Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

la pomul laudat...

Moderator: Sebastian

Scrie răspuns
Paun Ion
Veteran
Veteran

Re: Delta Dunarii...oamenii ei...discutii generale !

Mesaj de Paun Ion » 25 Mai 2010, 20:25

sebastian scrie:hai gogule ca iti explica mai exact baietii astia cum e cu mu...mc...mmu.pfff nici nu pot sa scriu cuvintu munca,na cam ziso,check this pt tine fara nr http://www.youtube.com/watch#!v=dcTz82A ... re=related
.................................................................................................................................
Uite mai doamne,,ce ai lasat pa pamint,,pai ce sint astia mai seby??????????
........................................................................................................
uitete vere colea,,,,,,, sa vezi si tu cine a fost romania ,
si chineji vorbeau romaneste,,,

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 25 Mai 2010, 21:47

Buna seara la toata lumea. Parca pe vremurile alea Ioane, prindeam mai mult peste si eram mai destresati. Eu nu tanjesc dupa trecut, ci doar dupa linistea, prieteniile, usile deschise la orice ora din zi si din noapte cand mergeai la cineva in vizita (astazi lumea te programeaza). Totusi parca mancau si ei si ne lasau si noua ceva (conducatorii). Acum viata este dura si daca nu esti pregatit mental si implicat intr-o afacere cat de mica, sunt sigur ca nu ne mai arde sa cantam; Romanie, Romanie. Pentru deplina intelegere mentionez ca nu am facut si nu fac parte din nici un curent politic, am postat sa ma racoresc si eu nitel, Mai ales ca am venit de la o partida de pescuit desfasurata pe durata a trei zile si trei nopti. Locatia: balta ses. Rezultate : 0. Nu regret, dar parca nu mai merge nimic. Frateeee un bip nu am auzit in 72 de ore! Motivul: 99% din paznici, patroni, actionari sau ce or ma fii, au luat masuri adecvate lor, cu ocazia celor 3 zile libere. Cred ca am 2 (doua) variante. Vand tot arsenalul (cu exceptia a doua germine, una verde, una rosie,pe care le iau cu mine ,,in taramul cu verdeata''), sau iesirea la pescuit si saramurica (eventual de pui, ca se poarta) in locuri cat de cat salbatice - exista asa ceva in Romania?
Ocroteste natura, merita!

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 25 Mai 2010, 21:58

coane IORGULE stiu eu cateva locuri salbatice usa mea este deshisa pt pescarii impatimiti de dunare **==
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 25 Mai 2010, 22:01

iorgu scrie:... in locuri cat de cat salbatice - exista asa ceva in Romania?
... peste tot Iorgule, din pacate, si vor deveni din ce in ce mai "salbatice"...
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 25 Mai 2010, 22:06

sunt locuri unde prind stiuca la rama ca nu are papa :-??
cand sunt in mijlocul dunarii ma simt rege, nu dau senzatia asta pe toti banii din lume

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 25 Mai 2010, 22:10

Frate , ma bucur sincer sa citesc asa ceva. Pe cinstea mea, de nu prefer sa merg mai bine intr-o iesire la relaxare, la sprit, la ciorbica si plachie de peste, chiar prins de altii, decat sa ma stresez pe aici. In zona noastra nu mai este valabila nici o lege de bun simt, de omenie, de dezinteres. Nu stiu cata vrema o sa mai fie valabila si in zona ta. Civilizatia agresiva distruge echilibrul nostru. Poate am cazut in latura filozofica dar asta simt eu. Sunt invatat cu toate esecurili vietii, dar cred ca am ajuns la o limita cu toate ca am verticalitate si ma consider o persoana cerebrala. Voi ce crede-ti?

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 25 Mai 2010, 22:11

sorin1362 scrie:
... peste tot Iorgule, din pacate, si vor deveni din ce in ce mai "salbatice"...

Buna Sorine. In ce sens mai ,,salbatice'' ?

sorin1362
Veteran
Veteran

Mesaj de sorin1362 » 25 Mai 2010, 22:30

iorgu scrie:
sorin1362 scrie:

Buna Sorine. In ce sens mai ,,salbatice'' ?
In sensul rau al cuvantului : saracie, mizerie, jafuri, crime, etc.
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin

iorgu
Veteran
Veteran

Mesaj de iorgu » 25 Mai 2010, 22:46

Aveam o banuiala in ceea ce priveste raspunsul tau, dar mi-ai comfirmat-o. Acum nu vreau sa cad in latura melancolica a celor dezbatute de cateva postari si pun o intrebare, poate retorica : nepotica mea si urmasii nostri oare nu vor mai avea acces la ceea ce noi avem acum si altii de pe alte taramuri jinduiesc?

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 26 Mai 2010, 07:53

Am o lipsa de inspiratie ,,ca trebuie sa ii fac o festanie noului moderator,,,dar nu am HARUL CU MINE,,,cred ca o trimit pe NEPRIHANITA , la el,sa ii pupe poalele.,,si sa ii calauzeasca ,pasi,,

sorprodan
Veteran
Veteran

Mesaj de sorprodan » 26 Mai 2010, 07:55

da da nea IOANE fai ca e baiat bun,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Sebastian
site team
site team

Mesaj de Sebastian » 26 Mai 2010, 08:04

ms ,ms,dansul si masa dupa ce vin din delta ;) .sa stiti ca ,in ceea ce ma priveste nimic nu se va schimba,poate doar un oarecare iz si o tenta de impartialitate,in rest am sa incerc ca din tot ce se scrie nimic sa nu se piarda[oricum sa stiti pt linistea voastra ca nimic nu se sterge ,totul se arhiveaza] poate doar am sa incerc cu acordul celorlalti bossi sa facem o comasare a subtopicurilor in ceea ce priveste delta dunarii ,deoarece multi posteaza doar de dragul postarii,si in acest fel multe topicuri[cu acelasi subiect]sunt muribunde inca din fasa.VA MULTUMESC PT INTELEGERE SI VA UREZ LA TOTI SANATATE SI FIRE INTINSE **==

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 26 Mai 2010, 08:34

`neata sebastian si felicitari :) <:-P <:-P
I Fish. Therefore I am.

Paun Ion
Veteran
Veteran

Mesaj de Paun Ion » 26 Mai 2010, 08:46

Bre miine plec pe girla,,,o sa fie una din cele mai mare cote, (in jur de 370 la tulcea), cind am fost eu pe girla,,o sa merg tot in zona frecventata,,dar sa vad la fata locului ,,ca e posibil sa nu avem unde baga masina.oricum merita experienta,sa fi pe girla pe cotele astea,,,macar sa vezi cum arata girla acum.vor fi poze si filme la greu cu girla asta mare.

pharaoh
site team
site team

Mesaj de pharaoh » 26 Mai 2010, 08:58

nea Ion, fir intins si vreme frumoasa. **==
I Fish. Therefore I am.

Scrie răspuns

Înapoi la “Delta Dunarii”