parere bologneza
Moderatori: gor965, florentiniuga
parere bologneza
Vreau sa-mi cumpar o bologneza si am gasit-o pe asta http://www.sipcarp.ro/magazin/product_i ... ts_id=5117, asta mi se pare pana acum cel mai bun raport calitate/pret, problema este ca inca nu am auzit de aceasta firma, daca stie cineva despre ele rog sa posteze
Re: parere bologneza
Dar de Pelzer ai auzit ?...fac parte din acelasi grup : Team Mosella - Pelzer -Mantikor - Mosella FunStation
Nemtii sunt nemti ,dar la scule de stationar italienii sunt mai buni ...parerea mea !
Nemtii sunt nemti ,dar la scule de stationar italienii sunt mai buni ...parerea mea !
DEPINDE ,care nemti ,care italieni,pt ca daca te referi la lineaeffe si daca te referi la balzer in ceea ce priveste stationarul,indeosebi bolognezele.dar se schimba treaba cind zici daiwa-cormoran si respectiv maver,trabuco.oricum lanseta arata bine si daca specificatiile sunt adevarate atunci isi merita banii,uitanduma si la finisaje.gor965 scrie:Dar de Pelzer ai auzit ?...fac parte din acelasi grup : Team Mosella - Pelzer -Mantikor - Mosella FunStation
Si am mai gasit asta http://www.sport-weekend.ro/index.php?c ... produs=886, cel de 5m are 200gr.Ma gandesc, oare no sa-mi ajunga cel de 5m avand in vedere ca este mai usor si o voi folosii si pe lacuri de acumulare, sau chiar invers o sa vina mai bine cel de 6m avand in vedere ca se pescuieste la o distanta de 8-18m?
La italienii de la Maver ,Trabucco si Colmic faceam referinta !sebastian scrie:DEPINDE ,care nemti ,care italieni,pt ca daca te referi la lineaeffe si daca te referi la balzer in ceea ce priveste stationarul,indeosebi bolognezele.dar se schimba treaba cind zici daiwa-cormoran si respectiv maver,trabuco.oricum lanseta arata bine si daca specificatiile sunt adevarate atunci isi merita banii,uitanduma si la finisaje.gor965 scrie:Dar de Pelzer ai auzit ?...fac parte din acelasi grup : Team Mosella - Pelzer -Mantikor - Mosella FunStation
Balzer fac si lucruri bune...dar alea nu ajung in Romania !
Pana la urma m-am ales cu un "Maver nembo club" de 5m,(cel de 6m era mai greoaie),acuma mar interesa daca as putea pescui cu acesta si cu waglere pe lacuri, unde e posibil sa intre si crapi de pana la 5kg, adica ce dezavantaje/diferente as avea fata de o lanseta match.
salut! sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de driluri sanatoase cu ea, diferenta dintre batul tau si un match nu este prea mare dar nici mica: la 5m ai tai ai parte de aruncari lungi in apa adanca,cu un 0,20scufundator,un plumb 5-8gr,o pluta wagler pe masura (eu folosesc pluta din pana de paun in lungime de 40-45cm lestata-2-3gr)carlige de 2, asta daca dai la crap,diferente ar fi doua si majore, unu: se lipeste firul de bat pe timp ploios sau umiditate in aer dimineata (din cauza inelelor rar dispuse)la aruncarile lungi si doi: nu ai precizia aruncarii (mai ales la distante mari) din cauza flexibilitatii mari a batulului in rest totul este bine,eu pescuiesc de mult timp cu boloneza la shefielld dar este de 4m(control mai bun)si am destule partide reusite. fire-ntinse!!!
Mersi, folosesc un fir scufundator de 0,18 de la Trabuco,forfac de 0,14 deosebit de rezistent,carlige nr 14 wide gape de la gamakatsu,plumbi Dinsmores,si o pluta wagler de 6 gr de la walther tamas, scumpe dar minunate.Deocamdata pescuiesc la carasi ,platici, dar voi avea ocazia sa ma duc pe un lac unde crapii sunt in medie de la 2 la 6kg, si ma intrebam daca nu se va rupe bologneza la asemenea crapi, sa fiu mai explicit, daca reglez frana in functie de fir 0,18 respectiv 0,14 va rezista .
Detalii bolo: actiune B
putere 10-25gr
greutate 200 gr
grosime maner 20 mm
Este o lanseta foarte bine echilibrata, eram un pic nehotarat daca sa-mi iau un match sau o bologneza, dar la pretul de 250 lei si cu o asemenea greutate nu am gasit nici un match cu toate ca erau mai scurte.
Detalii bolo: actiune B
putere 10-25gr
greutate 200 gr
grosime maner 20 mm
Este o lanseta foarte bine echilibrata, eram un pic nehotarat daca sa-mi iau un match sau o bologneza, dar la pretul de 250 lei si cu o asemenea greutate nu am gasit nici un match cu toate ca erau mai scurte.