Memorial " GABI NEAMTU" 4-6 IUNIE 2010
Moderator: florentiniuga
- cristian matei
- senior
Re: Memorial " GABI NEAMTU" 4-6 IUNIE 2010
cantar ora 08.00, 05 iunie, captura 7,800 kg stand 20
Cristian Matei
- cristian matei
- senior
florentiniuga scrie:Iorgule, nu vazusi bine. Cristian e pe tabel tot cu 0 iar eu nu particip pentru ca trebuie sa roiesc pe la CN cu camera.
In locul meu este Razvan Niculescu (Vincon). A fost cu mine si cu Alex si la Greaca.
@Serban
Daca poti, pune la rezolutie mai mare tabelul, gen 1200 latime /... cat o fi inaltime.
Florentine, dupa tabelul postat figurezi la standul17. Multumim pentru rezolutia mai mare,acum este ok.
In acest moment am venit de pe balta, (de fapt acum 1 ora). Atmosfera este placuta, liniste, ordine, majoritatea competitorilor sunt joviali si increzatori in sansele lor. Cat am stat pe balta, in vizita de la standul unu pana la standul 25 cred, am prins live cateva capturi. Cum ajungeam in dreptul unui stand, instantaneu tragea si pestele. Baietii ma rugau sa merg si la ei sau sa raman unde se prindea. Am avut ocazia sa vad doua capturi in 4-5 minute.
Standurile mai productiva cred ca momentan sunt cele de pe capetele baltii, dar s-a prins binisor si la jumatate. Azi cred ca se pot schimba sansele, deoarece cand am plecat se innorase si incepuse vantul din directie opusa fata de ieri. Cred ca la noapte va ploua, ceea ce nu cred ca este rau deloc. Concursul este abia la jumatate si pot intervenii multe schimbari in grila clasamentului. Momelile folosite am observat ca sunt de o mare varietate si pot sincer afirma, cel putin ce am vazut eu, ca s-a prins aproape la orice, cu mici diferente fata de pozitia standurilor. Am facut cateva poze, acum le-am micsorat si le postez, pentru a va tine racordati in mijlocul competitiei.
- Fişiere ataşate
-
- altul in 5 minute.JPG (30.65 KiB) Vizualizat de 2974 ori
-
- ajutorul.JPG (23.99 KiB) Vizualizat de 2974 ori
-
- acum in minciog.JPG (30.87 KiB) Vizualizat de 2974 ori
-
- nerabdatorul.JPG (23.13 KiB) Vizualizat de 2974 ori
-
- eden.JPG (25.03 KiB) Vizualizat de 2974 ori
Ocroteste natura, merita!
poze
- Fişiere ataşate
-
- e luat.JPG (30 KiB) Vizualizat de 2973 ori
-
- e in ea.JPG (25.03 KiB) Vizualizat de 2973 ori
-
- e al nostru.JPG (26.58 KiB) Vizualizat de 2973 ori
-
- de veghe.JPG (25.27 KiB) Vizualizat de 2973 ori
-
- cu mila.JPG (35.77 KiB) Vizualizat de 2973 ori
-
- cristian.JPG (31.61 KiB) Vizualizat de 2973 ori
-
- coltul rezultatelor bune.JPG (16.52 KiB) Vizualizat de 2973 ori
-
- centralizare clasament.JPG (28.63 KiB) Vizualizat de 2973 ori
-
- am ocupatie.JPG (46.62 KiB) Vizualizat de 2973 ori
-
- am ocupatie.JPG (46.62 KiB) Vizualizat de 2973 ori
poze
- Fişiere ataşate
-
- va place.JPG (34.9 KiB) Vizualizat de 2972 ori
-
- singuraticul.JPG (22.07 KiB) Vizualizat de 2972 ori
-
- rezervele.JPG (20.48 KiB) Vizualizat de 2972 ori
-
- odihna meritata.JPG (29.1 KiB) Vizualizat de 2972 ori
-
- noi l-am prins.JPG (35.14 KiB) Vizualizat de 2972 ori
-
- momeli la botul calului.JPG (28.68 KiB) Vizualizat de 2972 ori
-
- hunedorenii.JPG (23.69 KiB) Vizualizat de 2972 ori
-
- frumoasa bucata.JPG (37.56 KiB) Vizualizat de 2972 ori
-
- eu l-am intepat.JPG (33.47 KiB) Vizualizat de 2972 ori
Numerotarea standurilor cum este facuta de la dig catre padure?
O rezolutie mai mare la poze
O rezolutie mai mare la poze
Wants food.......but it's too late to eat!!!
Incepe, de pe partea cealalta, respectiv 3(trei) standuri, in partea opusa din dreapta, ai poza cu coltul mai productiv, unde sunt hunedorenii,cristian si eden. Continua cu standul nr. 4 pe partea aceasta, la 10-15m. de dig. Merge pana la nr. 30 cred, pe partea aceasta si restul sunt pe capul din stanga, pe partea opusa langa padure. Am vb. cu adminul baltii si a motivat trecerea pe partea cealalta a standurilor finale, datorita nefinalizarii lucrarilor de nivelare a malurilor. Acestea vor fi facute in cel mai scurt timp dupa spusele lui. Pozele au avut dimensiunea de 4000 X 3000, erau imense si nu puteam sa le postez. Le-am redus la 300X 400 si le-a primit fara probleme, Apropo, moderi care este dimensiunea ideala si acceptata pentru imagini foto?
- cristian matei
- senior
stanurile sunt numerotate conform hartii atasate pe prima pagina a siteului de prezentare a baltii:
atasat cantar de seara, ora 18
atasat cantar de seara, ora 18
Cristian Matei
Comfirma Hunedorenii, vine puternic din urma Thomas ,asa cum i-am prevazut, odata cu schimbarea directiei vantului si trebuie sa-l mobilizam pe Aron (Eden). Se pare ca avem deja locul 1, sa vedem in noaptea asta cine este pe 2 si 3. Nu pot da nici un pronostic. Cristiane va doresc voua ca admini si lui Serban ca organizator, impreuna cu arbitrul, o noapte linistita
- Liviu Belu
- membru activ
Ce se intampla cu cantarul de dimineata?
- cristian matei
- senior
scuze pt cantarul de dimineata dar era tarziu am avut mult de cantarit. atasam direct rezultatul final. felicitari tuturor participantilor si organizatorului Serban.
Cristian Matei
- florentiniuga
- Master Admin
Ma simt putin cam inconfortabil ca inca imi mai figureaza numele pana si pe clasamentul final al unui concurs la care nu am participat, desi pozitia colegilor mei ii(ma) onoreaza. ...Era totusi timp de corectura in doua zile de cand a inceput.
Revin, felicitand castigatorii si in special pe Cristian, care am inteles ca a pescuit singur ocupand locul 4! Felicitari de asemenea lui Serban pentru organizare si administratiei baltii pentru conditiile oferite! Nu in ultimul rand, felicit toti participantii pentru mobilizarea de care au dat dovada pentru a nu renunta la acest memorial sportiv!
Revin, felicitand castigatorii si in special pe Cristian, care am inteles ca a pescuit singur ocupand locul 4! Felicitari de asemenea lui Serban pentru organizare si administratiei baltii pentru conditiile oferite! Nu in ultimul rand, felicit toti participantii pentru mobilizarea de care au dat dovada pentru a nu renunta la acest memorial sportiv!
- cristian matei
- senior
- cristian matei
- senior
- mario_kempes10
- senior
Felicitari XTR Royal ( Dan , Nicu si Danut ) pentru locul I !!! Bravo baieti !!!
"TAURUS CARP TEAM"