Mihailesti / Cornetu
Moderatori: gor965, mini_mic, Sebastian
Re: Mihailesti / Cornetu
a fost azi (23.07.2008) un prieten, pe Mihailesti/ Cornetu si a prins un somn de 17 Kg
8) 8) 8) mai are pana la 26 kg ca sa ma ajunga 8) 8) 8)
- dan _city_center
- senior
26 KG :shock: :shock: :shock: la ce a intrat?...cit a durat drilul?...poate detaliezi un pic despre captura....Ionutz scrie:a fost azi (23.07.2008) un prieten, pe Mihailesti/ Cornetu si a prins un somn de 17 Kg
Baricada Carp Club
- abdulaconstantin
- utilizator
Ionut nu mai minti tata ca ai prins tu pesti aia ca incepi sa semeni cu robert, asa ca lasa-te de sportul asta ca nu merge. Si despre loc unu care cunoaste putin garla stie unde sunt aceste locuri de care zici tu, nu prea e greu de gasit. Mai taie din pestele ala de 26 kg si lasa-l la 25 si nu de 17 ci de 15kg si ca nu ai luat tu si ai fost spectator.
Minti lumea cu zambetul pe buze. Pui lumea pe drumuri aiurea ca vezi doamne argesul e baza
Minti lumea cu zambetul pe buze. Pui lumea pe drumuri aiurea ca vezi doamne argesul e baza
costysomn
abdulaconstantin scrie:Ionut nu mai minti tata ca ai prins tu pesti aia ca incepi sa semeni cu robert, asa ca lasa-te de sportul asta ca nu merge. Si despre loc unu care cunoaste putin garla stie unde sunt aceste locuri de care zici tu, nu prea e greu de gasit. Mai taie din pestele ala de 26 kg si lasa-l la 25 si nu de 17 ci de 15kg si ca nu ai luat tu si ai fost spectator.
Prietene....nu stii tu mai bine ca mine care am fost acolo si i-am cantarit pe toti la Marius in curte !...
Si tu nu te mai lauda ca prin cartier ca ai prins somn de 17 Kg ca la prins prietenu tau
si apropo....pe locu unde a prins prietenu tau somnu de 17 kg.....a scapat Robert unu de peste 35 Kg :shock:
- abdulaconstantin
- utilizator
nu al meu prieten ma ci al tau si nu ma intereseaza ce a facut Robert, cert e ca nu tu ai prins pestii aia, eu am fost o singura data acolo si am scapat unu mare si un prieten al meu care era cu min a luat unu de 22 kg. Mie nu imi place sa ii infloresc sau sa zic ca l-am prins eu cum faci tu si cu Robert.
costysomn
am fost de ieri (marti 29) pana azi la pranz, am dat pe un loc undeva vizavi de ciobani - dreapta, practic pe cursul Argesului. Am dat cu 6 lansete pe coropisnita. Rezultat :roll: o moaca de 2-3 kg, doua nascute anul asta, care au zburat rapid inapoi, si 2 trasaturi nefinalizate pe timp de zi... A... si sa nu uit: Am avut un bat la buchet de rama, care la 6:30 dimineata a "produs" un ciortan la vreo 3 kg, si cativa strapazani amariti...
P.S.: abdulaconstantin, daca nu e cu suparare, se poate spune un loc dedicat pt somn mare prin zona? merci anticipat si fire intinse!
P.S.: abdulaconstantin, daca nu e cu suparare, se poate spune un loc dedicat pt somn mare prin zona? merci anticipat si fire intinse!
- dan _city_center
- senior
cind la scapat .ziua .noaptea. .la ce a intrat hai da-ti si voi din casa cite ceva..va rog
Baricada Carp Club
LOCUL ESTE SECRET !!! Fiecare pescar cu locul lui 8)
[quote="Ionutz"]LOCUL ESTE SECRET !!! Fiecare pescar cu locul lui 8)[/quote]
Ionutz, poate nu toti sunt la fel de secretosi ca tine, la urma urmei, suntem pe un forum, al carui scop e schimbul de informatii, nu doar acela de a ne lauda...
Ionutz, poate nu toti sunt la fel de secretosi ca tine, la urma urmei, suntem pe un forum, al carui scop e schimbul de informatii, nu doar acela de a ne lauda...
Eu sunt mai secretos si nu ma laud deloc !!! si facem schimb de imformatii....dar eu nu vreau sa zic locul...
- dan _city_center
- senior
dar....poate il vinzi.[locul)tare as vrea sa fac un dril cu unul de peste 25.kg .....o fi tare?..se poate scoate un asemenea somn?.......Ionutz scrie:Eu sunt mai secretos si nu ma laud deloc !!! si facem schimb de imformatii....dar eu nu vreau sa zic locul...
Baricada Carp Club
pai de ce nu zici asa
se scoate somn si mai mare de 25 kg.....
- dan _city_center
- senior
cind facem o partida?. e gol frigiderul :shock: .. de vorbe sint satul da-mi PM multumesc.Ionutz scrie:pai de ce nu zici asa
Baricada Carp Club
dan _city_center scrie:cind facem o partida?. e gol frigiderul :shock: .. de vorbe sint satul da-mi PM multumesc.Ionutz scrie:pai de ce nu zici asa
hai ca ai fost tare la faza cu frigiderul =))
nu stiu....vorbim....cu vremea asta :evil: :evil:
Prieteni , aveti grija ca ati inceput sa fiti off topic se pot trimite si mesaje private .