Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
pharaoh
site team
site team

Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

Mesaj de pharaoh » 26 Mai 2010, 22:50

Nuuu..mai glumim si noi..e plictisitor meciul :P
I Fish. Therefore I am.

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 26 Mai 2010, 23:07

pharaoh scrie:=))
da iorgule, culoare de fetiţe

Iarta-ma dar te contrazic. Am avut un moment de ratacire, slabiciune, marlanie, hai sa-i zic, eram baut rau si m-au adus la linia de plutire si el si Sebi (la ei ma dadusem). A doua zi ma simteam mult mai rau de ce am postat, cu toate ca avem un cap cat cotele actuale ale Dunarii. Cele mai prolifice relatii apar dupa multe scantei, cu, conditia sa ai capul pe umeri si sa fii realist in relatia interumana. Hai ca te-am spart Pharaoh =))
Ocroteste natura, merita!

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 26 Mai 2010, 23:15

iorgu scrie:. Cele mai prolifice relatii apar dupa multe scantei, cu, conditia sa ai capul pe umeri si sa fii realist in relatia interumana.
Nu stiu daca e chiar asa, nu vreau sa te contrazic. Te pricepi mai bine la relatii interumane.
I Fish. Therefore I am.

Sebastian
site team
site team

Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?

Mesaj de Sebastian » 26 Mai 2010, 23:28

dunareanu scrie:bai fratilor,acum am vazut ca le-a dat baimarenilor culoarea mov :)) ,bai fratilor v-a facut gore sergenti majori =)) bravo nenicilor,sa vedeti si voi acum cum e de partea cealalta a baricadei :))
nu e vba de culoare , sergenti,sau baimareni , dunarene,este vorba de calitatea oamenilor,fara falsa modestie,si da ai dreptate acum se vede cum e de partea cealalta a baricadei,dar a uneia, ecumenica ,si nu asa cum inclin SA CRED,ca ti o inchipui tu[sper sa ma insel]

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 26 Mai 2010, 23:32

Frate, nu sunt gay [-x Te asigur ca nu vreau sa intru cu tine in discutii contradictorii, mai ales ca ai dat culoare si impuls topicului in care ai postat =D> Am facut afirmatia cu relatii interumane la adevaratul sens al cuvantului din dex. Crede-ma ca sunt doritor de discutii pe acest forum si datorita faptului ca lucrez cu publicul si multi vin la noi incarcati de energie negativa (sunt ateist dar am ajuns sa cred in asa ceva), pe care o preiau eu si trebuie sa ma destresez intr-un fel. Tu, te asigur esti un partener de discutii pe forum care nu poti devia spre alte teme. Am postat cat am putut eu de sincer, daca am deviat, te rog sa ma aduci la MAL (am vrut sa pun o pictograma dar nu am stiut ce sa aleg).

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 26 Mai 2010, 23:37

Nu iorgule, chiar vorbeam serios cu relatiile interumane pentru ca chiar tu ai zis ca lucrezi de ani de zile cu oamenii si e normal sa ai mai multa experienta.
I Fish. Therefore I am.

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 26 Mai 2010, 23:43

Ma speriasem, frate. Ok., mergem inainte. Acum stiu ce pictograma sa aleg <:-P

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 27 Mai 2010, 02:22

Iorgule, sunt convins ca ai ales o pictograma. Sper sa nu mi-o iei in nume de rau. Ramane intre noi ?
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 27 Mai 2010, 07:43

Buna dimineata Sorine, binenteles ca nu interpretez dusmanos imaginea. bine ca ai sters-o. Demonii noptii erau pe taramul lor :)) Dar cam banuiesc ca m-a dat Ion in primire =))

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 27 Mai 2010, 10:45

FELICITARI ,FELICITARI Sorine ma bucur si ptr. tine .BRAVO =D>
MERCEDES S

cosmin mihut
Veteran
Veteran

Mesaj de cosmin mihut » 28 Mai 2010, 08:53

Inca nu a aparut craparulsef cu nici o veste de prin zona Dunarii :-?? ,am vorbit cu el la telefon ieri nu prea avea cu ce sa se laude...dar se pare ca apa este spre bine...
MERCEDES S

craparulsef
Veteran
Veteran

Mesaj de craparulsef » 28 Mai 2010, 20:43

Am aparut...oameni buni, am lipsit si eu cateva zile si ce citesc si ce vad pe aici ma ia de cap...Doamne !... pai ce te-a rugat nea Ion si ce facusi matale...s-au schimbat in roz bonbon...ma roade invidia...sa vezi de acum inainte Gore, Sebi, Sorin...aveti grija ceilalti ce scrieti!!! Ganditi ceva si scrieti altcumva - ca ne da cu cenzura la gioale!
INFO SULINA !!! - 0723.658.807

bogdan25
membru activ
membru activ

Mesaj de bogdan25 » 28 Mai 2010, 21:38

gata disctractia,acum numai pe pm offtopic :))

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 28 Mai 2010, 22:25

Buna seara, la toti forumistii. Marius nu cred sincer ca vor fi atat de cenzuratori (alt terman nu am gasit momentan) . Acest topic este creat in mod special, pentru refularea noastra si pentru destresare, avand ocazia sa ne spunem si noi ofurile si sa inchegam niste relatii care sunt sigur mai devreme sau mai tarziu se vor cimenta. Personal fac aceasta afirmatie, deorece nu stiam modul de comunicare civilizata pe un forum si am intrat in conflict (mea culpa) cu toti trei. Au reusit cu toti sa ma aduca la realitate usurel, usurel. Crede-ma sincer ca daca voi simtii ca sunt lezat in parerile sau opiniile pe care voi imi dati impulsul sa le postez, ma retrag in carapacea mea. MODERI, nu este nici un fel de avertisment, nu am acest drept, dar va rog apreciati sinceritatea si modul meu de a reproduce ideile in acest moment. Crec ca am tastat prea mult. :">

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 29 Mai 2010, 04:04

"Buna dimineata" prieteni ! Sper ca relatia dintre noi sa nu se modifice in urma schimbarii unor culori. Sper ca tot acest grup format in timp sa fie baza acestui colt de forum. Si...mai terminati bre cu atatea intepaturi, ca de vreo doua zile nu ma mai pot aseza pe fund =))
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”