Mihailesti / Cornetu
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian
- abdulaconstantin
- utilizator
Re: Mihailesti / Cornetu
Salutare. Care vrea sa mearga la locurile secrete ale lui Ionut si vrea sa mearga in seara asta acolo la somn poate sa ma contacteze la 0765259231 sa va arat eu locul, ca mie nu imi e rusine sa va arat locul. Azi plec la peste, pentru amatori astept sa fiu sunat. Apa se prezinta bine e in crestere ceea ce e un lucru ok.
costysomn
bai prietene.....faci dastea??? Te zic lu Marius....nu-i frumos :evil: :evil: :evil:abdulaconstantin scrie:Salutare. Care vrea sa mearga la locurile secrete ale lui Ionut si vrea sa mearga in seara asta acolo la somn poate sa ma contacteze la 0765259231 sa va arat eu locul, ca mie nu imi e rusine sa va arat locul. Azi plec la peste, pentru amatori astept sa fiu sunat. Apa se prezinta bine e in crestere ceea ce e un lucru ok.
Deci Ionutz,
Parerea mea ca nu ar trebui sa mai fii lasat sa postezi pe acest site,daca incepi sa ameninti.
La cat de mare este acest lac crezi ca o sa ia tot pestele.Plus ca si noi suntem pescari ca si tine si nu-i frumos sa fii incadrat la administratori de balti.Adica numai lor sa le fie bine.
Incearca sa intelegi...
Parerea mea ca nu ar trebui sa mai fii lasat sa postezi pe acest site,daca incepi sa ameninti.
La cat de mare este acest lac crezi ca o sa ia tot pestele.Plus ca si noi suntem pescari ca si tine si nu-i frumos sa fii incadrat la administratori de balti.Adica numai lor sa le fie bine.
Incearca sa intelegi...
Dc sa nu fiu lasat sa postez??? Si nu am nici o treaba cu administratori...doar ca Marius este un prieten comun al nostru !!....asa ca :|costelino scrie:Deci Ionutz,
Incearca sa intelegi...
- dan _city_center
- senior
NU VA M-AI CERTATI :oops: :oops: :oops:ce spuneti de un concurs :? ..hai sa va vad. ....aveti curaj ..astept propuneri :mrgreen:
Baricada Carp Club
ce concurs?? :twisted:dan _city_center scrie:NU VA M-AI CERTATI :oops: :oops: :oops:ce spuneti de un concurs :? ..hai sa va vad. ....aveti curaj ..astept propuneri :mrgreen:
- abdulaconstantin
- utilizator
ionutz si ce poti sa faci ma, crezi ca ma intereseaza de amenintarile tale. Si nu mai fii suparat ca nu am luat decat un baiat cu mine si nu am postat pe forum lucul balti. l-a vazut doar shopy, oricum nu am luat nimic asa ca nu stiu cat de bun e locul ala acum, stai o saptamana sa prin 2 pesti, cred ca sunt si alte locuri mai tari pe care am sa le incerc. ca sa nu mai stie marius si robert si am sa merg numai cu baieti care vor sa mearga. Oricum am fost aseara acolo si au intrat si cu, curent, si noi mergem sa dam la peste acolo.
costysomn
nu a fost frate nici o amenintare calmeaza-te....noi doar vorbim aicea...atata tot !!!abdulaconstantin scrie:ionutz si ce poti sa faci ma, crezi ca ma intereseaza de amenintarile tale. Si nu mai fii suparat ca nu am luat decat un baiat cu mine si nu am postat pe forum lucul balti. l-a vazut doar shopy, oricum nu am luat nimic asa ca nu stiu cat de bun e locul ala acum, stai o saptamana sa prin 2 pesti, cred ca sunt si alte locuri mai tari pe care am sa le incerc. ca sa nu mai stie marius si robert si am sa merg numai cu baieti care vor sa mearga. Oricum am fost aseara acolo si au intrat si cu, curent, si noi mergem sa dam la peste acolo.
cine a intrat cu curentu? :evil: :evil:
- dan _city_center
- senior
de pescuit la SOMN in curind locatia ,regulamentul si taxa.Ionutz scrie:ce concurs?? :twisted:dan _city_center scrie:NU VA M-AI CERTATI :oops: :oops: :oops:ce spuneti de un concurs :? ..hai sa va vad. ....aveti curaj ..astept propuneri :mrgreen:
Baricada Carp Club
Dabea Astept 8) 8) 8)dan _city_center scrie:de pescuit la SOMN in curind locatia ,regulamentul si taxa.Ionutz scrie:ce concurs?? :twisted:dan _city_center scrie:NU VA M-AI CERTATI :oops: :oops: :oops:ce spuneti de un concurs :? ..hai sa va vad. ....aveti curaj ..astept propuneri :mrgreen:
- dan _city_center
- senior
as participa...dar nu promit !!!....stabileste locul, taxa, data.....si atuncea mai vorbim !!!dan _city_center scrie:pot pune pariu ca nu vei participa
Asteptam cu viu interes.
Nu ca as fi vreun mare pescar de somn,dar orice are un inceput.
Voi invata de la voi.
Nu ca as fi vreun mare pescar de somn,dar orice are un inceput.
Voi invata de la voi.
- dan _city_center
- senior
in mare: concursul va fi in septembrie pe Tincabesti .taxa ramane inca de discutat dar oricum nu mai mica de1000ron.asta si in functie de cite locuri se vor ocupa.Ionutz scrie:as participa...dar nu promit !!!....stabileste locul, taxa, data.....si atuncea mai vorbim !!!dan _city_center scrie:pot pune pariu ca nu vei participa
Baricada Carp Club
concursul este individual?