Vand barca plantat
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
Vand barca plantat
Vand barca plantat Jabo II BL cu sonar incorporat, raza 300 m, capacitate cuva 2 kg, cu leduri pt. navigare de noapte.Folosit doar odata de proba.Pret 1250 ron neg. Tel 0743174239 sau pm.
Re: Vand barca plantat
pune cateva poze
Pret nou:1200 negociabil. Astept oferte sau schimburi, daca e cineva interesat. Barca o data a fost folosita, dar numai de proba, nada sau montura nu a fost in ea.
Am gasit acelasi model la 200 $ +10 $ transport.
210 $ ...
Mai scade si tu din pret!
210 $ ...
Mugurel-Adrian Tanasa
CS CARP ZONE
CS CARP ZONE
Dati-mi si mie adresa de web pe PM sa vad despre ce e vorba, ca is foarte curios, desi greu imi vine sa cred...Blondibus scrie:Am gasit acelasi model la 200 $ +10 $ transport.
210 $ ...
nimeni interesat?
up!
up!
ce inseamna skimb la tine
Nu se poate ca e incorporat, se vinde cu totul. Astept oferte.LARY scrie:sonarul separat il dai?
Ma refer la scule pescuit, dar cu banii as fi mult mai multumit.pess scrie:ce inseamna skimb la tine
Astept oferte.
- badea marian
- junior
daca ati citit bine, trebuie comandat 4 buc...badea marian scrie:uite aici adresa
http://www.rcmodelpart.com/product.php?id_product=739
de ce nu cumparati de acolo? imi faceti antireclama? eu am pus anuntul in caz ca sunt doritori
anunti valabil