Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
craparulsef
Veteran
Veteran

Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

Mesaj de craparulsef » 05 Iun 2010, 09:45

Pentru ultima oara...amana plecarea pentru cel putin 3 saptamani!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 05 Iun 2010, 10:27

craparulsef scrie:Pentru ultima oara...amana plecarea pentru cel putin 3 saptamani!
.......................................................................................................................................
lasal bre in pace,,,a luat 27litri de palinka la el,, vin si bere cit pentru un botez,,,o oaie,un berbec,un purcel in lapte,asta e o iesire pentru spalarea creerului ,,de criza,,,din ce am inteles ,,nici nu ia sculele cu el,,doar bunatatile astea,,,si vreo 3 NEPRIHANITE sa ii unga sculele acolo la fata locului.Ce era sa vin eu acasa,,??? cu Smurdul ??? asta i-mi e frica ca il ia girla de tot.

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 05 Iun 2010, 10:55

Paun Ion scrie:.........lasal bre in pace,,,a luat 27litri de palinka la el,, vin si bere cit pentru un botez,,,o oaie,un berbec,un purcel in lapte,asta e o iesire pentru spalarea creerului ,,de criza,,,din ce am inteles ,,nici nu ia sculele cu el,,doar bunatatile astea,,,si vreo 3 NEPRIHANITE sa ii unga sculele acolo la fata locului.Ce era sa vin eu acasa,,??? cu Smurdul ??? asta i-mi e frica ca il ia girla de tot.

Sa spuna repede unde merge, locatia exacta pe GPS, ne imbracam in mascati si in prima noapte pana se dezmeticeste, ramane fara...palinka, fara oaie, berbec, purcel in lapte il lasam doar cu cele 3 ungatoare!

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 05 Iun 2010, 11:01

cosmin mihut scrie:Oooo lasa-ma in palaria mea Sebi nu ma mai dezamagii si tu ,ca si asa is intr-o deruta maxima ,acum o sa ma duc fie ce-o fii ,totul este pus la punct ma refer la marile detalii,alea mici cum ar fii lipitorile mai trebuie puse la punct ,in rest totul este pregatit ptr. drum.Multumesc de informatii.,o sa te sun eu de acolo sa-ti spun ce si cum este .
Eu zic nea Cosmine, sa nu-l mai suni...spune si matale ca s-a terminat bateria si nu ai avut cum sa ne transmiti asa zisele detalii...parca vad, ca si din imaginile dumitale, imi mai fac un ierbar de colectie =))

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 05 Iun 2010, 11:21

rayan scrie:Suntem mai mult decat dezamagiti....ne-am hotarat sa amanam escapada in delta pentru vreo 2 saptamani...e cod portocaliu de crestere a nivelului Dunarii cu risc de inundatii pe sectorul Gruia-Zimnicea... ~x(
Nu-mi mai arde de nimic..."plec departe,plec pe Marte"...
Bine faci Rayan...e atata aparaie, iar pe canalele principale si pe brate apa e tulbure, inca nu s-a limpezit, poate in urmatoarele zile daca nu ploua in Moldova...eu am prieteni campati pe Dunarea Veche, pentru cei ce au vizionat filmuletul cu sabiki, aminteam de un baiat din Iasi, ce dorea sa vina in delta, pentru prima oara...e si el acolo de 24 de ore. Tuturor stress in fire!

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 05 Iun 2010, 11:28

sebastian scrie:partea mai aiurea este ca ,pe linga curent,au intrat si cu gaz pe pragurile ce tin salaul[moare puietul la greu]ARDELIAR VARUL MAINILE ~x( X-(
Poti detalia Sebastian? Daca e in zona mea, poate facem ceva! Sunt disponibil pentru astfel de actiuni de combatere.

dunareanu
senior
senior

Mesaj de dunareanu » 05 Iun 2010, 11:35

n-am plecat fratilor nicaieri inca,plecam marti,santem in pregatiri,e o problema intradevar apele astea mari insa avem expeditia asta in program si oamenii si-au facut concediul dupa el,nu putem da inapoi decat daca era cod mov :)) ,de mers mergem mai jos de locul lui Superman cam vreo 10 km si in functie de cum gasim terenul +/- 1 km,avem cateva barci cu noi pt incursiuni pe Dranov,vedem ce si cum,ne adaptam la fata locului;si acum vestile,Cosmineeeee,nu te mai lua dupa nimeni neneeee ,dute inainte,niciodata nu te indoii de decizia luata,merge somnul pe brat,vestile le-am primit azi,asa ca,Go Planet!!! :D

