tirybomba cu pufiradu vaduva scrie:La ce merge novacul acolo ??janes romanes scrie:stiu din sursa sigura ca are novac si la 30 kg acolo
Multumesc
ALBELE
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: ALBELE
- janes romanes
- senior
eu ma luat numa la pufulete cu usturoi
nu cred ka conteaza ce pufulete e.cred ca oricum vine laorice pufulete sau doar la mamaliga de pe arc.parerea meajanes romanes scrie:eu ma luat numa la pufulete cu usturoi
"Cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult cainii".Adolf Hitler.
- stan nicolae
- senior
am luat si la porumb tras pe fir -plantat.
Parerea ta este comforma cu realitatea. Meritul tau pentru aceasta concluzie.Rechin scrie:nu cred ka conteaza ce pufulete e.cred ca oricum vine laorice pufulete sau doar la mamaliga de pe arc.parerea meajanes romanes scrie:eu ma luat numa la pufulete cu usturoi
Ocroteste natura, merita!
cum o fi noroiul pe albele se poate intra ?a fost cineva zilele trecute?
- janes romanes
- senior
cu ploile astea nici cu jeep ul nu mai iesi d acolo poate doar teleportat
nimeni pe la albele?nu cred .toti pe fundulea?
Sunt 2 prieteni pe albele de la 7 dimineata, stau pe balta pina maine pe la ora 8 (24h)
rezultat, 2 novaci, 1,5 kg si 2 kg loati la pufuleti mici galbeni, pe momitor mamaliga + saculet solubil cu mix uscat.
rezultat, 2 novaci, 1,5 kg si 2 kg loati la pufuleti mici galbeni, pe momitor mamaliga + saculet solubil cu mix uscat.
Tel0762.865.274
novac 12.5 kg si 13 kg,sambata 05.06.2010 bomba cu pufulete.
Foto este facut in 12 05 2010 Sambata 05 06 2010, cand ai fost pe Albele (daca?) afara era senin, ca de fapt in tot judetul Giurgiu.
Ocroteste natura, merita!
cat e taxa pe 12 ore pe albele ??
- Ion Mironov
- Partener
120 ron 24 ore....nu cred ca poti sa platesti 12 ore.....besliu scrie:cat e taxa pe 12 ore pe albele ??
ps:20 ron de bat si te intelegi cu el
A fost senin pana pe la 12:00 dar apoi s-au adunat norii,poza a fost facuta pe 05.06.2010 dar nu stiu de ce a denumit-o aparatul asa.iorgu scrie:Foto este facut in 12 05 2010 Sambata 05 06 2010, cand ai fost pe Albele (daca?) afara era senin, ca de fapt in tot judetul Giurgiu.