Locatii de pescuit in jurul Craiovei
Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman
- Allen Besnovich
- Veteran
Re: Locatii de pescuit in jurul Craiovei
La geormane tot merg odata, orice ar fi. Vreau sa ma conving singur ca nu e peste in balta, desi am auzit la altii care au fost.. 3 zile au prins doar un biban.. pacat, era o balta frumoasa rau....
C.S. OLTENIA FISHING
toate baltile se duc naiba ...............
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
ba sa stii ca somn este foarte mult si mare.stefanflorin scrie:La cat curent au vazut baltile alea, mai bine stai acasa. Nu mai sunt de mult ce erau odata, matahale de somni, crapi si teni.
- stefanflorin
- Veteran
ai vazut/prins tu? din auzite la cati mananca ce nu trebuie nu mai cred un cuvant. Gandeste-te ca in ultimii ani s-a braconat la greu si daca in trecut se bagau decat plase, in ultimii ani s-a dat cu curent si s-au scos tone de peste, in special pe Marica. O spun din surse destul de sigure (localnici).venom scrie:ba sa stii ca somn este foarte mult si mare.stefanflorin scrie:La cat curent au vazut baltile alea, mai bine stai acasa. Nu mai sunt de mult ce erau odata, matahale de somni, crapi si teni.
Work is for people who can't fish!
se apropie apocalisa frate
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
NU A MAI FOST NIMENI LA PESTE?
DE HUNIA MAI STIE CINEVA CEVA?
Am inteles ca e plina de iarba ca si anul trecut si se pescuieste din barca in cateva ochiuri cu prajina.venom scrie:DE HUNIA MAI STIE CINEVA CEVA?
- Allen Besnovich
- Veteran
Despre balta de la giurgita are cineva noutati ?
C.S. OLTENIA FISHING
- stefan_kwr
- Veteran
Am evitat sa ma duc la aceasta balta deoarece pe toti care au fost ii auzeam ca nu au prins nimic, dar cred ca o sa ma duc cat de curand sa ma conving singur, avand in vedere ca de la tara de la bunici sunt vreo 8-10 km pana acolo.alinuu scrie:Despre balta de la giurgita are cineva noutati ?
Am inteles ca taxa este 30 ron/zi. Daca te duci inainte sa ne spui si noua ce-ai facut...
- Allen Besnovich
- Veteran
- stefan_kwr
- Veteran
Tot la fel stiam si eu dar acum am aflat ca este 30 ron. Chiar nu stiu cat de adevarat este...alinuu scrie:Eu stiam ca taxa este 50 ron pe zi
si pe 24 de ore cat este taxa?peste se mai prinde?
stie cineva de canalele de la carna,bistret,ocnita,malaele?pe langa apa care a bagat-o dunarea ,a mai si intrat si peste?
- stefan_kwr
- Veteran
Inainte stiam ca este 80 ron/24ore, acum nu mai stiu cat este.venom scrie:si pe 24 de ore cat este taxa?peste se mai prinde?