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 05 Iun 2010, 11:37

dunareanu scrie:n-am plecat fratilor nicaieri inca,plecam marti,santem in pregatiri,e o problema intradevar apele astea mari insa avem expeditia asta in program si oamenii si-au facut concediul dupa el,nu putem da inapoi decat daca era cod mov :)) ,de mers mergem mai jos de locul lui Superman cam vreo 10 km si in functie de cum gasim terenul +/- 1 km,avem cateva barci cu noi pt incursiuni pe Dranov,vedem ce si cum,ne adaptam la fata locului;si acum vestile,Cosmineeeee,nu te mai lua dupa nimeni neneeee ,dute inainte,niciodata nu te indoii de decizia luata,merge somnul pe brat,vestile le-am primit azi,asa ca,Go Planet!!! :D
mai dunarene ce pofta imi faci,si cand ma gandesc la canalul din spate =P~ prajeala si ciorba e gata asigurata.te asteptam cu vesti de pe acolo **==

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 05 Iun 2010, 11:43

banuiesc pe unde doriti sa va campati,este locul favorit al unor brasoveni ,ce vin cam in aceiasi perioada cu mine ,ne am imprietenit ,si ne intalneam pe canalul din spate ,pt ca eu coboram in jos pe canal umblind la blinker si popper dupa cumatra stiuca.am inteles ca zona tine si crap mare ,dar somnul e de baza[exact acest lucru l am sfatuit si eu pe mihut date fiind conditiile de acum].

dunareanu
senior
senior

Mesaj de dunareanu » 05 Iun 2010, 11:46

evident ca o sa fac poze,eu sper sa iasa bine,avem cu noi destui novici care nu stiu cu ce se mananca treaba asta,dar toata lumea trebuie sa inceapa odata si-o data,important e ca toata lumea vrea sa mearga indiferent de conditii dati-mi pe privat unul din voi nr de tel si emailul pe yahoo.sa va tin la curent de acolo si cu poze,asa toata lumea isi v-a face o idee !

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 05 Iun 2010, 13:39

cosmin mihut scrie:Mai Costine baga nr de tel. la mine in P.M. sa vorbim mai detailat ca aici nu prea poti sau da-mi un bip ca te sun eu....
Pai si atunci de ce mai postati fratilor? Detaliile sunt secrete? Sau ce asa detalii offtopic, pot fi, de nu se poate decat pe mobil? Da si mobilul poate fi ascultat!

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 05 Iun 2010, 13:43

Cred ca se referea la faptul ca nu sta tot timpul la calc. gata sa raspunda. La tel. e mai simplu...pac pac :)
I Fish. Therefore I am.

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 05 Iun 2010, 13:45

craparulsef scrie:
cosmin mihut scrie:Mai Costine baga nr de tel. la mine in P.M. sa vorbim mai detailat ca aici nu prea poti sau da-mi un bip ca te sun eu....
Pai si atunci de ce mai postati fratilor? Detaliile sunt secrete? Sau ce asa detalii offtopic, pot fi, de nu se poate decat pe mobil? Da si mobilul poate fi ascultat!
Ai dreptate nea Mircea si mobilul se asculta ,dar eu ziceam ca sa tin legatura cu el daca si el merge pe Sf. Ghe. ca daca vad cum sta treaba o sa las si eu masina si plec mai jos pe brat cu barca...
MERCEDES S

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 05 Iun 2010, 13:48

pharaoh scrie:Cred ca se referea la faptul ca nu sta tot timpul la calc. gata sa raspunda. La tel. e mai simplu...pac pac :)
Wrong !...spune sa bage numar pe privat, deci asteapta in fata calculatorului, dupa care pac, pac...la telefon, date cu caracter secret, prind numai ei si noi copiem poze verzi pe calculator, pastram curata natura, dam cu maturica, facem WC-uri ecologice, pescuit canci...caci nu stim secretu!? Cum e?

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 05 Iun 2010, 14:11

Eh, cine are nevoie de secrete? Te duci pe balta pur si simplu si incerci sa pescuiesti. Prinzi, bine, nu prinzi, cura de slabire :)) sau poze la ierbar
I Fish. Therefore I am.

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”