Greaca-Cercani
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
Re: Greaca-Cercani
Salut ,
Am reusit intr-un final sa ajung pe balta duminica 23.05.2010 , din cauza vremii nu am iesit si cu familia , am fost doar noi pescarii si rezultatele au fost multumitoare : 2 buc. ciortan (1 si 1.2 kg.) , 1 buc. salonta 3.5 kg. , 1 buc. romanesc 4.6 kg. , 1 buc. scapata estimez peste 5kg. , din pacate a intrat la viermusi la lansetele de caras cu ace mici si cca. 3 kg. caras marisor. Crapii au fost prinsi la porumb cu aroma de capsuna si pelete cu aroma de robin red , iar pe momitor si in saculeti groundbait cu capsuna. Am pescuit C&R la crap si retinut doar caras. Voi atasa si cateva poze.
Va recomand cu caldura aceasta balta.
Fire zbuciumate !
Am reusit intr-un final sa ajung pe balta duminica 23.05.2010 , din cauza vremii nu am iesit si cu familia , am fost doar noi pescarii si rezultatele au fost multumitoare : 2 buc. ciortan (1 si 1.2 kg.) , 1 buc. salonta 3.5 kg. , 1 buc. romanesc 4.6 kg. , 1 buc. scapata estimez peste 5kg. , din pacate a intrat la viermusi la lansetele de caras cu ace mici si cca. 3 kg. caras marisor. Crapii au fost prinsi la porumb cu aroma de capsuna si pelete cu aroma de robin red , iar pe momitor si in saculeti groundbait cu capsuna. Am pescuit C&R la crap si retinut doar caras. Voi atasa si cateva poze.
Fire zbuciumate !
- carapavel florin
- senior
drumul cum mai este pana la balta ca vreau sa fac si eu o iesire cat de curand ?Pati_19 scrie:Salut ,
Fire zbuciumate !
- carapavel florin
- senior
porumbul pe fir de par ?
- Madalin Dirla
- Veteran
carapavel florin scrie:drumul cum mai este pana la balta ca vreau sa fac si eu o iesire cat de curand ?Pati_19 scrie:Salut ,
Fire zbuciumate !
Florine daca o iei prin Hotarele doar in comuna Heresti (1-2 km) drumul este naspa si ai in jur de 50 km,daca vrei circuit de formula 1 o iei prin Giurgiu si ai 90 km................tu decizi,iar la a 2 a postare legat de firul de par asa ar fi de preferat,mecanica monturii si prezentarea momelii pe substart va fi si va arata altfel .
Fire tensionate!!
Salut ,
Eu am venit pe Giurgiu , drumul foarte bun sunt cca. 90 km , iar legat de montura am folosit una cu momitor unde am bagat 2 boabe porumb si intre ele un technopuf , iar cealalte lanseta bagata pe crap cu montura in-line a avut un pelete cu saculet solubil. Ambele monturi cu fir de par.
Eu am venit pe Giurgiu , drumul foarte bun sunt cca. 90 km , iar legat de montura am folosit una cu momitor unde am bagat 2 boabe porumb si intre ele un technopuf , iar cealalte lanseta bagata pe crap cu montura in-line a avut un pelete cu saculet solubil. Ambele monturi cu fir de par.
- carapavel florin
- senior
ok multumesc frumos de rasunsuri , sper ca in wk acum sa ajung sa iau contact cu mustaciosii de acolo .
- Ion Mironov
- Partener
un telefon in prealabil nu ar strica...... si fir intins...
- zfcristian
- senior
Concursul incepe luni asa ca in weekend cred ca se va pescui normal oricum pentru a nu gasi balta full si sa trebuiasca sa faci cale intoarsa da-i un telefon lui George.jonny_23 scrie:un telefon in prealabil nu ar strica...... si fir intins...
Scoateti pe mal bucatile alea over 10 cu care a fost populata balta !!!
Fire intinse!!!
asta am reusit noi....zfcristian scrie: Scoateti pe mal bucatile alea over 10 cu care a fost populata balta !!!
Fire intinse!!!
http://www.crap.ro/forum/phpBB2/viewtopic11505.html
Re: Greaca Cercani
la porumb pe ce arome ai mers ?sau simplu?am auzit multe despre balta asta si intentionez sa ma duc si eu
Prinde ,pastreaza dar si ELIBEREAZA !!
- dianu marin catalin
- senior
in primul rand nu mai sunt valabile acele taxe;acuma este 30 ron si iei 5 kg de caras.crap daca vrei sa iei acasa platesti 15 ron pe kg,obligatoriu saltea de primire(daca nu ai ti se va da de acolo contra sumei de 5 ron,si sacul 2 ron).in rest superba balta curata cu faisoare si pontoane.in prealabil trebuie facuta o rezervare ca sa nu bateti drumul degeaba pana acolo.
- Madalin Dirla
- Veteran
Mai important este ce pui pe momitor ..........eu am avut rezultate bune la porumb de miere,scopex,capsuna cu un technopufi la mijloc;) !!Joker scrie:la porumb pe ce arome ai mers ?sau simplu?am auzit multe despre balta asta si intentionez sa ma duc si eu
Fir intins !!!
madalin oo7 ms de sfat .. pestele din avatar unde l-ai prins .....un nr de tel unde sa pot face o rezervare ?balta e mare ?si daca se poate sa imi spuneti si un loc bun :D fac cinste
Prinde ,pastreaza dar si ELIBEREAZA !!
- Madalin Dirla
- Veteran
Culmea este ca pestele din avatar este prins chiar pe Cercani,iti las numarul de tel. al dl. George Mihaila(administratorul baltii) 0745.165.254,ca locuri....eu prefer capetele de balta................fire intinse!Joker scrie:madalin oo7 ms de sfat .. pestele din avatar unde l-ai prins .....un nr de tel unde sa pot face o rezervare ?balta e mare ?si daca se poate sa imi spuneti si un loc bun :D fac cinste
Personalul baltii este de nota 20........ sa nu mai zic de administrator!
- dianu marin catalin
- senior
se poate pescui 24-36 de ore pe aceasta minunata balta(C&R),sau vechea poveste k-ti trebuie recomandare.altfel nu ai ce cauta acolo?!?!?!astept ceva informati de la cunoscatori