventual sti cu ce te pot ajuta :daca te gasesc pe locul unde pescuiesc eu ?(si m-ai sint si nervos) sa iti trag un ciomag pe circa ,sau sa te arunc in apa) pentru ca nu sufar ,,hoti de informati,,sa ia totul dea gata ,,fara munca.(aviz amatorilor care vor spune ca Dunarea e a tuturor,,da este a tuturor ,,dar eu nu ma duc repede pe locul unui localnic, sau al unui prieten, s-au al oricui,sa pescuiesc,stiind ca in ziua aia va veni si omul (ca isi momeste locul) .Asta e nesimtire crunta ,si oameni de genul asta trebuiesc evitati.
soare33
utilizator
Posturi: 39
Autentificat: 08 Ian 2008, 10:42
Mesaj privat
Trimitere la: 08 Iun 2010, 13:32
Expeditor: soare33
Destinatar: Paun Ion
Salut...
Vreau sa plec in iulie in concediu in zona unde ai prins si eliberat crapul acela "ELIBERAREA PRIMULUI PESTE"se numeste filmuletul ....te rog frumos indruma-ma si pe mine acolo...astept un mesaj privat sau suna-ma,da-mi bip la nr de telf.0766523301...Sorin
Vreau mai multe detali daca se poate...
..............................................................................................
Bre da astia nu au pic de bun simt,,suna cam asa : bai nene vezi ca pe data de x imi iau concediu,,zi unde pescuiesti ?,ca vin eu sa dau acolo,,(nu vrei ma, sa dau si cu matura ? ca vi tu acolo,,sa fac o ecologizare,,sa momesc locul?aaaaaaaaa? sa iti arat de unde pina unde sa arunci,,ca sa nu agati,,) M-ai nepoate ,daca uneori m-ai spun povesti pe forumul asta ? asta nu inseamna ca o sa fac si un drum in Delta sa iti arat tie pe real toate locurile cu potential care le stiu eu .(s-au sa i-ti dau explicati telefonice super detaliate ) Sti de ce ?,,nu ai cheltuit tu impreuna cu mine sute de milioane in atitia zeci de ani ,in benzina ,sa cauti locuri bune,ani pierduti ,pe malul girli si multe ,,multe chinuri.(eventual sti cu ce te pot ajuta :daca te gasesc pe locul unde pescuiesc eu ?(si m-ai sint si nervos) sa iti trag un ciomag pe circa ,sau sa te arunc in apa) pentru ca nu sufar ,,hoti de informati,,sa ia totul dea gata ,,fara munca.(aviz amatorilor care vor spune ca Dunarea e a tuturor,,da este a tuturor ,,dar eu nu ma duc repede pe locul unui localnic, sau al unui prieten, s-au al oricui,sa pescuiesc,stiind ca in ziua aia va veni si omul (ca isi momeste locul) .Asta e nesimtire crunta ,si oameni de genul asta trebuiesc evitati.
jos palaria bre nea ioane
Salut Ioane, vrei sa vezi ca va revenii cu mentiunea ca tu esti egoist, ca tu detii niste date pe care ai obligatia sa le faci publice in totalitate, datorita scopului acestui site? Vrei sa vezi ca nu va da in schimb nici o informatie reala de folos? Eu cred ca vei fii acuzat de monopolizare portiune fluviu Dunarea
Ocroteste natura, merita!
sau poate o vrea jupinul sa dea si el drumu la crapii aia de 20..si atunci e randul lui nea ion sa il acuze de plagiatiorgu scrie:Salut Ioane, vrei sa vezi ca va revenii cu mentiunea ca tu esti egoist, ca tu detii niste date pe care ai obligatia sa le faci publice in totalitate, datorita scopului acestui site? Vrei sa vezi ca nu va da in schimb nici o informatie reala de folos? Eu cred ca vei fii acuzat de monopolizare portiune fluviu Dunarea
Trebuie sa le desenezi , sa le dai coordonate gps eventual. Nu e destul ca le dai zona, km, ba chiar punctezi locul pe o harta, ca sa nu mai zic de poze, poze, poze. Esti "egoist".
