Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
sorin1362
Veteran
Veteran

Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

Mesaj de sorin1362 » 02 Iun 2010, 22:22

Poate putini stiu ca platica poate trece de 10 kg in greutate.
Luati exemplu de la Ionica (ori nea Ion cum spun unii) in privinta modului expeditiv prin care ne prezinta textual ori prin imagini cele petrecute in delta. Cred ca abia asteapta sa ajunga acasa si sa ne furnizeze informatii. Eu as aprecia chiar si atat din partea fiecaruia :
Fişiere ataşate
Ac (de mare) la Chilia
Ac (de mare) la Chilia
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 02 Iun 2010, 22:46

Bre va aduceti aminte ,,,acum vreo 3 saptamini am avut o discutie cu Sorpodan (eu spuneam ca a venit un boxer in Delta din Canada, pentru prima oara si a prins un crap de 20 kg
nu am stiut exact marimea, de fapt avea 15kg.
In film, vedeti pescarul si pe nea Vasile ,,cum il invata cum sa procedeze(de fapt baieti au fost foarte darnici ,,iar nea Vasile a momit zona cu boabe citeva zile si asta a fost rezultatul.

link : http://www.youtube.com/watch?v=4eAwS1-OoDU

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 02 Iun 2010, 23:11

Buna seara, la toti deltaicii. Ioane, nea Vasile este un om foarte hotarat in actiune, merge direct la ,,subiect''. Nici ,,boxerul" nu era chiar incepator, pot spune chiar ca este ,,meserias''. Am si eu o rugaminte la tine si cred ca si ceilalti la fel: vrem sa te vedem si pe tine in prim plan, de obicei esti numai in spatele camerei. Invata-i pe baieti sa te scoata si pe tine la lumina camerei, adica in plina actiune, ca stim ce poti ;)
Ocroteste natura, merita!

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 03 Iun 2010, 00:24

Paun Ion scrie:Bre va aduceti aminte ,,,acum vreo 3 saptamini am avut o discutie cu Sorpodan (eu spuneam ca a venit un boxer in Delta din Canada, pentru prima oara si a prins un crap de 20 kg
In film, vedeti pescarul si pe nea Vasile ,,cum il invata cum sa procedeze(de fapt baieti au fost foarte darnici ,,iar nea Vasile a momit zona cu boabe citeva zile si asta a fost rezultatul.

De fapt nu avea nici 15kg, bre Ionica... la "greutati" ne pricepem si noi. Am postat o fotografie cu un prieten "cu greutate" care tinea in brate un "purcel" de 16kg.... ei ala-i etalonul . Nu mi-am dorit niciodata carligul de aur umfland proportiile :)) . Nu am niciun interes sa umflu capturile amicului meu, care imi e rival intr-ale pescuitului :D. Daca vrei iti pun din nou poza lu` Piedone de 160kg cu "crapusteanul" in brate...

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 03 Iun 2010, 01:22

sorin1362 scrie:
Paun Ion scrie:Bre va aduceti aminte ,,,acum vreo 3 saptamini am avut o discutie cu Sorpodan (eu spuneam ca a venit un boxer in Delta din Canada, pentru prima oara si a prins un crap de 20 kg

De fapt nu avea nici 15kg, bre Ionica... la "greutati" ne pricepem si noi. Am postat o fotografie cu un prieten "cu greutate" care tinea in brate un "purcel" de 16kg.... ei ala-i etalonul . Nu mi-am dorit niciodata carligul de aur umfland proportiile :)) . Nu am niciun interes sa umflu capturile amicului meu, care imi e rival intr-ale pescuitului :D. Daca vrei iti pun din nou poza lu` Piedone de 160kg cu "crapusteanul" in brate...
...............................................................................................................................

am vazut poza,,lu Piedone ,,dar nu vreau sa fiu un comentator sceptic la adresa clipului,,,oricum pestele era mare,,aici nu avem comparatie sa il vedem in brate??,,poate are nea Vasile si poze cu el in brate ?? (ideea era alta totusi ,,nu stiu daca sti??? nicidecum ,,,cite kg are pestele??)) 2kg in sus sau in jos nu e relevant,,,aici era vorba de altceva.

