ramai cu bine
Moderatori: mini_mic, vali003, Coleman
ramai cu bine
odihneascase in pace.mare om, http://www.citynews.ro/alba/eveniment-2 ... ena-82930/
Re: ramai cu bine
Dumnezeu sa-l ierte!
A mai disparut unul din marii actori romani.
A mai disparut unul din marii actori romani.
LA FEL SUBSCRIU,,LA CELE SCRISE MAI SUS
si ca un sfat,,,traiti viata pina in ultima clipa,,fara sa va ginditi,,,ca vom pleca,,parca e mai usor
si ca un sfat,,,traiti viata pina in ultima clipa,,fara sa va ginditi,,,ca vom pleca,,parca e mai usor
Puneam la un camp cu verdeata Ismaile. Odihna in pace...
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Am avut ocazia sa dau mana cu el chiar anul trecut la un fel de receptie. Jovial, destins, mereu pus pe glume si foarte, foarte modest. Odihneste-te in pace maestre!!
I Fish. Therefore I am.
- Bragau Laurentiu
- senior
Inca un parinte al cinematografiei romanesti a plecat dintre noi .S-ai fie tarana usoara ,odihnestete in pace maestre
-
- VIP+++
sa dus la cer si ma lasat fara cuvinte tovarasu meu da suflet Patarulea ...Dumnezeu sal odihneasca si sal puna sa recite dan rolurile cu care ia incantat ani da zile pa romani ! Avelo bahtalo Jane si sa sti ca noi nu uitam nimic ,niciodata !
Decat cocosat de munca ,mai bine burtos de bere
A mai cazut o stea a cinematografiei romanesti.Sa-i fie tarana usora
Acum dorm toti ,impreuna ! Sa le fie somnul dulce si sa-i asculte Dumnezeu !Thepsis scrie:Gogule...Trandafire, Patraulea...dormiti?
In fiecare an , ne mai paraseste cineva , sa-i fie tarina usoara .
Oare cine le va lua locul? Personal consider ca au fost si sunt , cu totii de neinlocuit. Ne-ati lasat un gol in suflet. Voi ne mai luminati viata in zilele rele de care am avut parte. Daeschise fie drumurile Raiului pentru voi.
Ocroteste natura, merita!
Sa-l odihneasca D-zeu!
Dumnezeu sa il ierte!
Incet, incet se duc toti marii artisti ai Romaniei.
Aplause pentru ultima oara maestre!
Incet, incet se duc toti marii artisti ai Romaniei.
Aplause pentru ultima oara maestre!
- florentiniuga
- Master Admin
Din pacate ne-a parasit maestrul dar amprenta pusa pe memoria colectiva a unui neam intreg il va pastra vesnic viu si prezent. Birlic e viu, la fel Tanase. Asa va ramane si nea Jean, mereu tanar, mereu sugubat, debordand de farmec si veselie, pentru ca el nu este un fost actor, este o valoare de patrimoniu.
Pentru mine, Jean Constantin TRAIESTE! Nu am de ce sa-l plang, ma va incanta in continuare de cate ori voi vedea un film in care il voi regasi.
Sunt convins Maestre ca vei bucura si alte generatii de-acum incolo, asa cum ai facut-o cu noi. Pace tie!
Pentru mine, Jean Constantin TRAIESTE! Nu am de ce sa-l plang, ma va incanta in continuare de cate ori voi vedea un film in care il voi regasi.
Sunt convins Maestre ca vei bucura si alte generatii de-acum incolo, asa cum ai facut-o cu noi. Pace tie!