Am avut bucuria sa cunosc personal 90% din participantii la aceasta competitie, cu multi eram prieten , cu multi am devenit. Am luat pulsul la fata locului in ceea ce priveste desfasurarea concursului, pot face afirmatia cu mana pe inima ca, nu a existat nici cea mai mica umbra referitor la cerintele unei competitii de pescuit sportiv. Este un caz aparte cand Iorgu face aceste afirmatii, el fiind o fire foarte suspicioasa si zgarcita in calificative. Cine a castigat? Legea compensatiei universale a facut inca odata, daca mai era cazul, dreptate. Sunt sigur ca toti participantii, au ajuns la concluzia ca Hunedorenii, au fost repusi in drepturi (macar pentru cele doua deplasari in zona noastra). De asemenea trebuie sa-l felicitam pe ,,Solitarul'' concursului cu mentiunea ca daca avea un partener, cred ca urca pe podium. Va respect pe toti si sper ca ne mai intalnim.
p.s. Ma bucur pentru cel mai entuziasmant participant: ,,eden'' (Aron Dan), cu precizarea ca am mizat pe el si trebuia sa se mobilizeze mai mult pe ultimii metri (stie el ce vreau sa spun)
VA RESPECT PE TOTI