Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
Moderator: Sebastian
Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !
bre ,daca dai la avat iei bucati frumoase sarite de 2 kile,pe ape mari e pestele cel mai activ,daca mai impusti ceva stiuca prin canale,babusca si caras ,faci un bors delicios,basca daca-ti mai da frun somocar pe curs,asa ca iesirea n-are cum sa fie rea !
................................................................................................................................dunareanu scrie:bre ,daca dai la avat iei bucati frumoase sarite de 2 kile,pe ape mari e pestele cel mai activ,daca mai impusti ceva stiuca prin canale,babusca si caras ,faci un bors delicios,basca daca-ti mai da frun somocar pe curs,asa ca iesirea n-are cum sa fie rea !
Io si avatu,,,baba si mitraliera,,,habar nam ,,poate sa sara el pe mal,sa il prind
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
Dar mai bine hai sa intre toate in categoria felicitari, si popa ar putea tine o sfestanie
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
Sorineleeee,sau dl Sorin,scuze pai ce faci nene ,ne trimiti de pe acum la culcare ?
...............................................................................................................................sorin1362 scrie:Dar mai bine hai sa intre toate in categoria felicitari, si popa ar putea tine o sfestanie
La ora asta nu fac festani nici daca moare mama,,,o bag la congelator,,,,si ii fac dupa ce vin dupa girla,,,cind sor criza iar creeri???
in drum spre delta treci pe la mine si-ti dau ceva pt avat de o sa ma pomenesti in jurul ceaunului de bors
.............................................dunareanu scrie:in drum spre delta treci pe la mine si-ti dau ceva pt avat de o sa ma pomenesti in jurul ceaunului de bors
nu intru in buc.nici mort
mare greseala,nici nu stii ce pierzi !
Ionica sa ai sedere placuta si sprituri intinse, ca de fire nu cred (desi iti urez)...Ma rog daca tii neaparat si tu si Cosmin sa vedeti delta pe viu... Pacat de cheltuiala, ca daca ati avea nitica rabdare... Oricum, de un bors, vorba lui Costin, o sa gasiti.Paun Ion scrie:Mai nea Sorine,,,la matale replicile vor veni tot dupa ora 3 noaptea ????
Ca ma culc dracu devreme in seara asta si nu le mai apuc
Sorine sa fie intr-un ceas bun schimbarea culorii. Nu o frec, pe romaneste, dar movul este culoarea mea preferata. De ce ? NIci eu nu stiu. Ca nr. - 23. ca muzica - bolero de ravel, ca fem.- brunete, ca scriitor - Shinkiewichi ( oi fi scris corect? <<vraciul>> ) Hai ca am intrat in off topic, gata. Sunt curios cine ajunge mai repede in relatii apropiate (decente binenteles) la NEPRIHANITA, Tu sau Sebi? Baietii incep sa faca pariuri NU credeti, veti vedea, cand vine Marius si Ion, apoi Cosmin, de pe unde hoinaresc ei . Cred ca nu am depasit bunul simt
Ocroteste natura, merita!
Pardon...nu e mov...e roz-bonbon !iorgu scrie:Sorine sa fie intr-un ceas bun schimbarea culorii. Nu o frec, pe romaneste, dar movul este culoarea mea preferata..........
Sa fie Iorgule. De culoare sunt convins cand vad florile de nufar...Cat despre pariuri... daca vreti sa castigati mizati pe "X" .iorgu scrie:Sorine sa fie intr-un ceas bun schimbarea culorii. Nu o frec, pe romaneste, dar movul este culoarea mea preferata. De ce ? NIci eu nu stiu. Ca nr. - 23. ca muzica - bolero de ravel, ca fem.- brunete, ca scriitor - Shinkiewichi ( oi fi scris corect? <<vraciul>> ) Hai ca am intrat in off topic, gata. Sunt curios cine ajunge mai repede in relatii apropiate (decente binenteles) la NEPRIHANITA, Tu sau Sebi? Baietii incep sa faca pariuri NU credeti, veti vedea, cand vine Marius si Ion, apoi Cosmin, de pe unde hoinaresc ei . Cred ca nu am depasit bunul simt
George, roz-bonbon si movul au o anumita ,,semnificatie'' in spectrul culorilor sentimentale.oare la asta te-ai referit (in gluma, binenteles)
Ocroteste natura, merita!
da iorgule, culoare de fetiţe
I Fish. Therefore I am.
Si tu Brutus ?pharaoh scrie:
da iorgule, culoare de fetiţe