Populare amenajarea piscicola Saraturi-Salciile

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

melycanu
junior
junior

Re: Populare amenajarea piscicola Saraturi-Salciile

Mesaj de melycanu » 10 Iun 2010, 18:50

**== sal dragi pescari..Apropos de balta asta :-? ,marti la 18 am fost pe marginea baltii,peisaj super ,balta ok,paznic de asemenea,in sfirsit,vorbim noi si cu d-nul admin,platim si ptru o partida nocturna si treci la treaba 8-> ,...lanseu dupa lanseu fro 8 lansete ,si :-SS ,asteptam :-? 8-> ,si tot asteptam asa pina pe la fro 10 dim :-SS ,peste ioc,trasaturi deloc >:) ,tot ce ne-a impresionat fu 4 brichete prinse intrt-adevar la bat,la rama,ce sa mai spun foarte amabili atit domnul cornel (paznicul ) cit si domnul marian admin baltii,...,insa carap,caras,somn,cteno nici vorba...si acum ma intreb ce fel de melasa a imprastiat barcagiul pe la orele 12,cind isi facu el rondul,ca borhot de bere cica nu le e pe plac pestilor...fir intins ... [-x [-x [-x

gabrielcristescu
junior
junior

Re: Populare amenajarea piscicola Saraturi-Salciile

Mesaj de gabrielcristescu » 29 Iun 2010, 13:46

tonciu scrie:Care nu crede ca a fost populata balta sa se duca la dracu. Eu bag bani in balta si prosti inventeaza inventii. In 2007 au murit pesti de seceta si caldura la o apa de cca 80 cm. De atunci am populat de patru ori si ultima data cu somn ca sa moara prostii de ciuda. Drumul e excelent, am bagat 10 basculante de piatra si o sa mai bag pana se formeaza un strat destul de sopid sa poata trece si tractoarele.
Da am avut paznici care furau peste de la vecini dar au fost dati afara. Ionut (Tilica), Angelo, Iulian, Costica, toti sunt niste oameni de incredere si muncitori.
Care esti destept, hai la pescuit ca o sa se gaseasca ceva chiar daca nu e sezon. Avem mereu o plasa ceva prin balta si puteti cumpara la un pret avantajos. Care sunteti prosti, sa va duceti la dracu la alte balti unde e si urat si nici peste nu au.
Ce e in ziua de azi 50 lei? Aproape gratis. Daca mai aduceti si ceva bautura va dam la schimb lapte proaspat de la stana si lemne sa faceti un gratar.
Rapidistii au reducere 25% !!!!!
Marian.
salutare dom Marean!
Am impresia ca pentru mine este adresat post-ul acid de mai sus. Nu stiu ce va face atat de invelșunat in vorbe, mai bine ați face ceva bun pe balta aia. Vad din posturile colegilor de forum ca inca se poarta hranirea pestelui inainte de week end ..... asa........ ca sa aiba pescarii de ce se oftica. In alta ordine de idei spune-ți că ce inseamna 50 lei in ziua de azi! Pai sa stiți ca inseamna atunci cand îi dai pentru nimic sau doar asa sa nu-i mai ai in buzunare. Nu-mi place sa va fac antireclama insa prin deschiderea topicului astuia despre balta incercați sa va faceți singur reclama si pe deasupra si gratuita. daca spuneți ca 50 lei nu inseamna mai nimic ar insemna ca aveti bani sa va faceti reclama in media sau tv ori pe site, unde se plateste, deci ce sa inteleg ca va face 50 lei?
Sper sa va tine-ti de cuvant si sa faceți din balta aia ce a fost candva.

Scrie răspuns

Înapoi la “Balti, iazuri si ferme piscicole”