EXACT.pina la urma de la atatea secrete ti se acreste,e ca sfatul medicului ,nu fa aia ,nu bea aia,nu minca aia,etc samd ...pina la urma nu ai voie nimic,decit sa mori .in final expeditia conteaza,experienta,aventura.pharaoh scrie:Eh, cine are nevoie de secrete? Te duci pe balta pur si simplu si incerci sa pescuiesti. Prinzi, bine, nu prinzi, cura de slabire sau poze la ierbar
Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Moderator: Sebastian
Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
- cosmin mihut
- Veteran
CORECT...AVETI DREPTATE .sebastian scrie:EXACT.pina la urma de la atatea secrete ti se acreste,e ca sfatul medicului ,nu fa aia ,nu bea aia,nu minca aia,etc samd ...pina la urma nu ai voie nimic,decit sa mori .in final expeditia conteaza,experienta,aventura.pharaoh scrie:Eh, cine are nevoie de secrete? Te duci pe balta pur si simplu si incerci sa pescuiesti. Prinzi, bine, nu prinzi, cura de slabire sau poze la ierbar
MERCEDES S
gata ,am primit datele de la Superman si prin el tinem legatura,ce tot vorbiti de secrete,nu e vorba de asa ceva,da' cum credeti voi ca o sa pot scrie de acolo,una la mana ,nu-mi iau laptopul cu mine ca numai grija lui nu =mi trebuie acolo,doi o sa-l sun pe superman si o sa-i timit poze iar el le posteaza,facem o proba de microfon i-am trimis o poza acum si el o va posta,sa vedem cat timp dureaza(daca o fi el prin zona )nea Cosmine,te sun nene da' degeaba iti trimit tie poze ca nu le poti pune ,doar esti la peste nu ?
dunarene nu ma lasa sa salvez poza decit in format super mic. :-??nu mi se permite postarea cu extensie bmp pe forum[hai sa ne limitam doar la informatii ,pt ca cel mai corect este ca ,tu sa iti postezi[cind te vei intoarce]propriile poze.nu?oricum eu iti urez distractie placuta si fire intinse.dunareanu scrie:gata ,am primit datele de la Superman si prin el tinem legatura,ce tot vorbiti de secrete,nu e vorba de asa ceva,da' cum credeti voi ca o sa pot scrie de acolo,una la mana ,nu-mi iau laptopul cu mine ca numai grija lui nu =mi trebuie acolo,doi o sa-l sun pe superman si o sa-i timit poze iar el le posteaza,facem o proba de microfon i-am trimis o poza acum si el o va posta,sa vedem cat timp dureaza(daca o fi el prin zona )nea Cosmine,te sun nene da' degeaba iti trimit tie poze ca nu le poti pune ,doar esti la peste nu ?
cum vreti voi,mersi pt urari supermane,distractie o sa fie din belsug,vremea se anunta buna,ce mai toate conditiile indeplinite !
Sunt convins ca o sa aveti si niste fire intinse. Eu cel putin asta va doresc.
I Fish. Therefore I am.
- craparulsef
- Veteran
dunareanu scrie:cum vreti voi,mersi pt urari supermane,distractie o sa fie din belsug,vremea se anunta buna,ce mai toate conditiile indeplinite !
Sprituri intinse la maxim (prelungite pana la ziua)!!! Asta ca sa nu zici ca nu ti-am urat si eu de bine. Il rog si pe ne Ion sa va trimita, niste NEPRIHANITE...ca deh, sa va mai indulciti sederea! Poate spargeti gheata, macar voi si ne aratati, alte culori decat verdele.
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
Da, Costine, dar voi aveti barci, deci mobilitate si diverse variante, pe cand bietul Cosmin oare cum va pescui de pe dig ? Oricum gaseste el un canal si pune de-o caraseala.dunareanu scrie:n-am plecat fratilor nicaieri inca,plecam marti,santem in pregatiri,e o problema intradevar apele astea mari insa avem expeditia asta in program si oamenii si-au facut concediul dupa el,nu putem da inapoi decat daca era cod mov ,de mers mergem mai jos de locul lui Superman cam vreo 10 km si in functie de cum gasim terenul +/- 1 km,avem cateva barci cu noi pt incursiuni pe Dranov,vedem ce si cum,ne adaptam la fata locului;si acum vestile,Cosmineeeee,nu te mai lua dupa nimeni neneeee ,dute inainte,niciodata nu te indoii de decizia luata,merge somnul pe brat,vestile le-am primit azi,asa ca,Go Planet!!!
