![big grin :D](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/4.gif)
![laughing :))](https://www.infopescar.tv/forum/images/smilies/21.gif)
PS: Sa nu uitam ca acest concurs a fost in memoria colegului nostru drag Gabi Neamtu va rog cand cititi acest mesaj sa va ganditi ca el a meritat tot acest efort, stima si respectul nostru. Dumnezeu sa te odihneasca GABI, te voi iubi mereu.
Moderator: florentiniuga
Serbane, cand te-am felicitat azi pentru reusita si stoicism, mi-ai raspuns foarte simplu si barbateste : " nu aveam alta cale". Repet ce am spus mai devreme ca regret ca nu l-am cunoscut pe Gabi, dar uite a ramas acest memorial dupa el si sper sa ne adune cat mai des.serban_31 scrie: PS: Sa nu uitam ca acest concurs a fost in memoria colegului nostru drag Gabi Neamtu va rog cand cititi acest mesaj sa va ganditi ca el a meritat tot acest efort, stima si respectul nostru. Dumnezeu sa te odihneasca GABI, te voi iubi mereu.
dan-hd scrie:Felicitari organizatorului pt. acest frumos concurs pe o balta minunata cu un mare potential , administrata de un pescar si iubitor al naturii asemenea noua . Felicitari tuturor concurentilor pt. felul in care au luptat si s-au comportat . Ma bucur din toata inima ca v-am cunoscut si sper sa ne mai intalnim cat de des posibil . Sper ca in fiecare an sa ne intalnim si sa cinstim memoria celui care a fost Gabi Neamtu .Va multumim pentru simpatia cu care ne-ati primit in randul vostru si e o onoare pentru noi sa ne fiti prieteni .
Noapte buna Dane, cand consideri ca am mobilu' incarcat da-mi un bip sa nu mai consum benzina, sau tu zici ca e bine sa las motoru' usor turat, asa-i?dan-hd scrie:Cuvintele pe care le-am scris nu pot exprima cat de mult va apreciem si ce dragi ne sunteti . In rest ce sa mai zic ? Mai vorbim maine , acum sunt obosit la maxim . Noapte buna tuturor !
Multumesc frumos Florentin ! Mai repet inca o data, pentru a nu stiu cata oara pe acest site, ca datorita tie sunt pescar de crap ( de competitie). Am fost doar la 6 concursuri in 14 luni, la toate am pescuit singur, primul a fost anul trecut in aprilie cand am avut placerea sa te si cunosc personal, alaturi de foarte multi pescari de top din carpfishingul nostru. Sper cat de curand sa fac o echipa stabila,ceea ce imi doresc de mult, caci sincer e greu de unul singur. Cel mai greu mi-a fost acuma cand in stanga mea erau hunedorenii de la XTR, echipa foarte tare care a inceput in forta, iar cand am vazut ca primele 10 ore nu aveam nimic, am zis ca ma vor face varza!florentiniuga scrie:
Revin, felicitand castigatorii si in special pe Cristian, care am inteles ca a pescuit singur ocupand locul 4!