Imi cer scuze pt numele ciudat al topicului, dar chiar nu am shtiut cum sa il numesc. La ce ma refer eu... Este rau sa fi fumator, am auzit pareri in care se spunea ca pestele simte mirosul de nicotina formaldehida cianuri shi alte chestii care habar nu am cum se mai numesc. Este adevarat acest lucru, shi cum putem prevenii asta, fara sa lasam tzigarea? De obicei ma feresc sa ard surplusul de textil al forfatului cu tzigarea, dar cu mirosul de tzigare de pe maini nu m-am gandit pana acuma. Ashtept pareri pro si contra....
........fie ce o fi de fumat eu tot nu ma pot lasa, shi daca le place canepa, nicotina shi tutunul ce-or avea (glumesc)
Simturile crapului
Moderator: gor965
Simturile crapului
Eu ii vreau, dar ei.....mai greu
- ceangau alexandru
- membru activ
Re: Simturile crapului
...foarte ,foarte multi pescari fumeaza.....si prind peste... nu cred ca cei care nu fumeaza prind mai mult doar pentru ca ...nu trag in piept...asa ca ..!!!!????
- george-alexandru
- Veteran
ca sa previ acest lucru te duci la malul apei inainte de punerea momelii si te freci pe maini cu niste mal sau pamant din buza apei dupa care te clatesti in apa baltii
- iulian petre
- Veteran
..............................george-alexandru scrie:ca sa previ acest lucru te duci la malul apei inainte de punerea momelii si te freci pe maini cu niste mal sau pamant din buza apei dupa care te clatesti in apa baltii
da asa faci tu? .....eu unul fumez ca "turcul" s
i eu sunt de obicei cel ce face "mosmoande**" in echipa noastra -FLORENTIN-GEORGE-IULIAN....
**-cel ce incarca lansetele.
eu am alta modalitate de a scapa de mirosul de tutun si anume ma d-au cu AUTAN..
Si eu fumez dar nu am avut probleme cand am pus mana pe nada sau monturi.Am prins bine cu o reteta de mamaliga cu lapte afumat si merge de minune,miroase mai rau ca tigara si nu a fost nici o problema.In apa de multe ori sunt emanatii de tot felul de gaze,sunt mici filoane de carbune care degaja mirosuri care nu au pus probleme.