FLOAREA POPESTIULUI

Moderatori: Sebastian, pharaoh, vali003, Coleman

Scrie răspuns
iorgu
Veteran
Veteran

Re: FLOAREA POPESTIULUI - BALTA NOUA !

Mesaj de iorgu » 02 Mai 2010, 23:13

Frate, nu sunt adeptul competitilor, dar orgoliul de om batran si cu mult reumatism capatat pe balta si de mers cu ,,mobra' (oare ce era aia), ma obliga, sa particip la un concurs de asemenea anvergura. Cred ca la urmatorul, dar numai si numai dupa o prelabila periere a locatiei respective, a se interpreta in 90% din standuri. Satisfactia va fii cu atat mai mare cu cat vor fi mai multe nume <<mari>>. Si Alexandru Macedon a fost un cuceritor. Nu va speriati de numele sau renumele adversarilor, deoarece plecati din start cu un handicap. Si voi intr-un viitor, cat mai indepartat va doresc, veti fi detronati, asa cum ii detronati voi pe ei acum :lol: :noob: =D> Timpul scurt, imi va aduce comfirmarea la cele ce am postat ;)
Ocroteste natura, merita!

adidobre
membru activ
membru activ

Mesaj de adidobre » 03 Mai 2010, 11:14

Felicitari baietilor de la Carp Zone pentru pestii prinsi si pentru pozele frumoase. Am fost in dreapta lor si chiar eram invidios cand am vazut cum prindeau. Chiar am vrut sa ma duc la ei sa vad cu ce prindeau si sa le cer sa incerc si eu pt a reusi sa prind macar un peste. In cea ce ma priveste pana la ora 14 nu prinsesem nimic dupa care norocul a aparut si la noi si impreuna cu finul meu am reusit sa punem pe saltea cativa pesti.
Fişiere ataşate
HPIM5196.JPG
HPIM5193.JPG
HPIM5192.JPG
HPIM5189.JPG
HPIM5191.JPG
HPIM5188.JPG
HPIM5187.JPG
HPIM5186.JPG
HPIM5184.JPG
HPIM5182.JPG

Costi P
Veteran
Veteran

Mesaj de Costi P » 03 Mai 2010, 12:51

adidobre scrie:Felicitari baietilor de la Carp Zone pentru pestii prinsi si pentru pozele frumoase. Am fost in dreapta lor si chiar eram invidios cand am vazut cum prindeau. Chiar am vrut sa ma duc la ei sa vad cu ce prindeau si sa le cer sa incerc si eu pt a reusi sa prind macar un peste. In cea ce ma priveste pana la ora 14 nu prinsesem nimic dupa care norocul a aparut si la noi si impreuna cu finul meu am reusit sa punem pe saltea cativa pesti.
Felicitari pt pesti ;)

data viitoare te rog sa nu mai ai retineri...vino cu incredere, te vom servi cu mare placere >:D<

Ps. si baietii din stanga noastra au venit la noi sa-i ajutam sa prinda....au fost serviti, de la montura...la nada si momeala.
Pascu Constantin
CS Carp Zone
http://www.youtube.com/watch?v=EwEpF_swNg4

florentiniuga
Master Admin
Master Admin

Mesaj de florentiniuga » 03 Mai 2010, 13:15

Costi P scrie:Felicitari pt pesti ;)

data viitoare te rog sa nu mai ai retineri...vino cu incredere, te vom servi cu mare placere >:D<

Ps. si baietii din stanga noastra au venit la noi sa-i ajutam sa prinda....au fost serviti, de la montura...la nada si momeala.
...Asa cum fac toti cei din Carp Zone, care sunt in primul rand INFOPESCARI ! Ne place si ne mandrim cu asta, sa ii ajutam pe cei care apeleaza la noi, cu cat putem sau cat ne pricepem, in speranta ca si ei la randul lor vor intra in marea familie a infopescarilor si vor proceda la fel.
Ne intalnim si pe Facebook

Imagine

adidobre
membru activ
membru activ

Mesaj de adidobre » 03 Mai 2010, 13:20

Costi P scrie: Felicitari pt pesti ;)

Multumesc pentru felicitari. Daca o sa mai am ocazia sa ne vedem pe balta atunci o sa apelez cu placere.
Fire intinse tuturor infopescarilor.

Costi P
Veteran
Veteran

Mesaj de Costi P » 03 Mai 2010, 20:29

adidobre scrie:
Costi P scrie: Felicitari pt pesti ;)

Multumesc pentru felicitari. Daca o sa mai am ocazia sa ne vedem pe balta atunci o sa apelez cu placere.
Fire intinse tuturor infopescarilor.

Apropo Adi.....

La multi ani !!....si multe fire intinse <:-P <:-P <:-P

iata si dovada....filmuletul cu doi crapi la o lanseta ( cu un singur ac )

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/mG7SFiL1EFk&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/mG7SFiL1EFk&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
Pascu Constantin
CS Carp Zone
http://www.youtube.com/watch?v=EwEpF_swNg4

Adrian A
junior
junior

Mesaj de Adrian A » 11 Mai 2010, 14:10

Buna ziua , sunt nou pe acest forum si am si eu 2 interbari pentru toti infopescarii

1 Ce tip de montura ati folosit pe aceasta balta?
2 Ce tip de nada ati folosit ?

Am fost Sambata (08.05.10) pe aceasta balta, lume multa... dintre care eu si inca vreo 7-8 pescari nu am prins nici un peste , nu zic ca balta nu are peste , are chiar foarte mult...dar care este secretul acestei balti ?

