RAUL SEGRE

Moderator: vali003

Scrie răspuns
geox
utilizator
utilizator

RAUL SEGRE

Mesaj de geox » 28 Apr 2010, 23:06

La sfarsitul saptamanii trecute am iesit la o partida cu inca 2 prieteni.Timpul a fost frumos dar noaptea destul de frig(5gr noaptea-22 ziua)Am incercat cu deja celebrele aici in zona pellete halibut 22mm si boiles stimulator 20mm de faina de peste si extract de ficat ;) Dimineata domnii crapi sareau intr-o veselie dar sa ne bage in seama nici gand :-w Intr-un final o alarma m-a desteptat din amorteala si rezultatul unul mititel de 3,5kg.In continuare vazand ca nu mai misca nimic am hotarat de comun acord sa incercam si pe raul Segre intr-un loc stiut de mine **== Raul putin crescut cum bine ii sta primavara ne-a primit cu bratele deschise si cum bine se zice"schimbi locul schimbi norocul"asa a si fost.La un pop up stimulator a intrat de data aceasta unul frumos de24,3kg si"dezlegarea" la cei dolofani a fost deschisa anul acesta **== In continuare nu a mai picat decat 3 somotei micuti la1,5-2kg la pelllet dar timpul frumos si verdeata din jur ne-au facut pe toti sa ne simtim minunat.Am sa ma intorc cu drag pe raul Segre deoarece niciodata nu m-a dezamagit :-h
Fişiere ataşate
DSC02862 (FILEminimizer).JPG
DSC02842 (FILEminimizer).JPG
DSC02839 (FILEminimizer).JPG
DSC02831 (FILEminimizer).JPG

vali003
site team
site team

Re: RAUL SEGRE

Mesaj de vali003 » 29 Apr 2010, 00:18

Superba captura , fire intinse in continuare si tine-ne la curent .

raressorin
utilizator
utilizator

Mesaj de raressorin » 23 Mai 2010, 23:57

felicitari pt aceasta captura mare de pe raul segre =D> .de ce nu ai incercat si pe ebro daca nu esti prea departe .poate aveai vreo surpriza la pelete cu vreun somn de 2 metrii.salut si fir intins **==

geox
utilizator
utilizator

Mesaj de geox » 29 Mai 2010, 00:12

raressorin scrie:felicitari pt aceasta captura mare de pe raul segre =D> .de ce nu ai incercat si pe ebro daca nu esti prea departe .poate aveai vreo surpriza la pelete cu vreun somn de 2 metrii.salut si fir intins **==
La inceput incercam si la somn pe ebro cu mai multe pelete in montura si am avut capturi de somni mari destule si frumoase(recordul meu un somn de2,20m)Acum incerc numai dupa crap,pescuit de care sunt indragostit fara scapare :x :))Sa auzim numai de bine si capturi cat mai mari,salutare **==

edit---->Amsterdamer
Pe acest forum noi promovam pescuitul in sistemul "no kill", ori nu cred ca cei 4 somni din fotografia Dvs mai puteau fi resuscitati.

geox
utilizator
utilizator

Mesaj de geox » 05 Iun 2010, 16:52

geox scrie:
raressorin scrie:felicitari pt aceasta captura mare de pe raul segre =D> .de ce nu ai incercat si pe ebro daca nu esti prea departe .poate aveai vreo surpriza la pelete cu vreun somn de 2 metrii.salut si fir intins **==
:?: :-??

geox
utilizator
utilizator

Mesaj de geox » 18 Iun 2010, 21:29

**== =D> :-h

Scrie răspuns

Înapoi la “Pescuit in afara tarii”