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- cosmin mihut
- Veteran
Nea Mircea sa-ti deie Al De Sus multa sanatate si numa fericire ca tare cumsecade mai esti ,sunt convins de pe acum ca sprituri o sa fie din belsug ,apropo am vorbit cu Dunareanu ,si el tot pe 08 pleaca o sa ma aud cu el atunci acolo poate o sa ne si vedem.Si poate o sa ne facem si ceva recomandari de la fata locului....in functie de cum este apa ...Dragul meu Sorin am si eu prieteni cu barci ,si daca ma supar un pic in loc de remorcuta o sa car o barca chiar de aici din Medias...craparulsef scrie:dunareanu scrie:cum vreti voi,mersi pt urari supermane,distractie o sa fie din belsug,vremea se anunta buna,ce mai toate conditiile indeplinite !
Sprituri intinse la maxim (prelungite pana la ziua)!!! Asta ca sa nu zici ca nu ti-am urat si eu de bine. Il rog si pe ne Ion sa va trimita, niste NEPRIHANITE...ca deh, sa va mai indulciti sederea! Poate spargeti gheata, macar voi si ne aratati, alte culori decat verdele.
MERCEDES S
Ma aveti grija unde campati,,ca m-ai creste apa..si va intra in corturi,,si nu va apropiati tare de maluri ,,ca acu cind e apa mare ,,malurile se rup foarte usor,,,si cadeti in girla,si cind va imbatati stati cit mai departe de girla.
Va fi o experienta frmoasa,,ca nu ati vazut voi Dunarea asa mare in viata voastra.Nu va mai ambalati cu lipitoriile lu peste,,ca nu trage nici dracu acu la lipitoare,rima neagra si alba atit (aia alba o scoti de pe mal cu cazmaua)
Va fi o experienta frmoasa,,ca nu ati vazut voi Dunarea asa mare in viata voastra.Nu va mai ambalati cu lipitoriile lu peste,,ca nu trage nici dracu acu la lipitoare,rima neagra si alba atit (aia alba o scoti de pe mal cu cazmaua)
- craparulsef
- Veteran
Paun Ion scrie:Ma aveti grija unde campati,,ca m-ai creste apa..si va intra in corturi,,si nu va apropiati tare de maluri ,,ca acu cind e apa mare ,,malurile se rup foarte usor,,,si cadeti in girla,si cind va imbatati stati cit mai departe de girla...
Nu e bine!!! Nu e deloc, bine...campati langa apa, caci daca intra putin in corturi, abia va spalati mai usor pe picioare inainte de culcare , iar daca se rupe cumva malul sa fiti aproape, sa nu va scape vreo rama sau lipitoare autohtona si astfel nu mai e nevoie de sapati dupa ele ...iar daca se intampla sa va si imbatati , ceea ce eu nu cred, stati totusi cat mai aproape de girla caci picati pe moale si evitati astfel accidentele!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
buna faza cu digul mai bine da din salcie
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
.......................................................................................................................................craparulsef scrie:Paun Ion scrie:Ma aveti grija unde campati,,ca m-ai creste apa..si va intra in corturi,,si nu va apropiati tare de maluri ,,ca acu cind e apa mare ,,malurile se rup foarte usor,,,si cadeti in girla,si cind va imbatati stati cit mai departe de girla...
Nu e bine!!! Nu e deloc, bine...campati langa apa, caci daca intra putin in corturi, abia va spalati mai usor pe picioare inainte de culcare , iar daca se rupe cumva malul sa fiti aproape, sa nu va scape vreo rama sau lipitoare autohtona si astfel nu mai e nevoie de sapati dupa ele ...iar daca se intampla sa va si imbatati , ceea ce eu nu cred, stati totusi cat mai aproape de girla caci picati pe moale si evitati astfel accidentele!
Bre da numai nenorociri ii inveti si matale.Hai ca Mihut mai e cum mai e,,,da dunareanu ,,ii duce pa uni care nici nu stie ce e aia delta ,,ii duce cu vaporasu si ii cazeaza direct in salci dalea mari ,,si ii pune pa aia sa dea la somn direct din salcie,,,ba sa faci poze multe sa ridem si noi ,,m-ai uitam de necazuri
Bai Mihut m-ai bine te duci la Craparusef,,ca am vazut ca aia prinde crap acolo,,,unde dracu se mai prinde crap acu pa apa asta?? eu cred ca nicaieri.
Cosmine, daca ai barca profita la maxim de ea. Tatoneaza mai multe locuri, direct din barca. Ca de pe mal...
I Fish. Therefore I am.