RESPECT PENTRU CRAPUL DE DUNARE
Moderator: Sebastian
Re: RESPECT PENTRU CRAPUL DE DUNARE
braavo omule ai o bila alba de la mine
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
- cosmin mihut
- Veteran
RESPECTUL , RESPECTUL Sebi...sebastian scrie:al dreqului carele este ele logopediile si alte dinastea.ma vad nevoit sa ma repet de aceasta data cu o mica completare-WHAT THE FUCK ,MAN?sorprodan scrie:se stie fratioare dar nu dau dect cu doua eu restul da prietenii ca nu au saracii , cel mai tare din ei da cu una si nu face fata , pe gratar la mici cu ea
MERCEDES S
baieti,vesti proaspete de pe bratul sf.gheorghe de la nea ion paun[comunicate la telefon] apa nu este tulbure ,este in crestere,ceva ciupituri la lipitoare,si platici la mamaliga linga mal.crapul nu misca ,in schimb spritul si gratarele merg ca si unse,poze, filme la greu cind vine ,avem cu ce ne bucura privirea.in rest mare veselie in tabara ,tintari putini doar cam o ora seara,timp frumos ,cald si bine.duminica revenirea,asteptam cu sufletul la gura .fire intinse nea IOANE.
Poate intra ceva la lipitoare, dar trebuie insistat un pic noaptea zic eu. Bine ca e distractia in toi. Fire intinse nea Ioane!!
I Fish. Therefore I am.
TOATA noaptea are 4 lansete la apa.2la crap si 2 la somn,inca nimic dar pina duminica ,cine stie ...pharaoh scrie:Poate intra ceva la lipitoare, dar trebuie insistat un pic noaptea zic eu. Bine ca e distractia in toi. Fire intinse nea Ioane!!
- cosmin mihut
- Veteran
Da ai dreptate Sebi ,de obicei crapul intra abia dupa 2-3 zile de momire..nea Ion se intoarce duminica ? Hm ,imposibil sa nu intre ceva daca zici ca apa nu-i tulbure ...Fire intinse iti doresc si eu nea Ion.
MERCEDES S
ar fii frumos sa vedem ceva capturi
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume
- cosmin mihut
- Veteran
Nu banuiesti ce o sa-ti raspunda ? Cristal, ca-n fantana... hmm...ori in fantana...cosmin mihut scrie:Prodane cum ii apa pe la voi ?
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- cosmin mihut
- Veteran
Servus Sorine ,ce mai faceti...Va doresc la toti sambata si duminica placuta .Eu merg la un ospat astazi.Vreau sa cinstesc crapul inaintea iesirii
MERCEDES S
Servus ! Mai Cosmine, da inainte de a respecta crapul, observ ca sfidezi criza . Parca nu de mult ne povesteai de un alt ospat...
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- cosmin mihut
- Veteran
Sorine stii tu cum e ,obligatii ,neamuri,etc azi merg la un var de-al sotiei..ce sa fac spune si tu,da stii tu vorba aia iei imprumut si nu te rogi de nimeni...
MERCEDES S
Cosmine la mine aci e mare rau frate tre sa cumpar barca neaparat
Cosmine stai coane linistit,n-o sa ai apa tulbure,Sf Gheorghe e cel mai limpede dintre brate chiar si pe viitura,cel mai afectat e Chilia ca preia cea mai multa apa din Dunare si are si debit puternic,n-ai vazut ce apa cacanie are nea Craparu' pe Musura ?,stai linistit ca o sa fie bine si o sa prinzi si peste !
- Adi Trofin
- junior
si prohibitia ?sorprodan scrie:ar fii frumos sa vedem ceva capturi