Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Moderator: Sebastian
Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
auleo bre ionicaaa.pai nu mai bine mergeai la etajul 3 sunai la usa la fam craparul sef si intrebai daca il lasa sa va jucati in fata blocului? ps.frumos,te inteleg perfect,pt ca si pt mine pestele este pe planul doi.sanatate bre
bre ioane daca te ustura inseamna ca tu nu ai fost la pescuit,ci ca la curve,hai spune drept.Paun Ion scrie:Duminica dimineata,,la ora 6 am strins sculele pentru a ne intoarce,,m-ai stateam dar (am plecat de acasa cu o raceala care am zis eu ca o sa o tin in friu cu niste tuica,bere si ceva analgezice,dar simbata dupa masa ,ma pus pe burta,,urinam din 5in 5minute si ma ustura intre picioare cind terminam de urinat de urlam ) vineri si simbata sa prins :nea Vasile o moaca la 3kg si atit,,,Gigel vreo 5 platici si eu o platica,,platici mai mici decit palma (un bors sa facut,din platici,,a adus si nea Vasile un salau de acasa,si ceva platici,,si am adus si eu de acasa 2 capatini de somon) a iesit bun borsul.M-am inselat cu retragerea viituri,,parerea mea ,,daca acum avem pe Tulcea o cota undeva la 350,,in 2 saptamini,,parerea mea nu vom avea cota sub 300 pe Tulcea,,chiar nu stiu cind se va retrage apa asta,,sa momit pentru crap,,cu boabe inmuiate si mamaliga,,nicio,,trasatura,,2 lansete au stat pe lipitori (improspatate),,2 zile,,2 pe rima neagra,,2 pe boabe si mamaliga,,,nimic,,un guvide si o platica,,apa nu era tulbure rau,,era la limita la care ai sperante,,,dar,,mare rau,mai mare decit de 1 MAI cu vreo 25cm,, duminica dimineata am cumparat medicamente din tulcea ,iar acum sint bine,,sint si poze si filme dar e si ceva treaba,,dar saptamina asta vor fi postate.(am aruncat tigarile,,ca nu mai intra )
nea IOANE ce ai patit bre
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
Ma,, am plecat deja racit de acasa,,acolo m-am imbatat si am adormit pe iarba ,ziua ,,fara sa pun ceva sub mine,pamintul rece, plus ca noaptea ,,dormeam in pavilionul de tintari, ca nu sufar in spatiu inchis,am racit mai tare,si sa transformat intro infectie urinara,combinata cu raceala,,eu am tratat situatia cu tuica de pruna 100% , bere si vreo 4 pastile de 2 lei,pai cum ?? aaa ???,ca de simbata dupa masa pina duminica dimineata cred ca m-am pisat de 100 de ori,,,omul si-o face singur, cu mina lui. acum sint bine, fac tratament corect .Da ma potolesc ,,nu m-ai fac figuri dastea,,sorprodan scrie: nea IOANE ce ai patit bre
- cosmin mihut
- Veteran
Ai ,,racit jos" ? stii cum zic fetele
MERCEDES S
- craparulsef
- Veteran
Nea Ionoca, multumesc mult! Mi-am facut un ierbar pe cinste, din pozele matale. Apropos, cam peste o luna de zile se limpezeste si apa, poate vii la Sulina...dam la platicute in fata blocului...la fel ca in imaginea de mai jos
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
- cosmin mihut
- Veteran
DEZASTRU.Multumesc nea Ion.Pozele sunt facute pe Sf. Ghe. ?
MERCEDES S
da pe Sfintu Ghe. sint facute ,,uite cum e apa in unele locuri,,ai lincul mai joscosmin mihut scrie:DEZASTRU.Multumesc nea Ion.Pozele sunt facute pe Sf. Ghe. ?
link : http://www.youtube.com/watch?v=r1dBUu47l7M
dar daca zici ca tot ati luat concedile,,,mergeti cu capul sus,,,e ,,foarte frumos,,te relaxezi
Dam bre,,da e beton,,in fata blocului,,nu merge,,ambientu e naspa rau,,trebuie ierbar ca in poze,,,poate la iarna ,,si inchiriem si o garsoniera(neaaparat cu incalzire) ,,sa simtim avantajul civilizatiei, la -5grade ,acu nu.craparulsef scrie:Nea Ionoca, multumesc mult! Mi-am facut un ierbar pe cinste, din pozele matale. Apropos, cam peste o luna de zile se limpezeste si apa, poate vii la Sulina...dam la platicute in fata blocului...la fel ca in imaginea de mai jos
acu in jungla e cel mai frumos,(nenorocita aia de platicuta ,,a venit amarita la o rima neagra,, scurta ,,cit acul)
- craparulsef
- Veteran
1. In primul rand, imi cer scuze pentru greseala de ortografie.. "Nea Ionoca...", vrand de fapt sa scriu nea Ionica.Paun Ion scrie:Dam bre,,da e beton,,in fata blocului,,nu merge,,ambientu e naspa rau,,trebuie ierbar ca in poze,,,poate la iarna ,,si inchiriem si o garsoniera(neaaparat cu incalzire) ,,sa simtim avantajul civilizatiei, la -5grade ,acu nu.craparulsef scrie:Nea Ionoca, multumesc mult!... poate vii la Sulina...dam la platicute in fata blocului...la fel ca in imaginea de mai jos
acu in jungla e cel mai frumos,(nenorocita aia de platicuta ,,a venit amarita la o rima neagra,, scurta ,,cit acul)
2. Da de ce vrei matale iarna la Sulina intr-o garsoniera?
3. Da ce fel de sursa de caldura preferi?
4. Da de ce -5 grade si nu de cazan la 45 grade?
INFO SULINA !!! - 0723.658.807
.......................................................................................................craparulsef scrie:1. In primul rand, imi cer scuze pentru greseala de ortografie.. "Nea Ionoca...", vrand de fapt sa scriu nea Ionica.Paun Ion scrie:Dam bre,,da e beton,,in fata blocului,,nu merge,,ambientu e naspa rau,,trebuie ierbar ca in poze,,,poate la iarna ,,si inchiriem si o garsoniera(neaaparat cu incalzire) ,,sa simtim avantajul civilizatiei, la -5grade ,acu nu.craparulsef scrie:Nea Ionoca, multumesc mult!... poate vii la Sulina...dam la platicute in fata blocului...la fel ca in imaginea de mai jos
2. Da de ce vrei matale iarna la Sulina intr-o garsoniera?
3. Da ce fel de sursa de caldura preferi?
4. Da de ce -5 grade si nu de cazan la 45 grade?
Hai sa le luam pe rind
1.nu e problema la scris,,m-ai gresim,,se accepta scuzele
2.pai matale ,ai propus sa vin probabil vara,(avantajul orasului il vezi iarna,( cind se poate dormi intro garsoniera ) ,nu vara,,cind e mult mai frumos sa dormi in natura
3.bineinteles,, la incalzirea in dotare a blocului (dar ea sa existe ,ca o fi lemne,sau ce o mai fi caldura sa fie)
4.pai ,,nu la frig verificam reteta,cu avantajul orasului (aici ai venit cu ideea laterala ,,,cazan la 45 grade,,, buna idee,daca cazan de 45 grade =tuica de 45 grade)