Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
sorprodan
Veteran
Veteran

Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

Mesaj de sorprodan » 30 Mai 2010, 12:37

o fi
prins ceva? :!!
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 30 Mai 2010, 13:33

Da cred ca este chiar necesar sa dam si noi macar cate un sms pentru prietenii nostri din acel loc frumos si atat de drag noua **==
MERCEDES S

dunareanu
senior
senior

Mesaj de dunareanu » 30 Mai 2010, 13:41

bravo,meserie,meritau mai mult dar,ce dracu' ne faceam daca ar fi castigat,nici n-aveam unde sa organizam :)) ,asa ca mai bine asa,intradevar Sorine ,Minaur BM a fost super echipa de handbal cu Maricel Voina pe post de vedeta,nu stiu ce s-a intamplat ca echipa de a picat,de fapt tot handbalul masculin a picat !

dunareanu
senior
senior

Mesaj de dunareanu » 30 Mai 2010, 21:01

bai fratilor,sa dea dracii daca stiu de ce iubim noi Dunarea asta,e o curva nenorocita :)) ne tine ca pe ghimpi toata iarna,apoi cand vine primavara ne imbie cu apele ei frumoase,ne cheama la ea,ca stie ca nu putem venii ca e prohibitie,e perioada cand isi face reclama :)) si apoi,cand e sa ne dam la ea ,gata ne intoarce spatele,ne da tulbureala,ape mari,mizerii la vale,toate nenorocirile,cheltuim bani ca nebunii,barci,momeli,scule care mai de care,fitze,exact ca bagaboantele :)) de ce dracu o mai iubim,ca n-ar merita,dar asa zicem si despre femei nu ? :))

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 30 Mai 2010, 21:27

dunareanu scrie:bai fratilor,sa dea dracii daca stiu de ce iubim noi Dunarea asta,e o curva nenorocita :))
Da, Costine, dar una a dracului de frumoasa. Iar daca noi ne batem joc de ea (ma rog, nu toti), atunci ea de ce nu ar proceda la fel ? :))
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 31 Mai 2010, 05:34

Duminica dimineata,,la ora 6 am strins sculele pentru a ne intoarce,,m-ai stateam dar (am plecat de acasa cu o raceala care am zis eu ca o sa o tin in friu cu niste tuica,bere si ceva analgezice,dar simbata dupa masa ,ma pus pe burta,,urinam din 5in 5minute si ma ustura intre picioare cind terminam de urinat de urlam ) vineri si simbata sa prins :nea Vasile o moaca la 3kg si atit,,,Gigel vreo 5 platici si eu o platica,,platici mai mici decit palma (un bors sa facut,din platici,,a adus si nea Vasile un salau de acasa,si ceva platici,,si am adus si eu de acasa 2 capatini de somon) a iesit bun borsul.M-am inselat cu retragerea viituri,,parerea mea ,,daca acum avem pe Tulcea o cota undeva la 350,,in 2 saptamini,,parerea mea nu vom avea cota sub 300 pe Tulcea,,chiar nu stiu cind se va retrage apa asta,,sa momit pentru crap,,cu boabe inmuiate si mamaliga,,nicio,,trasatura,,2 lansete au stat pe lipitori (improspatate),,2 zile,,2 pe rima neagra,,2 pe boabe si mamaliga,,,nimic,,un guvide si o platica,,apa nu era tulbure rau,,era la limita la care ai sperante,,,dar,,mare rau,mai mare decit de 1 MAI cu vreo 25cm,, duminica dimineata am cumparat medicamente din tulcea ,iar acum sint bine,,sint si poze si filme dar e si ceva treaba,,dar saptamina asta vor fi postate.(am aruncat tigarile,,ca nu mai intra )

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 31 Mai 2010, 13:08

Nea Ion, bine ai revenit si insanatosire grabnica. Intotdeauna am fost de parere ca sanatatea este cea mai importanta cand plecam pe balta. Cu restul, bani, timp liber, logistica, ne mai descurcam, dar fara sanatate...mai greu, daca nu imposibil de multe ori. Evident, cel mai suparator este cand problemele apar sau se agraveaza chiar la fata locului. Am patit-o pe pielea mea la ultima iesire cand am facut o idigestie de toata frumusetea si numai la pescuit nu mi-a mai stat mintea. Cat despre peste, noi avem o vorba : "iesirea conteaza" . Si moaca la 3 kg e chiar un somotei frumos :). Te-asteptam cu poze si filmulete care vad ca fac din ce in ce mai mult deliciul privitorilor :)). Chiar ca tre` sa ne luam fotografi profesionisti cu noi, un om in gaşcă care sa faca numai asta =))
I Fish. Therefore I am.

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 31 Mai 2010, 14:04

Pai da!...
S-a mai dovedit inca o data, daca mai era nevoie, ca butonez aici de pomana...daca eu scriu ca e tulbure namol, voi plecati la pescuit! :-??
Pai ce...v-am dat eu startul? :-t Cine face ca nenea Ion, ca dansul sa pateasca! Sic! >:)
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

timer
Veteran
Veteran

Mesaj de timer » 31 Mai 2010, 18:10

craparulsef scrie:Pai da!...
S-a mai dovedit inca o data, daca mai era nevoie, ca butonez aici de pomana...daca eu scriu ca e tulbure namol, voi plecati la pescuit! :-??
Pai ce...v-am dat eu startul? :-t Cine face ca nenea Ion, ca dansul sa pateasca! Sic! >:)
Mai frate.io ma cam saturai de-atatia cumulusi-nimbus pe cap de locuitor...Iar ne matura Craiova,o lua spre Bucuresti, cu peron dreapta Constanta...Cica-s cu sisteme de perturbari..Pai ,cum sa nu dea-n balbaieli pestii din iazuri,rauri ,fluvii ,mari si oceane? :-?? Sfinte Ilieeeee,mai ho! :(
ps/Domnu Paun,bine ai venit!Or veni si vremuri mai bune...Sanatate!

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 31 Mai 2010, 18:45

Poze de genul asta voi posta doar pe topicul de discuti generale (dar sa nu uit ,,vreodata),,,am uitat sa spun,,,nici pestele nu sarea,,,daca auzeai toata ziua 6,7 sarituri ??

sorinbv
senior
senior

Mesaj de sorinbv » 31 Mai 2010, 19:47

frumoase poze 8->

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 31 Mai 2010, 20:20

Da....Frumoase poze .Multa sanatate nea Ion.
MERCEDES S

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 31 Mai 2010, 21:24

cosmin mihut scrie:Da....Frumoase poze .Multa sanatate nea Ion.
Ma scuzati ,a venit o furtuna ,,si a picat netul
Baile sulfuroase de la Giurgeni nu mai functioneaza,,,in cazul asta am apelat la aceiasi apa,,,doar ca difera amenajarea,,dar a fost buna la raceala.

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 31 Mai 2010, 21:40

eeee.

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”