urgent va rog okuma powerliner 860
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
urgent va rog okuma powerliner 860
Cumpar urgent 2 mulinete okuma powerliner 860 modelul vechi cu manerul metalic
nu fii ingrijorat tot vine vara !
Re: urgent va rog okuma powerliner 860
pot fi contactat la tel 0764707307
Si modelul nou tot cu maner de metal este doar ca este imbracat cu un material plastificat sau vopsea .
multumesc nu stiam.am crezut ca e din plastic
- Allen Besnovich
- Veteran
Pe faza asta, am castigat o mulineta FL nou nouta
Am zgariat manivela ca sa iau vopseaua de pe ea, pentru a demonstra unui gigi contra (si fan attak) ca nu e de plastic.
Apropo, preturile mulinetelor PL au crescut cu 30-40RON in magazinele de specialitate! Cam tarziu sa va faceti cumparaturile exact la inceput de sezon, toate sunt mai scumpe. Cel mai bine a fost asta iarna, era 170ron o mulineta. Din cate stiu, aici in Craiova mai este un magazin unde sunt la pret de 180 ron, daca aveti drum.....va pot ajuta.
Am zgariat manivela ca sa iau vopseaua de pe ea, pentru a demonstra unui gigi contra (si fan attak) ca nu e de plastic.
Apropo, preturile mulinetelor PL au crescut cu 30-40RON in magazinele de specialitate! Cam tarziu sa va faceti cumparaturile exact la inceput de sezon, toate sunt mai scumpe. Cel mai bine a fost asta iarna, era 170ron o mulineta. Din cate stiu, aici in Craiova mai este un magazin unde sunt la pret de 180 ron, daca aveti drum.....va pot ajuta.
C.S. OLTENIA FISHING