Va multumesc

Larry82
membru activ
membru activ

Mesaj de Larry82 » 11 Mai 2010, 14:44

Am fost duminica pe aceasta balta si am reusit cateva capturi. Atasez o poza cu una dintre ele, un exemplar superb de 5,5 kg :D .
O balta superba, extrem de curata populata cu mult crap.
Pentru colegul care intreba de secretelele baltii, sincer eu nu le stiu dar iti pot spune cu ce am prins eu. Montura cu momitor culisant, mamaliga de la Dan, doua boabe de porumb (capsuna) cu un tehnopufi si mult noroc.

Fire intinse! **==
Fişiere ataşate
P7.JPG
"Mergi plin de încredere în direcţia pe care ai stabilit-o. Sigur, realizările vor veni."
Anghel Saligny

bradlly
senior
senior

Mesaj de bradlly » 11 Mai 2010, 21:31

Adrian A scrie:Buna ziua , sunt nou pe acest forum si am si eu 2 interbari pentru toti infopescarii

1 Ce tip de montura ati folosit pe aceasta balta?
2 Ce tip de nada ati folosit ?

Am fost Sambata (08.05.10) pe aceasta balta, lume multa... dintre care eu si inca vreo 7-8 pescari nu am prins nici un peste , nu zic ca balta nu are peste , are chiar foarte mult...dar care este secretul acestei balti ?

Va multumesc

Salut ,
am trecut ieri pe la balta sa vad cum arata si am ramas foarte placut surprins.
La standul 34 era un domn care folosea momitor culisant incarcat cu spartura de porumb, porumb bonduelle si un mix pe baza de porumb. Pe firul de par folosea 2 boabe de porumb dipuite in lichid cu aroma de squid&octopus si o bucatica de spuma flotanta. Mentionez ca folosea barcuta de plantat in care punea cate o mana din acelasi porumb dipuit in aroma.
Cat am stat eu pe balta, in jur de o ora, a avut 6 capturi intre aprox. 3 - 5 kg.

Fire zbuciumate !!!
APS Bucuresti
www.pescar-sportiv.ro
Alexandru Brad
0720.990.295

Madalin Dirla
Veteran
Veteran

Mesaj de Madalin Dirla » 22 Mai 2010, 12:05

Luni 24.05.2010 impreuna cu un prieten vom face o iesire pe Floarea Popestiului,daca mai sunt doritori .......sunteti bine veniti.
Speram sa ne lase si vremea.
Toate cele bune si fire tensionate ---<>< !!

bradlly
senior
senior

Mesaj de bradlly » 23 Mai 2010, 23:41

Salut Madalin,

Eu unul cu siguranta vin sa vad tehnicile de pescuit ( 1-2 ore ) de dimineatza, asta daca mai doriti sa impartasiti din cunostinte unui novice in pescuitul la crap. Fir intins si ne vedem pe balta !!! 8-> 8-> 8->
APS Bucuresti
www.pescar-sportiv.ro
Alexandru Brad
0720.990.295

Madalin Dirla
Veteran
Veteran

Mesaj de Madalin Dirla » 24 Mai 2010, 00:23

bradlly scrie:Salut Madalin,

Eu unul cu siguranta vin sa vad tehnicile de pescuit ( 1-2 ore ) de dimineatza, asta daca mai doriti sa impartasiti din cunostinte unui novice in pescuitul la crap. Fir intins si ne vedem pe balta !!! 8-> 8-> 8->
Esti bine venit Bradlly,avem rezervate locurile 32-33-34:D !!!!
Infopescari informeaza oricand si oriunde ;) !!
Toate cele bune!!

bradlly
senior
senior

Mesaj de bradlly » 24 Mai 2010, 21:10

Madalin007 scrie:
bradlly scrie:Salut Madalin,

Esti bine venit Bradlly,avem rezervate locurile 32-33-34:D !!!!
Infopescari informeaza oricand si oriunde ;) !!
Toate cele bune!!

Am fost, de la 9.30 la 10.30, v-am vazut, nu am indraznit sa va deranjez deoarece erati mai multi prieteni. Din pacate nu am vazut un dril..., doar la colegul de pe capatul baltii care cred ca pescuia la shefild. Daca aveti ceva poze, le asteptam cu interes.

Data viitoare va deranjez, acum am o multime de intrebari. Am tras cu urechea la discutii si am auzit ca o sa fie si un concurs cat de curand. Madalin poti sa ne spui periaoda ar fi tare interesant sa vedem si noi incepatorii cum se desfasoara un concurs, tipuri de momeli, anvergura, pregatirea in stand etc.

Fir intins baieti !!!
APS Bucuresti
www.pescar-sportiv.ro
Alexandru Brad
0720.990.295

Ion Mironov
Partener
Partener

Mesaj de Ion Mironov » 24 Mai 2010, 22:27

noi te-am asteptat ai venit sau te-ai razgandit?
Mironov Ion Valentin alias jonny_23
http://www.barcute-plantat.com
0726.424.099

sdaniel
senior
senior

Mesaj de sdaniel » 24 Mai 2010, 22:33

jonny_23 scrie:noi te-am asteptat ai venit sau te-ai razgandit?

m-am mutat si a fost cu noroc :)))
Fişiere ataşate
9kg.jpg
Dan Serban

Scrie răspuns

Înapoi la “Balti, iazuri si ferme piscicole”