BANAX 5600NF - 2 bucati
Moderatori: mini_mic, Sebastian, pharaoh, Coleman
Reguli forum
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
-
-
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>MASURI DE SIGURANTA REFERITOARE LA TRANZACTIILE DE PE FORUMUL INFOPESCAR.TV<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
-
-
BANAX 5600NF - 2 bucati
ma intereseaza sa vand sau sa schimb 2 Banaxuri 5600 NF, au pe ele 300m fir fiecare de 0,27 si anume Jakson Crocodile (ca idee sunt scoase o singura data pe balta cca 6 ore) cu o shimano shimano navi xta 8000 noua sau impecabila.
mulinetele sunt ireprosabile- a se citi- noi.
pret fix 180 bucata sau 350 ambele
anuntul e valabil pt Bucuresti sau cine se poate deplasa in oras,
nu fac schimb prin posta sau curier.
mulinetele sunt ireprosabile- a se citi- noi.
pret fix 180 bucata sau 350 ambele
anuntul e valabil pt Bucuresti sau cine se poate deplasa in oras,
nu fac schimb prin posta sau curier.
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!
Re: BANAX 5600NF - 2 bucati
inca valabil
in principiu, m-ar tenta mai mult sa schimb banaxurile cu o shimano shimano navi xta 8000.
in principiu, m-ar tenta mai mult sa schimb banaxurile cu o shimano shimano navi xta 8000.
Se pare ca diacritica ar trebui exclusa din gramatica lb romane,ca sa nu mai sesizam atatea"vipuri" cocosate de statul pe la scoala!So, remember printre altele ca: mi-au nu este=cu miau!
- dragan claudiu
- Veteran
Una noua in magazin costa 178 ron cu garantie.
Iar firul costa 30 ron 1000 metri. ca idee.

opaaa, iti multumesc mult pt informarea prompta pe care din cate imi amintesc nu o cerusem.
in fine- se prea poate, nu contest, tot ca idee nu oblig pe nimeni sa cumpere de la mine.
la randul meu le-am cumparat cu aprox 2mil tot din magazin(am factura nu fac bisnita) si 20 ron a costat firul fiecareia(si ala are factura) !
desigur, fiecare se orienteaza si cum spuneam cumpara de unde doreste, aici pretul ramane neschimbat.
in fine- se prea poate, nu contest, tot ca idee nu oblig pe nimeni sa cumpere de la mine.
la randul meu le-am cumparat cu aprox 2mil tot din magazin(am factura nu fac bisnita) si 20 ron a costat firul fiecareia(si ala are factura) !
desigur, fiecare se orienteaza si cum spuneam cumpara de unde doreste, aici pretul ramane neschimbat.
daca tot vb .. http://www.infopescar.tv/forum/post47698.html#p47698dragan claudiu scrie:Una noua in magazin costa 178 ron cu garantie.
- m-am uitat mai bine mai jos pe postul nr 3
ca chestie asa http://www.infopescar.tv/forum/vanzari/ ... t4014.html
cam jenant ...asa ceva in general se trimite MP
oferta valabila

Poate n-am inteles eu ce e jenant, dar In primul topic invocat e vorba de Helicon 5600-Korea ,iar in al doilea topic e vorba de Helicon 5600NF-China ...de aici discrepanta intre preturile vehiculate !mihi78 scrie: daca tot vb .. http://www.infopescar.tv/forum/post47698.html#p47698
- m-am uitat mai bine mai jos pe postul nr 3
ca chestie asa http://www.infopescar.tv/forum/vanzari/ ... t4014.html
cam jenant ...asa ceva in general se trimite MP
oferta valabila.
salut! ma intereseaza pe mine aceste mulinete. 0726731466 .bip si te sun.
actualizare
incepand cu 2.06 anuntul se sisteaza pana dupa 10.06.