farmecul pescuitului, ceea ce il deosebeste si delimiteaza de vanatoare sunt sansele de scapare care sunt mai multe, principiile sunt total opuse- se merge pe rabdare si tutun nu pe punct ochit punct lovit- nu stii ce e sub apa si nu esti sigur de ce ai in ac pana nu il aduci la mal.
despre plantat cred ca era normal sa apara si aceasta etapa in secolul vitezei data fiind criza de timp liber a oamenilor, deci se va prinde mai mult, poate mai mare si cert mai repede insa atentie la faptul ca e posibil ca in timp sa scada si din intensitatea satisfactiei.
also, cum spuneam ii ataca bine din principii, iar la chestia asta sunt de acord Mircea, plantatul ar trebui exclus pt ca in stilul asta s-ar putea inventa pana la urma barcute teleghidate cu plasute buclucase care sa-l vare si in juvelnic direct.

ca tot veni vorba,voi ce parere aveti? parca as avea un dinte impotriva la C&r pentru ca momentan vad in el un pretext si un bun argument de protejare a afacerii pe la unii (nu si la altii

sincer nu stiu cat ii scoate in evidenta linia sportiva, cum incurajezi practicarea pescuitului ca sport, atata timp cat taxa nu prea e modica si cand sunt sanse ca din balta acesta sa sara toamna pe tarabe.
revenind la originile topicului, eu o vad cam asa:
balta, nada, experienta, scule.