Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Moderator: Sebastian
Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
bre stiu eu unde se prinde crap,,,,,,,,,,,,,,
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
Cosminee,lasa-i coane p'astia mai batrani ca e rai ,pai ce credeti voi ca santem neica nimeni pe Dunare ? stati fratilor cuminti ca va arat eu meserie,daca nu scot io' limba frunui' lunecos:)) sa nu-mi mai zice-ti dunareanu,am la mine de toate,carbit,gaz,curent,dacastau sa ma gandesc bine ,plusez,de la 20 k in sus
bai fratilor ,am fost la Jean Michel Jarre,marfa nene,chiar daca e cam expirata dar a fost super,ma rog,pt cine iubeste genul !!!
Pe girla Iunie 2010
Bre ala si dupa ce o muri, tot marfa va ramine,sa iti spuna Sorpodan,ca el stie m-ai bine.dunareanu scrie:bai fratilor ,am fost la Jean Michel Jarre,marfa nene,chiar daca e cam expirata dar a fost super,ma rog,pt cine iubeste genul !!!
Informati comunicate direct de parlamentari nostri ,,,europeni,,,
link : http://www.infocon.ro/2010/06/daniel-es ... -european/
link : http://www.youtube.com/watch?v=PmhiGy2V ... r_embedded#!
link : http://nicoletasavin.wordpress.com/2010 ... ecembrist/
link : http://www.infocon.ro/2010/06/daniel-es ... -european/
link : http://www.youtube.com/watch?v=PmhiGy2V ... r_embedded#!
link : http://nicoletasavin.wordpress.com/2010 ... ecembrist/
Daca tot ai deschis subiectul,pune-ne cateva piese la "Muzica nostra" ..Si mie imi place JMJ!dunareanu scrie:bai fratilor ,am fost la Jean Michel Jarre,marfa nene,chiar daca e cam expirata dar a fost super,ma rog,pt cine iubeste genul !!!
.................................................................................................................................dunareanu scrie:Cosminee,lasa-i coane p'astia mai batrani ca e rai ,pai ce credeti voi ca santem neica nimeni pe Dunare ? stati fratilor cuminti ca va arat eu meserie,daca nu scot io' limba frunui' lunecos:)) sa nu-mi mai zice-ti dunareanu,am la mine de toate,carbit,gaz,curent,dacastau sa ma gandesc bine ,plusez,de la 20 k in sus
ATENTIE fara poze statice(cu poze facute dupa ce sa cumparat pestele)se ia in considerare ,,, doar,,, capturile cu dril ,filmate,,,,vezi sa nu uiti geanta???, unde ai meseria,,,acasa. (faci clipuri exact cum ai facut la sutele de kile de scrumbie prinse anul asta)
"Luati-l tot. Eu iau râmele"
I Fish. Therefore I am.
- craparulsef
- Veteran
Trebuie vorbit cu Sebi, poate are el la vanzare, taparine de cod galben-portocaliu...ca eu nu am decat pentru pui de scrumbie!!! Alea de se prinde codul, cred ca au mustele pe stanga! .... Da cu nea Ion ai vorbit, poate iese si dumnealui cu harbaleta?sorin1362 scrie:Pana mai ieri urca scrumbia, acum coboara "codul"... galben-portocaliu... . E un dute-vino pe Dunare... .
Marius, nu iesi cu taparina ca sa prinzi codul ?
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
Sebi are numai taparine de cod morse, trei muste pe dreapta, trei pe stanga si iar trei pe dreapta ( "... _ _ _ ...") .craparulsef scrie:Trebuie vorbit cu Sebi, poate are el la vanzare, taparine de cod galben-portocaliu...ca eu nu am decat pentru pui de scrumbie!!! Alea de se prinde codul, cred ca au mustele pe stanga! .... Da cu nea Ion ai vorbit, poate iese si dumnealui cu harbaleta?
Cat despre Ionica... nu a mai dat niciun semn de viata . Cred ca o fi pe malul garlei echipat in costum de scafandru si cu arbaleta in mana. Oricum, pe apa asta tulbure are mari sanse sa ia multi butuci in freza .
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
....................................................................................................................................sorin1362 scrie:Sebi are numai taparine de cod morse, trei muste pe dreapta, trei pe stanga si iar trei pe dreapta ( "... _ _ _ ...") .craparulsef scrie:Trebuie vorbit cu Sebi, poate are el la vanzare, taparine de cod galben-portocaliu...ca eu nu am decat pentru pui de scrumbie!!! Alea de se prinde codul, cred ca au mustele pe stanga! .... Da cu nea Ion ai vorbit, poate iese si dumnealui cu harbaleta?
Cat despre Ionica... nu a mai dat niciun semn de viata . Cred ca o fi pe malul garlei echipat in costum de scafandru si cu arbaleta in mana. Oricum, pe apa asta tulbure are mari sanse sa ia multi butuci in freza .
Bre ,,am cumparat 6 buteli de oxigen ,,si le probez,,imi dau drumul de la Portile de Fier ,,si vin pe la fund pina la Tulcea,,fara oprire,,,acu vreau sa fac o incercare ,,m-ai cumpar 2 ,,ca sa ies direct la Sulina la Craparulsef,,sint in probe cu ele,,in mers m-ai prind si peste,acu cind am iesit la Tulcea ,,am avut peste pus pe o sfoara lunga de 5km .
Sa-l pandesti cand iese pe balcon si sa-l iei la tinta cu arbaleta .Paun Ion scrie:,,ca sa ies direct la Sulina la Craparulsef,,
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
......................................................................................................................sorin1362 scrie:Sa-l pandesti cand iese pe balcon si sa-l iei la tinta cu arbaleta .Paun Ion scrie:,,ca sa ies direct la Sulina la Craparulsef,,
Da si dupa ce ii trag una ,,ii fac poze,,si le pun pe forum,,cel m-ai mare crap capturat la Sulina,,seful crapilor,,
ps. cred ca are 90,100kg,,deci va fi record mondial,,
- craparulsef
- Veteran
Paun Ion scrie:...Bre ,,am cumparat 6 buteli de oxigen ,,si le probez,,imi dau drumul de la Portile de Fier ,,si vin pe la fund pina la Tulcea,,fara oprire,,,acu vreau sa fac o incercare ,,m-ai cumpar 2 ,,ca sa ies direct la Sulina la Craparulsef,,sint in probe cu ele,,in mers m-ai prind si peste,acu cind am iesit la Tulcea ,,am avut peste pus pe o sfoara lunga de 5km .
O fi vrut sa spuna 5 kilograme si o fi incurcat tastele? Pai ce acu pestii se masoara in kilometri? O fi fost totusi doi chitici la capetele sforii de 5km?
Oricum devine periculos frate, cu harbaleta aia! Si-l mai invata si Sorin niste chestii...pai e frumos?
INFO SULINA !!! - 0723.658.807