inca asteptam pozele ..sorprodan scrie:asa MARIUS nm decolat si eu la DUNARE ne vedem luni cu ceva poze
DUNAREA
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian, vali003
- coool_marius
- senior
Re: DUNAREA
Marius
Dr.Tr.Severin
Dr.Tr.Severin
As vrea sa merg sambata la o partida de pescuit pe Dunare.
Problema este ca nu cunosc locuri unde sa fie apa ceva mai linistita.
Ma poate ajuta cineva cu o descriere mai amanuntita a catorva locuri in zona dintre Oltenita si Giurgiu.
Bineinteles daca a mai scazut si se poate pescui.As fi recunoscator daca merge-ti in zona asta sa pot veni si eu,bineinteles cu masina proprie.
Va multumesc
Ma poate ajuta cineva cu o descriere mai amanuntita a catorva locuri in zona dintre Oltenita si Giurgiu.
Bineinteles daca a mai scazut si se poate pescui.As fi recunoscator daca merge-ti in zona asta sa pot veni si eu,bineinteles cu masina proprie.
Va multumesc
- ROSCA MIREL
- senior
citeva poze de la baraj ; tiganasi
- cosmin mihut
- Veteran
- Butaru Gabriel
- Veteran
Apa este mare si inca mai creste,la Dunare in acele zone care te intereseaza pe tine nu prea este de mers,incearca pe canale.costelino scrie:As vrea sa merg sambata la o partida de pescuit pe Dunare.
Va multumesc
- cosmin mihut
- Veteran
Din poze, intradevar este mare apa dar este intertesant ca nu-i tulbure,daca asa or fii si bratele atunci este destul de bine...
MERCEDES S
fara barca ne uitam ca fraierii de pe mal ca nu putem intra , cu masina , pe jos nu se poate deloc
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
Multa Bafta zimi si mie te rog niste canale unde ar merge peste din zona calarasi- oltenita ! ms astept raspunsul tau !
- Butaru Gabriel
- Veteran
Fir Intinsbesliu scrie:Multa Bafta zimi si mie te rog niste canale unde ar merge peste din zona calarasi- oltenita ! ms astept raspunsul tau !
- coool_marius
- senior
N-a mai fost nimeni pe Dunare ? Ceva vesti .. ? Eu am trecut azi pe la PF 1 si se deverseaza la greu ... apa foarte foarte mare ...Multa Bafta scrie:Fir Intinsbesliu scrie:Multa Bafta zimi si mie te rog niste canale unde ar merge peste din zona calarasi- oltenita ! ms astept raspunsul tau !
Marius
Dr.Tr.Severin
Dr.Tr.Severin
- Butaru Gabriel
- Veteran
Am fost doar in vizita sa vad cum se prezinta , Dunarea dar nu este de mers deocamdata in zonele in care mergeam eu mai des, apa mare,nu se mai poate intra in unele locuri deoarece se taie la padure,drumuri infundate, Dunarea este intr-o usoara scadere dar tot mare,mai am de asteptat pana va fi la o cota cat de cat acceptabila.
multa bafta te rog cand te duci pe dunare da mi si mie un semn sa merg si eu ca eu nush sa ajung !
- coool_marius
- senior
la tiganasi ,la cariera , de aseara pana acum , un prieten de-al meu a luat 3 somni .. 2 buc la vreo 4 kg si unul putin peste 7 kg ... toti pe goange ....besliu scrie:multa bafta te rog cand te duci pe dunare da mi si mie un semn sa merg si eu ca eu nush sa ajung !
Marius
Dr.Tr.Severin
Dr.Tr.Severin
Salut Marius! Unde-i cariera din Tiganasi? Cum ii apa???Ms.!
Am si eu o intrebare ce-s goange?
Cumva coropisnite?
La bazias nimik am inteles ca nu merge si au dat cred ca drumu la ecluze cacica era scazuta apa si tulbure(au fost niste prieteni de vineri pana azi).Eu am fost vinerea trecuta dupa Pescari la `gaura cu musca` am dat la somn la buchettel de rame si nimik si la crap la porumb si mamaliga si nimik(doar apa mare si tulbure).In balta la Pojejena toti de pe mal aveau caras prins iar din barca gonflabila la stuf au luat 2 crapi unu de 10 si altu de 8 Kg la porumb la pluta.
Cumva coropisnite?
La bazias nimik am inteles ca nu merge si au dat cred ca drumu la ecluze cacica era scazuta apa si tulbure(au fost niste prieteni de vineri pana azi).Eu am fost vinerea trecuta dupa Pescari la `gaura cu musca` am dat la somn la buchettel de rame si nimik si la crap la porumb si mamaliga si nimik(doar apa mare si tulbure).In balta la Pojejena toti de pe mal aveau caras prins iar din barca gonflabila la stuf au luat 2 crapi unu de 10 si altu de 8 Kg la porumb la pluta.