CORMORAN AKX SPOD
Moderatori: gor965, florentiniuga
CORMORAN AKX SPOD
Salutare!Un sfat va rog despre lanseta CORMORAN AKX spod 3,60 4,5lb. Cum se comporta la nadit cu racheta s-au catapulta ?
Re: CORMORAN AKX SPOD
Am folosit-o la 2 sedinte pe balta dar doar cu catapulta si bulgari de nada de 100-120 grame.
Lanseaza usor la 80-85m echipata cu Okuma Sinex 65 (inaintas textil 0.28 si in rest Carbotex 0..32 DSC). Cred ca poate mult mai mult dar n-am avut nevoie pt ca pescuiam cam la distanta asta...si fiind prima data cand dadeam cu spod, mi-a fost cam frica sa ma las tare pe ea.
Daca ajung sambata pe balta o incerc cu racheta (porumb) dar si cu plumb simplu 120g ca sa vad cam cat lanseaza.
Fiind primul Spod pe care il folosesc, n-am termen de comparatie dar oricum, mie nu-mi trebuie mai mult de atat. Ma tenteaza chiar sa-mi iau 4 buc pentru Dunare...
In concluzie la banii astia e mai mult decat OK, numai ca din cate stiu nu mai sunt deocamdata pe stoc la importator.
Lanseaza usor la 80-85m echipata cu Okuma Sinex 65 (inaintas textil 0.28 si in rest Carbotex 0..32 DSC). Cred ca poate mult mai mult dar n-am avut nevoie pt ca pescuiam cam la distanta asta...si fiind prima data cand dadeam cu spod, mi-a fost cam frica sa ma las tare pe ea.
Daca ajung sambata pe balta o incerc cu racheta (porumb) dar si cu plumb simplu 120g ca sa vad cam cat lanseaza.
Fiind primul Spod pe care il folosesc, n-am termen de comparatie dar oricum, mie nu-mi trebuie mai mult de atat. Ma tenteaza chiar sa-mi iau 4 buc pentru Dunare...
In concluzie la banii astia e mai mult decat OK, numai ca din cate stiu nu mai sunt deocamdata pe stoc la importator.
Multumesc de raspuns ! Astept si alte pareri
eu zic sai dai bataie pt ca raportul calitate pret este unul dintre cele mai bune.eu am vandut in magazinul meu si toti clienti au fost multumiti.eu personal am testato pe un teren de fotbal si credema am fortat la greu.cai99 scrie:Multumesc de raspuns ! Astept si alte pareri
Multumesc dl-e Sebastian de raspuns!!
La ce pret ai vandut-o in magazin ?sebastian scrie:eu zic sai dai bataie pt ca raportul calitate pret este unul dintre cele mai bune.eu am vandut in magazinul meu si toti clienti au fost multumiti.eu personal am testato pe un teren de fotbal si credema am fortat la greu.cai99 scrie:Multumesc de raspuns ! Astept si alte pareri
156lei anul trecut in septembrie ultima bucata.gor965 scrie:La ce pret ai vandut-o in magazin ?sebastian scrie:eu zic sai dai bataie pt ca raportul calitate pret este unul dintre cele mai bune.eu am vandut in magazinul meu si toti clienti au fost multumiti.eu personal am testato pe un teren de fotbal si credema am fortat la greu.cai99 scrie:Multumesc de raspuns ! Astept si alte pareri