cum sa pescuiesc linistit in delta?
Moderator: Sebastian
Re: cum sa pescuiesc linistit in delta?
eu CA SA PESCUIESC LNISTIT IN DELTA,iau si de la bogati si de la saraci.
stiam bre,,da am bagato si eu la stocarealasorin1362 scrie:Mai bre Ionica eu sunt un fel de haiduc al zilelor noastre : iau de la saraci si dau la bogati .
Hai mai omule, n-ai inteles... Am vrut sa fiu in asentimentul tau si sa subliniez cum presa face din tantar armasar.
Foarte corect Cosmine...si daca mai adaugi si despartirea de rutina zilnica...cosmin mihut scrie:Ai dreptate nea Ion acolo tot iti cade bine ,gratarele ,spritul absolut tot...si pescuitul evident ,nu conteaza la ce pescuiesti ,crap somn sau altceva ,important este sa pescuiesti linistit in delta....
"O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută." Charlie Chaplin
- cosmin mihut
- Veteran
ATUNCI SORINE PRIETENE ESTE O IESIRE CU ADEVARAT REUSITA,ai foarte mare dreptate,te salut cu aceasta ocazie pe tine si pe toti baietii din Baia Mare...sorin1362 scrie:Foarte corect Cosmine...si daca mai adaugi si despartirea de rutina zilnica...cosmin mihut scrie:Ai dreptate nea Ion acolo tot iti cade bine ,gratarele ,spritul absolut tot...si pescuitul evident ,nu conteaza la ce pescuiesti ,crap somn sau altceva ,important este sa pescuiesti linistit in delta....
MERCEDES S
Te salut si eu Cosmine, desi am "vorbit" azi suficient, dar nu aici. Daca zici ca iesi pe 7 iunie ar trebui sa fii deja bine informat in ceea ce priveste "intrarea in delta", cu toate actele si taxele necesare. Daca stii ceva, ori daca mai afli ceva noutati, rogu-te informeaza-ne, "linisteste-ne". Ori daca stie cineva despre oarece "inventii" privind pescuitul pe frontiera...
- cosmin mihut
- Veteran
Bineinteles ca o sa va zic tot ,deja sunt pus pe jar drept sa-ti spun Sorine pe mine ma cam sperie apa asta mare ,eu nu am fost niciodata pe apa asa mare ,dar sper ca totul sa iasa bine...
MERCEDES S
Cosmine,ce-ai nene de ti-e frica de apa mare,nu stii sa inoti ? hai las-o dracu' ca nu mergi la taiere,mergi la distractie,prinzi nu prinzi ,pescar esti,asa ca ura si la gara,du-te coane cu Dzeu inainte si nu te indoii de nimic ca nu faci nimic cu ganduri negative,ti-am mai zis,n-ai cum sa nu faci de-un bors, !!!!
Atentie totusi la apa Cosmine...cosmin mihut scrie:Bineinteles ca o sa va zic tot ,deja sunt pus pe jar drept sa-ti spun Sorine pe mine ma cam sperie apa asta mare ,eu nu am fost niciodata pe apa asa mare ,dar sper ca totul sa iasa bine...
http://www.caraorman.ro/locuri/Prognoza/Prognoza.php
- cosmin mihut
- Veteran
Multumesc Costine ,multumesc Zamfi...stiu sa inot Costine destul de bine ,dar eu cand merg in Delta veau sa pescuiesc linistit fara nici un fel de gand...mai ales ca auzi de tot felul de nenorociti care bantuie si curenteaza,de clocotesc apele Deltei,cred ca va trebui sa ne facem si vanatori sa putem purta arme,ca nu stii niciodata peste cine dai sau cine da peste tine pe acolo ,sapoi Doamne fereste prin pustietatile alea esti a nimanui...concluzie MARITA TRUPA adica 5-6 persoane inloc de 3-4 ...
MERCEDES S
Cosmin, cum ai rezolvat cu PG-ul pentru iesirea asta?
I Fish. Therefore I am.
Cosmine, e cam scurt timpul sa-ti faci permis de port arma, da sunt cursuri de invatare rapida a artelor martiale
- cosmin mihut
- Veteran
Sorine ,pe bune ca trebuie gandit si la asa ceva,ptr. ca nu stii niciodata cu ce barci te trezesti langa tine pe mal...sau cu ce fel de oameni ,ai vazut si tu ce lucra electrica pe acolo ,si apoi aia care au tupeu sa faca asa ceva ,eu cred ca sunt si foarte periculosi asa in relatiile interumane...
MERCEDES S
Ce linistita a fost delta azi... nici o adiere...
e plecati,bre. .imediat se da startul,lumea se pregateste,se scot mosmoandele,planurile prafuite ies la iveala......incepe sa puta a peste[salbatic] ;)sau...,doamne fereste,este linistea datorata noilor si fiorosilor MODERATORIsorin1362 scrie:Ce linistita a fost delta azi... nici o adiere...