I Fish. Therefore I am.
#
euxin2010
4 days ago
Da ,eu v-am scris " BAIMARENI LOC DE c***t" 1) cand ati fost contactati,n-ati dorit sa dezvaluiti locatia , 2) nu faceti aprecieri in necunoistinta de cauza, 3) in locul vostru au fost multa lume, 4) nu asociati mesajul,cu gunoaiele lasate de nemernici. 5) aveti informatii gresite.6) intreabati-l pe paznicul cu taxa,si dupa aceea sa vorbiti.
Vezi Ionica ce pot scrie unii pe youtube daca nu le dezvalui locul ? Parca nu era suficient mesajul de la fata locului, individul a considerat necesar sa vomite si pe youtube. Si pseudonimul acestui nimic te duce cu gandul la ceva otravitor, toxic... mai degraba decat la pontul euxin. Dar de fapt unde-i "pontul"...? Si eu, asa cum spuneai, dupa doi ani de "tatonari" am gasit un loc bun, pe care nimeni nu dadea doua parale. Abia in al treilea an am reusit sa prind niste crapi cu adevarat frumosi, iar de atunci este o aglomeratie de nedescris in locul respectiv. Gasirea locului face parte din farmecul pescuitului. Cine nu intelege asta si vrea totul mura in gura, apoi ala nu e pescar.
P.S. : "3) in locul vostru au fost multa lume"... gagautza asta e si agramat
euxin2010
4 days ago
Da ,eu v-am scris " BAIMARENI LOC DE c***t" 1) cand ati fost contactati,n-ati dorit sa dezvaluiti locatia , 2) nu faceti aprecieri in necunoistinta de cauza, 3) in locul vostru au fost multa lume, 4) nu asociati mesajul,cu gunoaiele lasate de nemernici. 5) aveti informatii gresite.6) intreabati-l pe paznicul cu taxa,si dupa aceea sa vorbiti.
Vezi Ionica ce pot scrie unii pe youtube daca nu le dezvalui locul ? Parca nu era suficient mesajul de la fata locului, individul a considerat necesar sa vomite si pe youtube. Si pseudonimul acestui nimic te duce cu gandul la ceva otravitor, toxic... mai degraba decat la pontul euxin. Dar de fapt unde-i "pontul"...? Si eu, asa cum spuneai, dupa doi ani de "tatonari" am gasit un loc bun, pe care nimeni nu dadea doua parale. Abia in al treilea an am reusit sa prind niste crapi cu adevarat frumosi, iar de atunci este o aglomeratie de nedescris in locul respectiv. Gasirea locului face parte din farmecul pescuitului. Cine nu intelege asta si vrea totul mura in gura, apoi ala nu e pescar.
P.S. : "3) in locul vostru au fost multa lume"... gagautza asta e si agramat
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- Butaru Gabriel
- Veteran
Pai nea Ioane tin cu matale ca alde astia nu stiu ce inseamna aia masina rupta si toate cele, vor mura in gura. Am si eu cativa zonali dintr-astia care mi-au transmis cate ceva, dar a fost in zi de post si toata carnea s-a abatut asupra lor SanatatePaun Ion scrie:(MESAJ PRIMIT PE PRIVAT)
.Asta e nesimtire crunta ,si oameni de genul asta trebuiesc evitati.
Eu nu ma-si supara deloc si locatia o dezvalui eu (fara voia lui nea Ion )este Metro constanta raionul peste si pesti
frate ce lume rea se vede ca vine foametea,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
Cit de mare poate sa fie viitura ,,care vine de sus?? daca astia la Portile de Fier ,elibereaza apa de o saptamina ,,ca la balamuc.
Bai vere ,,Craparulsef,,cred ca a plecat pe Nil sau pe Amazon,,,ca a amutit de tot
A venit Mihut de pe girla,da probabil e la refacere,am vorbit la tel. cu el,acum asteptam sa ne povesteasca m-ai detaliat ,cind va avea timp.