Buna seara la toata lumea. Parca pe vremurile alea Ioane, prindeam mai mult peste si eram mai destresati. Eu nu tanjesc dupa trecut, ci doar dupa linistea, prieteniile, usile deschise la orice ora din zi si din noapte cand mergeai la cineva in vizita (astazi lumea te programeaza). Totusi parca mancau si ei si ne lasau si noua ceva (conducatorii). Acum viata este dura si daca nu esti pregatit mental si implicat intr-o afacere cat de mica, sunt sigur ca nu ne mai arde sa cantam; Romanie, Romanie. Pentru deplina intelegere mentionez ca nu am facut si nu fac parte din nici un curent politic, am postat sa ma racoresc si eu nitel, Mai ales ca am venit de la o partida de pescuit desfasurata pe durata a trei zile si trei nopti. Locatia: balta ses. Rezultate : 0. Nu regret, dar parca nu mai merge nimic. Frateeee un bip nu am auzit in 72 de ore! Motivul: 99% din paznici, patroni, actionari sau ce or ma fii, au luat masuri adecvate lor, cu ocazia celor 3 zile libere. Cred ca am 2 (doua) variante. Vand tot arsenalul (cu exceptia a doua germine, una verde, una rosie,pe care le iau cu mine ,,in taramul cu verdeata''), sau iesirea la pescuit si saramurica (eventual de pui, ca se poarta) in locuri cat de cat salbatice - exista asa ceva in Romania?
Ocroteste natura, merita!