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 03 Iun 2010, 03:09

Hai, mai Ionica...doar de aia suntem pescari ca sa prindem peste, sa-l masuram si sa-l cantarim si sa ne laudam. Aici nu era vorba de 2kg in plus sau in minus, ci de vreo 5-6kg in minus, asta asa... ;) .
Bun, si ce era de subliniat ? Ca nea Vasile a reusit sa bage crapul in minciog ? Bravo lui, alte invataminte nu am vazut.

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 03 Iun 2010, 05:44

sorin1362 scrie:Hai, mai Ionica...doar de aia suntem pescari ca sa prindem peste, sa-l masuram si sa-l cantarim si sa ne laudam. Aici nu era vorba de 2kg in plus sau in minus, ci de vreo 5-6kg in minus, asta asa... ;) .
Bun, si ce era de subliniat ? Ca nea Vasile a reusit sa bage crapul in minciog ? Bravo lui, alte invataminte nu am vazut.
...............................................................................................................................
Nu are bre treaba ,,nici cu nea Vasile ,,nici cu cite kg.vrei tu?? ,,am spus doar,,am avut o discutie cu Sorpodan
Cu discutia aia are treaba.(discutia e pe topicul ,,respect,,,,,,)

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 03 Iun 2010, 12:37

E apa mare si a fost toata prohibitia si va mai fi in continuare poate chiar si o luna,, ape asa mari, intinse
pe atit de multe luni chiar nu am vazut.Noroc ca natura ajuta ,,anul asta, sa batut (depus icre)pestele de cite ori a
vrut si inca mai are la dispozitie poate chiar o luna si siguranta ca se va putea intoarce inapoi in Dunare dupa
nebuneala lui.Cantitatea de pesti, in Dunare, se va mari putin.Iar ajutorul asta cel mai bine il poate da natura ,prin
marile ei puteri.

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 03 Iun 2010, 12:42

Oare asta inseamna ca la toamna cand vor fi apele mai scazute o sa fie si sansele mai mari la prins peste? 8->
I Fish. Therefore I am.

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 03 Iun 2010, 13:03

Spuneam candva, ca nivelul apei in delta, va fi scazut la jumatatea acestei luni...se pare ca nu am apreciat corect, probabil va incepe a scade in aceasta perioada... ce mai sper eu, e intr-o scadere rapida de la o zi la alta. Dar pronosticul meu ramane, cumva rezervat, caci eventuale ploi masive ne pot da peste cap toate planurile noastre.
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 03 Iun 2010, 13:53

Bre,,zice uni,,ca s-ar fi mutat in Europa unu,, fisu lui EL NINIO ,,unu care ar fi venit parca din America de Sud si zice ca ala ar fi cu ploile astea ,,,daca e asa?? adio prognoze pe termen lung

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 03 Iun 2010, 16:46

bre, pai din astia am mai luat si eu si la fel procedez momesc locul cu boaba =))
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 05 Iun 2010, 08:26

Pe unde va bantui Dunareanu (Costin ),poate ca lo prins inundatiile prin Delta :)) ?
MERCEDES S

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 05 Iun 2010, 09:25

cosmin mihut scrie:Pe unde va bantui Dunareanu (Costin ),poate ca lo prins inundatiile prin Delta :)) ?
este in expeditie pe bratul sf.gheorghe.il asteptam cu inf.din zona[eu mai ales ,pt ca banuiesc ca sa campat .nu cu mult mai jos de locul meu]

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 05 Iun 2010, 09:31

Inseamna ca o sa am ceva lamuriri inainte de plecare,exact de la fata locului.Sebi **== merci.
MERCEDES S

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”