REZULTATE 03.06.2010 ORA 09.00
1. Florentin Iuga - Mihai Alexandru (CZ)...........................38buc...........125,03kg
2. Vasile Ivan -Catalin Duta-Sandu Gabriel.......................80buc........251,83
3. Iohan-Dan Otvos-Racovita Codrut...............................33buc..........91,66(Toroipan)
4. Gheran Mircea-Claudiu costache-Cojocea Cornel..........50buc.........169,88(Vali)
5. Balazs Istvan - Lukacs Claudiu-Fratila Dorel..................53buc........173,42(Cofetari)
6. Dragos Anutei -Stanescu Marius-Marius Popa................Abandon(motivat)
7. Ghitun Daniel + Anastasie Florin....................................7buc............19,36
8. Onea Mihai - Oprisenescu Marian-Neamtu Costel..........17buc...........61,44
9. Paraschiv Emilian + Capitanu Nelu-Popa Florin..............43buc...........129,70
10.Mateescu Ctin-Mateescu Dan........................................38buc..........121,45(curba umbrare)
11.Calin Oboroceanu - Marius Mitoseru .............................40buc..........128,29(Fan Courier)
Captura stand 11 .................12,75kg
*Se puncteaza de la 2kg
Cantitatea totala 1277,06kg
Nr. buc 401
Media 3,184/buc
Desfasurare concurs GREACA-CERCANI
Moderator: florentiniuga
- george_gre
- membru activ
Re: Desfasurare concurs GREACA-CERCANI
felicitari castigatorilor
- Ion Mironov
- Partener
bravo vasile mondialu.....
pista a aratat ca e pescar adevarat
gheran trebuia sa prinda bucati mari si multe acolo dar atat a fost sa fie....
felicitari lor si echipelor participante
pista a aratat ca e pescar adevarat
gheran trebuia sa prinda bucati mari si multe acolo dar atat a fost sa fie....
felicitari lor si echipelor participante
felicitari castigatorilor si tuturor participantilor. provocarea a fost pe masura ma gandesc,mai ales datorita timpului nefavorabil de la debutul concursului.asteptam fotografii de la ”locul faptei”
- florentiniuga
- Master Admin
A fost un concurs extrem de placut, in ciuda vremii ploioase (dupa care am plans ca nu a tinut mai mult pentru ca atunci am prins cel mai bine). Ma bucur ca am ales sa particip, fiind prima data pe aceasta balta, pentru ca m-a incantat si voi reveni cu placere oricand. Felicitari George pentru ce ai reusit sa faci cu balta, pentru organizare, atmosfera placuta pe care ai creat-o si pentru solicitudinea pe care ai aratat-o tuturor pescarilor.
Voi reveni cu mai multe despre concurs la inceputul saptamanii viitoare dar nu cu poze ci cu un rezumat filmat.. Felicitari tuturor participantilor si celor trei echipe care m-au devansat si au ocupat podiumul!
Felicitari speciale baietilor din echipa mea, Alexandru Mihai (Maxx) si Razvan Niculescu (sponsorul echipei cu produse "alimentare" Vincon Vrancea ), pentru ca la fel ca mine, la prima prezenta pe aceasta balta, au reusit sa tina aproape de nume ca Vasile (Baboieru) Ivan, Balasz (Pisti) Istvan sau Mircica (Tengo) Gheran!
Voi reveni cu mai multe despre concurs la inceputul saptamanii viitoare dar nu cu poze ci cu un rezumat filmat.. Felicitari tuturor participantilor si celor trei echipe care m-au devansat si au ocupat podiumul!
Felicitari speciale baietilor din echipa mea, Alexandru Mihai (Maxx) si Razvan Niculescu (sponsorul echipei cu produse "alimentare" Vincon Vrancea ), pentru ca la fel ca mine, la prima prezenta pe aceasta balta, au reusit sa tina aproape de nume ca Vasile (Baboieru) Ivan, Balasz (Pisti) Istvan sau Mircica (Tengo) Gheran!
- Madalin Dirla
- Veteran
Felicitari tuturor!!!!
Multumesc foarte mult Florentin si Gheran pentru sprijin cu toate ca am fost adversari nu au ezitat sa ma ajute cu nada . Multumesc lui George Mihaila pentru atentia pe care o acorda pescarilor si pentru grija pe care o are fata de balta,o sa revenim cu siguranta