In urma sentintei civile a Curtii Supreme de Justitie care este irevocabila din 24-02-1999 , Agvps-ului i sa interzis sa se inscrie in Registul Asociatiilor si Fundatiilor.
Cu toate acestea in anul 2000 sa inscris la Judecatoria sectorului 2 din Bucuresti In Registul Asociatiilor si Fundatiilor incalcind grav legile in viguare.
Datorita acestui fapt am instiintat Ministerul Justitiei care a trimis o Notificare la Judecatoria sectorului 2 pentru a rezolva problema ivita. Judecatoria sectorului 2 a dat termen de judecata in 10 - 09 -2008.
Aceasta situatie am aduso la cunostiinta si a Ministerului Agriculturii si a ANPA- Bucuresti. Ca urmare Presedintele ANPA n-ea trimis urmatoarea adresa din care rezulta ca AGVPS-ul si filialele sale nu vor primii permise de pescuit sportiv pina nu se clarifica situatua lor juridica
AGVPS ESTE ILEGAL CONSTITUIT
Re: AGVPS ESTE ILEGAL CONSTITUIT
Cu alte cuvinte daca nu am permis pentru pescuit la Dunare, acum pot pescui si fara? sau... nu inteleg eu?! :oops:
Dan Serban
Si cei care le au vizate la AGVPS(eu, spre exeplu ,l-am vizat si la Dolj si la Olt) ce facem? Ca la noi,la nimeni.... :shock: :mrgreen:
Pina se va clarifica situatia juridica a AGVPS-ULUI si a filialelor sale va trece anul.
Sper ca de la anul situatia sa fie foarte clara ca pescarul de rind sa stie ce are de facut. Oricum situatia juritica a AGVPS-ului este foarte nasoala.
Sper ca de la anul situatia sa fie foarte clara ca pescarul de rind sa stie ce are de facut. Oricum situatia juritica a AGVPS-ului este foarte nasoala.
- IULIAN C
- carpZone team
Si eu care speram sa merg in concediu pe un lac (Siriu,Buzau) care e in gestiunea lor..... :?APSHD scrie:Pina se va clarifica situatia juridica a AGVPS-ULUI si a filialelor sale va trece anul.
Speram sa obtin "pe loc" o autorizatie...ceva pt 6-7 zile cat voi sta pe balta,dar nu cred k e posibil cu incalceala asta de legi....
Nu de alta dar daca nu ai permis esti amendat sau chiar dosar penal pt braconaj!
Anii trecuti am fost "braconier"...am mers la risc si n-a venit nimeni sa ma controleze.
Dar anul asta ca o sa merg cu bateria de crap chiar ca ar fi aiurea sa-mi fie confiscate scule pe care cu greu le-am obtinut si care sunt f scumpe...
Solutii pt noi vor alarea...
Dar....CAND???
SISTEMUL DE VALORI N-O SA MI-L SCHIMB NICIODATA
- mr marinel
- utilizator
Se apropie termenul numai maine nu-i poimaine oare ce decizie se va lua?
- mr marinel
- utilizator
O stiti pe aia oglinda oglinjora cine este cea mai tare din tara si a tras DNA-ul pe sfoara. Tu maria ta Bombonel.
Ps.
Daca adminul considera ca am sarit calul delete fara scrupule.
Ps.
Daca adminul considera ca am sarit calul delete fara scrupule.
Daca pescarii erau mai bine informati ieseau de mult din acest AGVPS, care reprezinta doar interesele vinatorilor si se organizau in asociatii de pescari ca sa-si poata impuna propriile programe specifice acestui sport,asa ca au ramas doar (oaia de muls )a AGVPS-ului si inca vor mai ramine ca asa vor cei mari.